Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: nedēļa iesāksies ļoti smagi!

Lauva

Laikā no 6. novembra līdz 12. novembrim Lauvām nekādā gadījumā nevajadzētu palaist garām svarīgas detaļas un niekus. Zvaigžņu eksperti atgādina Lauvām, ka jebkurā darvas mucā vienmēr ir medus piliens, tāpēc problēmas nevajadzētu uzskatīt par kaut ko tikai sliktu. Iespējams, šādā veidā Visums un zvaigznes cenšas mūs vadīt pa pareizo ceļu. Šonedēļ šāds scenārijs ir ļoti iespējams.

Jaunava

Jaunavām nevajadzētu uzņemties visas pasaules nastas. Ir pienācis laiks darīt to, par ko jūsu sirds ir visvairāk kaislīga. Visticamāk, ka daudzi šīs Zemes zīmes pārstāvji vēlēsies ainavu maiņu. Tātad, tagad ir īstais laiks tam. Jūs varat un pat vajag doties ceļojumos, komandējumos un vienkārši darīt kaut ko tādu, kam pēdējo nedēļu vai mēnešu laikā nav bijis laika.

Svari

Svariem vajadzētu atteikties no “agresīvās pārņemšanas” stratēģijas. Jā, daudziem šīs Zīmes cilvēkiem no trešdienas vai pat agrāk var mosties plēsonīgie instinkti, kas liek darīt visu, lai gūtu panākumus mīlas vai finanšu jomā. Vislielākos ienākumus gūs no patīkamām un izmērītām aktivitātēm. Vislielāko baudu saziņā ar cilvēkiem sagādās mierīgums, uzticēšanās un lēnā attiecību attīstība.

Skorpions

Skorpioniem ir bijis grūts laiks, bet Venēra būs viņu glābšanas riņķis. Tieši viņa trešdien vai pat nedaudz agrāk šiem cilvēkiem iedvesīs dzīvību. Visticamāk, būs arī tādi, kuri vēlēsies Skorpionus apmānīt, apmānīt un izmantot viņu labestību, taču šīs Zīmes pārstāvji šādus cilvēkus spēs atpazīt jau iepriekš sakāpinātas intuīcijas dēļ.

Strēlnieks

Strēlnieks būs nedaudz neizpratnē par visa šonedēļ notiekošā simboliku. Nav vērts meklēt slepenu nozīmi nejaušās uzvarās, tāpat kā to meklēt zaudējumos un neveiksmēs. Viss, kas notiks no 6. līdz 12. novembrim, visticamāk, būs tiešas iepriekš pieņemtu lēmumu sekas. Smags darbs, drosme, optimisms un mazliet humora palīdzēs Strēlniekam mīlestībā un lietišķajā komunikācijā parādīt savu labāko pusi.

Lasi arī: Tamāras Globas prognoze 2023. gada novembrim: daudzi būs spiesti cīnīties ar šķēršļiem!

Lasi arī: Saules aktivitāte mūsdienās nes lielas pārmaiņas cilvēcei nākamo četru gadu laikā

Mežāzis

Pastāv iespēja, ka nedēļas sākumā Mežāžiem atgriezīsies vecās problēmas, taču nesatraucieties, jo no trešdienas tās sāks atkāpties. Spilgtās un pozitīvās emocijas laika posmā no 8. līdz 12. novembrim atmiņā paliks ļoti ilgi, bet grūtības un problēmas, ar kurām Mežāži saskarsies 6. un 7. novembrī, kļūs tikai par sīkumu. Viņi pat neatcerēsies šīs problēmas pārskatāmā nākotnē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra dzīve var būt pilna ar pretrunām, taču tajā nav nekā slikta. Nav absolūti nekādas jēgas no tā baidīties. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka atklāta pretestība pārmaiņām var kaitēt biznesam, mīlestībai un vaļaspriekiem. Ūdensvīriem nav jābaidās no pārmaiņām. Tie ir jāpieņem un jāanalizē. Šīs Zīmes pārstāvji bieži tiek klasificēti kā augstprātīgi cilvēki, taču šonedēļ jādara viss, lai tas nenotiktu.

Zivis

Veselīgas ambīcijas un apdomība ir tas, uz ko Zivīm visvairāk jātiecas no 6. līdz 12. novembrim. Tas būs vissvarīgākais un primārais nosacījums laimei mīlestībā un panākumiem darbā. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs zīmes pārstāvjiem spēlēt tikai labā komandā. Jums nevajadzētu nevienu nodot vai maldināt, pretējā gadījumā jūs varat ievērojami sabojāt savu karmu.

Visbeidzot, zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties lietas, par kurām nevajadzētu runāt ar svešiniekiem. Atcerieties, ka laime mīl klusumu. Nelielies ar saviem sasniegumiem un turi savus plānus noslēpumā, lai palielinātu pozitīva iznākuma iespējamību.

Leave a Comment