Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Lauva

Lauvu šo nedēļu var klāt nespēks, bet ne fizisks, bet gan emocionāls un psiholoģisks. Šie cilvēki riskē zaudēt pašapziņu, taču tas ir labojams. Lai paliktu pie stūres ceļojumā pa dzīvības okeānu, Lauvām jāizmanto spēka apliecinājumi. Tāpat zvaigžņu eksperti stingri iesaka jebkuru biznesu novest līdz loģiskam noslēgumam, neko neatstājot vēlākam laikam. Pretējā gadījumā Lauvas var sagādāt sev jaunas nepatikšanas. Arī tagad viņiem noteikti nevajadzētu visu ņemt pārāk tuvu pie sirds. Lauvām nepatīk kritika, bet no 3. līdz 9. datumam tā ir jāuztver saprātīgi.

Jaunava

Jaunavām noteikti nevajadzētu iejaukties citu dzīvēs. Pretējā gadījumā viņus var sagaidīt negatīvisms, aizvainojums. Nevajadzētu mīļajiem stāstīt, kas un kā jādara, kā arī sniegt nelūgtus padomus. Tas ir pilns ne tikai ar strīdiem, bet arī ar pilnīgu uzticības, mīlestības un draudzības iznīcināšanu. Šī nedēļa būs ļoti grūta, taču tajā pašā laikā tā būs ideāla karmas attīrīšanai. Šajā sakarā šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu pievērst uzmanību  soļiem, kas palīdzēs paātrināt dvēseles attīrīšanu no visa sliktā. Ir jāsamierinās ar grūtībām un nav jāpārmet liktenim par viņu parādīšanos ceļā.

Svari

Svariem vajadzētu beigt sevi lamāt par pagātnes kļūdām un nepilnībām, kas var rasties tagad. Tas var izraisīt  pašļaunu aci, kas ir diezgan bīstama parādība ar ļoti nepatīkamām sekām. Nakts gaismekļi dod zaļo gaismu, lai sāktu meklēt jaunus hobijus. Var mēģināt pārbaudīt zemi kādā svarīgā virzienā, taču spert nopietnus soļus pagaidām noteikti nav vērts. Svari būs fizisku spēku pilni, taču tie atgūsies ārkārtīgi lēni, tāpēc labāk netērējiet visu savu enerģiju nedēļas pirmajās dienās, nedaudz enerģijas atstājot nedēļas nogalei.

Skorpions

Laika posmā no 3. līdz 9. jūlijam Skorpioniem ir svarīgi pirmām kārtām uzraudzīt savu veselību. Tas ir steidzami nepieciešams, jo ar lielu varbūtību planētu sliktais garastāvoklis var ietekmēt viņu labklājību. Labākās prakses ilgmūžībai un veselībai palīdzēs iegūt spēku un atbrīvoties no slimībām. Visbriesmīgākā kļūda no visām iespējamām šajā periodā ir savu spēju pārvērtēšana. Skorpioniem ir jābūt reālistiskiem un jāpārtrauc paļauties uz nejaušību. Jā, viņi ir spēcīgi, taču tagad labāk iemācīties pieņemt kāda cita palīdzību un vispār būt uzmanīgākam lēmumu pieņemšanā.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir svarīgi biežāk izmantot enerģētiskās attīrīšanas tehniku​​. Problēma būs nelabvēlīgos notikumos, kā arī ne pārāk patīkamā saskarsmē ar cilvēkiem. Apkārt būs daudz enerģijas vampīru, kuri vēlēsies daļu Strēlnieka enerģijas paņemt sev. Lai izvairītos no vilšanās cilvēkos un dzīvē kopumā, labāk necerēt, ka viss ritēs kā pulkstenis. Jums ir jāsagatavojas sliktākajam scenārijam, katram gadījumam iepriekš izstrādājot plānu “B”. Tātad Strēlniekam būs vieglāk uzņemties likteņa triecienus. Viņu dzīve krasi nemainīsies, taču tādā veidā viņi saglabās iepriekš sasniegto.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem ļoti paveiksies 2023. gada jūlijā! Apsveicam jūs!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: iedeāls, laiks, lai pabeigtu iesākto un gūtu panākumus!

Mežāzis

Mežāžiem vajadzētu atcerēties, ka tagad viņu ienaidnieki un ļaundari prasmīgi izveidos tīklus. Šajā sakarā zvaigžņu eksperti iesaka uzraudzīt citu reakciju uz viņu rīcību. Jums arī pēc iespējas mazāk jāizrāda negatīvisms pret citiem, jo ​​starp viņiem var būt daudz negatīvi domājošu cilvēku, kuri vēlas izmest visas savas dusmas uz kādu. Pat šādos nelabvēlīgos apstākļos Mežāži spēs mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Tajā viņiem var ļoti palīdzēt īpaša meditācija.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir vairākas rakstura iezīmes, kuru dēļ citi viņus dievina. Šonedēļ tev jāatceras par šādām iezīmēm, lai cilvēkiem parādītu tikai tādas savas dvēseles puses. Tas ļaus Ūdensvīram saglabāt un palielināt savu autoritāti darbā, mājās, draugu kompānijā. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka šonedēļ Ūdensvīri var redzēt daudz, bet nepamanīt galveno. Jābūt nedaudz uzmanīgākam, jo ​​tagad šīs Zīmes pārstāvjiem ļoti būs nepieciešama prasme lasīt starp rindiņām. Ne viss būs viennozīmīgi un saprotami. Daudz kas būs jāizpēta un rūpīgi jāanalizē.

Zivis

Zivis ir tipiski melanholiski zvaigžņu cilvēki. Viņi bieži dusmojas par sīkumiem, pieņemot pie sirds citu cilvēku noraidījumus un negatīvismu. Šonedēļ jāsavelk sevi, atbrīvojoties no šīs attieksmes. Pretējā gadījumā nervi un slikts garastāvoklis ļoti negatīvi ietekmēs veiksmi. Jums rūpīgi jāuzrauga cilvēku reakcija uz jebkuru darbību. Daudzi viņu draugi vai paziņas Zivīm atklāti un godīgi pastāstīs par to, kas tieši viņiem nepatīk. Neuztveriet to kā mēģinājumu aizvainot. Godīgumu tagad ir svarīgi uztvert kā cieņas zīmi.

Ja vēlaties uzzināt, kā jums vajadzētu būt pārskatāmā nākotnē, izmantojiet Taro zīlēšanu situācijai. Zīlēšana, neskatoties uz planētu negatīvismu, šajā periodā būs ļoti precīza. Zvaigžņu eksperti vēlu veiksmi un mierīgu vēju.

COMMENTS

Leave a Comment