Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: daži no jums saskarsies ar grūtībām realizēt savu potenciālu!

Lauva

Lauvām nekaitēs neliela romantiska atpūta ar otro pusīti un tieši darba nedēļā, pēc smagas dienas. Tas ļaus ātri aizmirst dažas darba nepatikšanas un problēmas, mainīt situāciju. Jums arī jāatceras, ka veiksme nesmaida divreiz. Šo septiņu dienu laikā Lauvām var pasakaini paveicies, taču, ja radīsies iespēja, tā būs jāizmanto nekavējoties.

Jaunava

Jaunavas pēkšņi var zaudēt interesi par to, kas viņiem patīk un uz ko tiecas. Ar lielu varbūtību tas būs vienkāršs pārpratums un īslaicīga blakusparādība, ko rada Venēras retrograds. Neatsakieties no sapņiem, mērķiem un nesabojājiet plānus. Pats galvenais ir par to nestāstīt svešiniekiem. Publiski runājot par plāniem, Jaunavas riskē palikt bez nekā.

Svari

Planētas padarīs Svarus mazāk emocionāli stabilus. Ar lielu varbūtību viņi sāks uztraukties biežāk. Daudzus šīs zīmes pārstāvjus pārņems iekšējs nemiers un nepamatots. Šī iemesla dēļ noteikti nav vērts uztraukties. Jāturpina darīt to, kas sagādā prieku un nepievērš uzmanību nepatīkamiem cilvēkiem un viņu viedokļiem.

Skorpions

Zvaigžņu eksperti ziņo, ka Skorpioni var tikt uz priekšu mērķu sasniegšanā. Šonedēļ viņi varēs atklāt sevī jaunus talantus un atrast noteiktas nepilnības ceļā uz ko iedvesmojošu. Iespējams, ka pēdējo nedēļu laikā Skorpioniem var būt izveidojusies tuneļredze, kad redzi tikai šauru notikumu gūzmu, bet neredzi visu ainu. Mums tas ir jānovērš pēc iespējas ātrāk, apskatot apkārtni.

Strēlnieks

Strēlniekiem pirmām kārtām jāatrod līdzsvars starp darbu un atpūtu. Pretējā gadījumā viņi var izdegt un ļoti nogurt. Turklāt atpūta un relaksācija lieliski ietekmēs garastāvokli un veiksmi. Savukārt zem guļoša akmens ūdens netek, tāpēc, ja ir nepiepildītas ambīcijas, tas steidzami jālabo. Labāk ir sazināties ar cilvēkiem piesardzīgi.

Lasi arī: Prognoze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gada augustam no Andželas Pērlas: šis mēnesis pārsteigs daudzus ar liktenīgām pārmaiņām!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: jūsu laiks un enerģija jāliek prioritātē, lai nerastos zaudējumi dažādās dzīves sfērās!

Mežāzis

Svarīgs ir pats process, nevis kāda rezultāta sasniegšana. Šonedēļ Mežāžiem vajadzētu strādāt tikai tāpēc, lai gūtu prieku šajā procesā. Kopumā nedēļa ir piemērota dzīves ceļa maiņai, taču pagaidām tiltus nededzina. Nav nepieciešams ļauties kārdinājumiem, īpaši, ja tie ir kaut kādā veidā saistīti ar kaitējumu veselībai, ar finansiāliem riskiem. Vislabāk ir turpināt darīt to, ko darāt vislabāk.

Ūdensvīrs

Neatlaidība ir svarīgākā Ūdensvīra rakstura īpašība, kas bieži vien palīdz gūt panākumus mīlestībā, biznesā, darbā. Tagad vislabāk ir būt uzmanīgiem ar viņu. Šajās septiņās dienās Ūdensvīram būs nepieciešama arī spēja aizmirst skumjas. Saziņa ar viņu būs pēc iespējas patīkamāka. Ūdensvīram ir svarīgi visiem apkārtējiem likt saprast, ka laipnība ir viņu dabiska un apzināta izvēle.

Zivis

Zivīm nevajadzētu būt pārlieku spītīgām, īpaši ar mīlestību saistītos jautājumos. Viņiem ir svarīgi arī pārvarēt pārmērīgas šaubas sevī, jo skepse ir attīstības ienaidnieks. Ja vēlaties kaut ko izmēģināt, jums ir jātiecas uz to. Ja vienmēr pieķersies tikai pazīstamiem krastiem, dzīve būs stabila, bet attīstības nebūs vispār.

Eksperti novēl patīkamu un gaišu nedēļu. Attīstiet sevī izturību pret stresu, jo šīs septiņas dienas noteikti nebūs vienkāršas. Mēs vēlam jums veiksmi, panākumus biznesā un mīlestībā.

Leave a Comment