Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. aprīļa līdz 23. aprīlim

Lauva

Lauvas, būdamas vienas no emocionālākajām zīmēm, šonedēļ var ārkārtīgi vardarbīgi reaģēt uz dažādām nepatikšanām. Tas ir aizliegts, jo lamuvārdi, strīdi un neapmierinātība var izraisīt jaunu problēmu vilni. Ir svarīgi pievērst uzmanību arī tādai bīstamai un destruktīvai sajūtai kā greizsirdība. Ja Lauvas tagad ar viņu necīnīsies, viņi var ļoti ātri izdegt. Uzņēmējdarbībā un darbā viltību labāk izmantot pēc iespējas mazāk. Lauvām dažreiz patīk iet uz to veiksmes labad, taču tagad karmiskā atmaksa būs tūlītēja, tāpēc vislabāk ir būt godīgam.

Jaunava

Jaunavām, neskatoties uz problēmām ar Venēru un Merkuru, jāpievērš uzmanība  Visuma norādēm. Tieši viņi dažās sarežģītās dzīves situācijās kļūs par lielisku kuģu ceļu, uz kuru jums jāpārvietojas. Zvaigžņu novērotāji iesaka šīs Zemes zīmes pārstāvjiem beigt neatlaidīgi sarežģīt savu dzīvi ar pārdzīvojumiem. Ir pienācis laiks atbrīvoties no domām par to, kas varētu notikt, koncentrējoties uz to, kas jau ir noticis vai notiek šobrīd. Ir svarīgi sākt dzīvot pašreizējā laikā, lai neizdomātu sev jaunas problēmas un nepakļautu sevi stresam.

Svari

Svariem īpaša uzmanība jāpievērš saviem mājdzīvniekiem, ja tādi ir. Šīs nedēļas sākums būs piemērots brīdis, lai iepazīstinātu ar četrkājaino draugu. Ņemot vērā to, ka no ceturtdienas mūs visus sagaida ļoti grūts periods, prātīgāk būtu iegūt dzīvnieku, kas spētu pasargāt no negatīvisma un piesaistīt laimi. Planētas un zvaigznes vēlas, lai Svari sāktu paļauties uz faktiem, nevis spekulācijām. No 21. datuma, kad Merkurs kļūs retrogrāds, jums vajadzēs atjaunot savu apziņu tā, lai apietu visu apšaubāmo un nesaprotamo.

Skorpions

Skorpioniem nedēļas vidū pēkšņi var rasties jauni bloki un šķēršļi viņu prātā. Galvenais iemesls tam būs aptumsums. Ja neiedziļināsies savā galvā un pārāk ilgi neiedziļināsies sevī, situācija ātri uzlabosies. No 17. līdz 23. datumam visu nevar ņemt pārāk tuvu pie sirds. Tas ir tabu, ko labāk neaizmirst. Speciālisti arī iesaka lietas novest līdz galam. Ja pametīsiet projektus pusceļā, nākotnē varat to nožēlot. Tas var arī negatīvi ietekmēt Skorpionu reputāciju un panākumus.

Strēlnieks

Strēlniekus, tāpat kā citu zīmju pārstāvjus, šonedēļ sagaida problēmas, taču svarīgi ir nevis kādas grūtības nāk, bet gan tas, kā mēs ar tām tiekam galā. Strēlniekiem vajadzētu izmantot māla amuletus, kā arī noskaņoties pozitīvam vilnim – kā viņi zina, kā vislabāk. Ir svarīgi būt pašam un neizgudrot riteni no jauna. Vēlams atturēties no kritikas savā un kāda cita adresē. Šonedēļ vajag teikt tikai mīļus un patīkamus vārdus sev un citiem. Tas palīdzēs Strēlniekam atvairīt nelaimes un vēl lielākas nepatikšanas.

Lasi arī: Venēra Dvīņu zīmē no 11. aprīļa līdz 6. maijam: esiet uzmanīgi ar cilvēkiem, kas maina kažoku atkarībā no izdevīguma

Mežāzis

Mežāžiem, lai šajā periodā pārvarētu visus iespējamos šķēršļus, jācenšas izkopt pašapziņu. Tajā viņiem palīdzēs pareizās domas, kas piesaista veiksmi. Vājš Marss sagraus viņu pašapziņu, un Merkura retrogrāds situāciju vēl vairāk pasliktinās. Zvaigžņu novērotāji arī iesaka pārstāt iejaukties apkārtējo dzīvēs. Jums jākoncentrējas uz savām personīgajām problēmām un pārdzīvojumiem, nespēlējot sava dvēseles radinieka, draugu, kolēģu aizsarga un vecāku lomu. Jums ne par vienu nav jārūpējas. Ja kādam būs vajadzīgs atbalsts, viņš pats griezīsies pēc tā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs laika posmā no 17. līdz 23. aprīlim nekādā gadījumā nedrīkst aizmirst par saviem svarīgākajiem laimes noslēpumiem, par kuriem mēs runājām iepriekš. Spontānas veiksmes un veiksmes zvaigznes un planētas tos nenesīs, tāpēc jums būs jārisina situācija par rakstura morālajām un gribas īpašībām. Jāaktivizē jau no paša pirmdienas rīta, noturoties līdz ceturtdienas vakaram, kamēr Merkurs dod zaļo gaismu svarīgāko lietu veikšanai. Lielākā kļūda, ko Ūdensvīri pieļauj šajā septiņu dienu periodā, ir savu spēju pārvērtēšana. Lai nepieļautu kļūdas, jums jāatceras savas vājās puses.

Zivis

Zivīm, lai saglabātu viņu atstāto motivāciju, pēc iespējas vairāk jāsazinās ar cilvēkiem, kurus tās apbrīno. Laika posmā no 17. līdz 23. aprīlim jādara Vese***ai un jāstiprina enerģija. Lai jūs vēlētos to darīt, varat iepazīties ar  frāzēm un citātiem, kas mudina jūs rūpēties par savu veselību. Lai izvairītos no vilšanās sevī, cilvēkos un notikumos, kas šajā laikā var notikt ar Zivīm, viņiem vajadzētu nedaudz pazemināt cerību latiņu. Ir svarīgi palikt reālistiskiem un risināt problēmas, tiklīdz tās rodas.

Lai jums būtu labs garastāvoklis un pārliecība, eksperti iesaka šonedēļ pēc iespējas biežāk izmantot īpašus ikdienas vingrinājumus. Atcerieties, ka šajā nelabvēlīgajā un dinamiskajā laikā pārliecība būs stabilitātes atslēga. Novēlam veiksmi šķēršļu pārvarēšanā.

COMMENTS

Leave a Comment