Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam

Lauva

Lauvas šonedēļ varēs saprast, kādi ir viņu pašu neveiksmju cēloņi mīlestībā, lietās un darbā. No 15. līdz 21. maijam nakts gaismekļi šiem cilvēkiem palīdzēs atbrīvoties no pārmērībām, iekšējām problēmām un kaitīgiem ieradumiem. Iekšējais darbs būs vissvarīgākais. Ja vēlaties mainīt pasauli sev apkārt, jāsāk ar sevi. Citādi vienkārši nav iespējas. Darbā un lietās ir lietderīgi sadarboties. Neatkarība ir ļoti laba, taču Lauvām tagad ir jāsaglabā savi spēki un jāpieņem jebkāds atbalsts no ārpuses.

Jaunava

Diemžēl Jaunavas var saskarties ar pagātnes kļūdu atbalsīm. Tas, iespējams, ir vienīgais šīs nedēļas mīnuss. Jaunavām nevajag slīkt domās par pagātni, citādi viņas pārņems un atņems šiem cilvēkiem ambīcijas, motivāciju. No otras puses, ievērojamas priekšrocības būs sabiedroto Merkura un citu planētu ietekmei. Piemēram, tur, kur pārējās Zīmes būs spiestas pakļauties noteikumiem, draudot nemieriem, Jaunavas varēs atļauties pašas izdarīt izvēli, pārkāpjot iedibinātās tradīcijas. Visums atvērs jaunas durvis, palīdzēs pārvarēt sliktos ieradumus un kļūt veiksmīgākam.

Svari

Svari ar lielu varbūtību no 15. maija līdz 21. maijam spēs gūt panākumus gandrīz jebkurā biznesā. Īpašas prakses un rituāli palīdzēs paātrināt šo procesu. Pirmais un svarīgākais solis šiem cilvēkiem ir atbrīvoties no visa, kas viņu galvās sēj šaubas un bailes. Otrais solis: iemācieties mainīt situāciju pēc iespējas īsākā laikā. Tas jau noderēs Svaru enerģijai. Fakts ir tāds, ka nedēļa var būt ļoti dinamiska un labā nozīmē nogurdinoša. Nāksies smagi strādāt un bieži nogurt, taču par to Svari saņems dividendes no nakts gaismekļiem un Visuma kopumā.

Skorpions

Skorpioni spēs nostiprināt savu enerģiju. Venēra, Merkurs viņiem palīdzēs šajā jautājumā, un Marss savienosies nedēļas beigās. Šonedēļ Skorpioni kļūs tik spēcīgi un pārliecināti par savām spējām, ka tas labvēlīgi ietekmēs visas dzīves jomas, īpaši saziņu ar cilvēkiem. Iespējams, pie apvāršņa parādīsies viltīgi cilvēki, kuri vēlēsies kaut ko iegūt no Skorpioniem, viņiem neko nedodot pretī. Ar tādām personībām labāk neko darīt, kā arī pašam neko tādu nerādīt. Ir svarīgi laipnību atdot par laipnību.

Strēlnieks

Strēlnieki, ļoti iespējams, spēs pārkāpt iespējamā robežas – viņi uzzinās ko svarīgu, gūs neticamu veiksmi un sasniegs panākumus. Ir svarīgi atcerēties, ka tā nav maģija, bet gan vārdu un darbu spēks. Diemžēl Strēlnieki nevar atrast neko jaunu savā dzīvē, ja viņi netiek vaļā no  sabojātām lietām. Nedēļas sākumā izmetiet ne tikai atkritumus, bet arī sliktos ieradumus. Ir svarīgi pēc iespējas agrāk sākt atjaunināt sevi un savu māju, lai sāktu notikt patīkamas iekšējas metamorfozes. Strēlnieki var viegli pielāgoties jebkuriem jauniem apstākļiem.

Lasi arī: 2023. gada 15. maijs Merkurs atbrīvojas no retrograda: zvaigžņu ekspertu padomi vasarai pēc zvaigžņu zīmes

Mežāzis

Katram no mums ir savs spēka avots, bet Mežāžiem to šonedēļ būs daudz vairāk. Šīs zīmes cilvēki varēs piepildīties ar enerģiju burtiski no visa – no labiem cilvēkiem, no pozitīvām vietām un patīkamām aktivitātēm. Neskatoties uz to, labāk visu darīt režīmā “lēni, bet noteikti”. Steiga var nebūt īpaši noderīga, jo tagad ir svarīgi saprātīgi novērtēt situāciju. Šonedēļ dzimst pirmie asni un nākotnes panākumu rudimenti. Ir svarīgi rūpīgi plānot lietas un pārdomāt visu līdz mazākajai detaļai. Mežāži zina, kā to izdarīt labāk nekā jebkurš cits.

Ūdensvīrs

Lai Ūdensvīri savā dzīvē piesaistītu mīlestību, veiksmi un labklājību, ir svarīgi sākt sekot fen šui ieteikumiem, kā arī ieklausīties intuīcijā. Merkurs vadīs šos cilvēkus pa pareizo ceļu, sniedzot norādes viņu zemapziņai. Atliek vien ticēt, ka viss izdosies, lai būtu jau pusceļā uz loloto dzīves mērķi. Ūdensvīri darīs īstus brīnumus, demonstrējot paaugstinātu produktivitātes līmeni, šarmu. Tagad jūs nevarat aizaugt ar ērkšķiem, piemēram, ezis. Jums ir jāatveras cilvēkiem, kā arī visam jaunajam, iemācoties pieņemt apkārtējo realitāti.

Zivis

Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm pievērsties darbam un biznesam. Diemžēl uz vairāku spēcīgu planētu fona, kuras vienas nedēļas laikā mainīs savu pozīciju, koncentrācija var vājināties. Efektīvas metodes palīdzēs jums koncentrēties. Pirmdien viss sāksies uz labvēlīgas nots. Zivis sajutīs mundrumu un vēlmi rīkoties. Var droši doties tālos ceļojumos, meklēt jaunus vaļaspriekus, satikt cilvēkus. Jums ir jāatver sava sirds un dvēsele visam jaunajam. Šis ir laiks, kad Zivis ir zirga mugurā. Viņu šarms un stingrība ievērojami pieaugs.

Daudzi no mums varēs atrast laimi laika posmā no 15.-21. Lai paātrinātu šo procesu, eksperti iesaka izmantot īpašus paņēmienus. Tava dzīve ļoti mainīsies, ja atradīsi spēku atzīt, ka krasas pārmaiņas ir vienkārši nepieciešamas.