Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lauva

Lauvām jāsāk uzturēt spēcīgu savu biolauku, jo Venēra to pilnībā pārtrauks darīt no nākamās nedēļas. Piemēram, varat sākt nodarboties ar mērenām fiziskām aktivitātēm, efektīvāk atpūsties, ēst enerģētiski veselīgu pārtiku. Ja šī labvēlīgā nedēļa nesākas uz patīkamākās nots, jāatceras, ka jebkurā darvas mucā vienmēr ir kāda medus lāse. Nedēļas pirmo dienu problēmas pārskatāmā nākotnē pārtaps lielās uzvarās. Viss, kas Lauvām ir vajadzīgs, lai būtu laimīgs, ir nedaudz pašapziņas. Viņu dzīve mainīsies uz labo pusi, ja viņi negaidīs laikapstākļus pie jūras.

Jaunava

Jaunavām jāsāk uzticēties savai intuīcijai. Šonedēļ pēc iespējas noderēs sestā maņa un ne tikai kritiskās situācijās. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka Jaunavām nevajadzētu uzņemties visas pasaules nastas. Jums ir jādomā par savu biznesu. Un atvēliet mērenu laiku citu problēmām. Labāk padomā par sevi. Veselīgs un mērens savtīgums ir tas, ko ārsts lika no 17. līdz 23. jūlijam. Tajā pašā laikā Jaunavām ir jāatsakās no stratēģijas “viņas par visu ir atbildīgas pašas un nepieņem citu palīdzību”. Jā, dažreiz tiešām labāk visu darīt pašam, bet ne tagad.

Svari

Svari šonedēļ spēs pārvarēt šķēršļus, kas bloķē laimes pievilcību. Viņi, visticamāk, sapratīs, kas viņiem rada negatīvismu un kas padara viņus nelaimīgus. Tas nozīmē, ka Svari varēs sastādīt rīcības plānu nākotnei un apzināties, kādi ir viņu galvenie mērķi. Glābšanas riņķis sarežģītās situācijās viņiem būs kāds tuvs cilvēks. Nenoraidiet radinieku, draugu, dvēseles radinieku palīdzību. Dažreiz mēs nevaram iztikt bez atbalsta. Svariem šobrīd patiešām ir vajadzīga palīdzība, pat ja viņiem šķiet, ka tas tā nebūt nav.

Skorpions

Skorpioniem jācenšas savas mājas pārvērst par varas vietu. Kopš atjaunošanas automātiskā enerģijas atjaunošana beigsies problēmu ar Venēru dēļ, kas 23. datumā pārvērtīsies retrogrādā. Svarīgi šim notikumam sagatavoties, sakārtojot lietas. Iespējams, ka toksiski cilvēki mēģinās ap pirkstiem riņķot Skorpioniem. Maldināšana uzplauks, taču šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji tiks ar to galā. Viņu dabiskais ieskats palīdzēs pārvarēt problēmas. Viņu simbolika var mulsināt Skorpionus, taču nav jāmeklē slepena nozīme visā, kas notiek.

Strēlnieks

Nakts gaismekļi palīdzēs Strēlniekam atbrīvoties no negatīvām jūtām un domām. Ir pienācis laiks atbrīvoties no visa nevajadzīgā. Parādīt sevi no labākās puses šobrīd ir Strēlnieka galvenais uzdevums. Lai to izdarītu, jums nav jālec no biksēm un jāveic daži iespaidīgi darbi. Pietiek tikai būt laipnākam, mierīgākam, atsaucīgākam. Ja izrādāt pārmērīgu egoismu un agresiju, tas var izraisīt veco problēmu atgriešanos. Strēlnieks nevar dzīvot pagātnē. Ir svarīgi raudzīties nākotnē, lai cik grūti būtu atmest domas par vakardienu.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Lasi arī: Jūs dalīsiet tomātus saviem kaimiņiem, ja jūlijā pabarosiet tos ar šo brīnumaino maisījumu

Mežāzis

Nakts gaismekļi palīdzēs Mežāžiem izārstēties no garīgām un fiziskām problēmām. Spilgtas un pozitīvas šī perioda emocijas paliks atmiņā ļoti ilgu laiku. Viss sliktais, gluži pretēji, atstās ļoti ātri, neatstājot nekādas pēdas. Tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka pēc iespējas mazāk negatīvi reaģēt uz citu cilvēku nepatīkamajiem vārdiem un darbiem. Dzīve var būt piepildīta ar ļoti patīkamām pretrunām, no kurām daudzas liks Mežāžiem atkal noticēt brīnumiem un veiksmei.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nevajadzētu pretoties pārmaiņām, kuras viņiem ir sagatavojušas planētas un zvaigznes. Atklāta pretestība dzīves pārmaiņām var kaitēt turpmākajiem panākumiem mīlestībā un karjerā. Pirmā lieta, kas Ūdensvīriem tagad jādara, ir iemācīties koncentrēt savu uzmanību. Zvaigžņu eksperti iesaka uzņemties tikai vissvarīgākās lietas un projektus, visu sekundāro atlikt uz labākiem laikiem. Liela nozīme jāpiešķir jūsu veselībai un labklājībai. Atpūta un relaksācija ir ļoti svarīga.

Zivis

Zivju dzīvē var parādīties daudz augstprātīgu un ne pārāk patīkamu cilvēku. Viņu dēļ veiksme var novērsties no Zivīm , jo ​​maz ticams, ka uz viņu uzbrukumiem izdosies reaģēt mierīgi. Viss, kas šīs zīmes cilvēkiem ir jādara, ir vienkārši abstrahēties no negatīvajām domām, ko rada toksiskas personības. Pretējā gadījumā Zivis var piedzīvot emocionālas problēmas. Tāpat veselīgas ambīcijas un apdomība palīdzēs Zivīm noturēties virs ūdens vai kļūt par līderi kādā svarīgā biznesā. Jums nav jāizvirza sev grūti mērķi. Labāk koncentrēties uz kaut ko patīkamu.

Šonedēļ labāk ir mēģināt iestatīt pareizo dienas režīmu , jo pretējā gadījumā Venēras retrogrāda radīs daudz vairāk problēmu. Mēs vēlam jums panākumus, laipnību un laimi šajās septiņās dienās. Varbūtība, ka pa ceļam sagaidīs veiksmi, ir ļoti liela.

Leave a Comment