Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: sakārtojiet savas prioritātes!

Lauva

Lauvas varēs iegūt spēcīgu motivāciju. Ir svarīgi virzīt savu enerģiju pareizajā virzienā. Zvaigžņu eksperti iesaka uzraudzīt savu veselību. Ja vēlaties, varat sākt zaudēt svaru un ievērot diētu. Šis ir ideāls laiks aktīvam un enerģijas ietilpīgam darbam. Nevajag steigties – svarīgi visu darīt izmērīgi un uzmanīgi, lai neizjauktu harmoniju. Ir pienācis Lauvu laiks.

Jaunava

Jaunavas, visticamāk, spēs pārvarēt savus sliktākos ieradumus. Jaunavas gribasspēks un stingrība pieaugs daudzkārt. Tagad jums jāpalielina aktivitāte, bet nepārslogojiet ķermeni. Sapņi sāks piepildīties finanšu un mīlas jomā. Tagad galvenais ir nesasteigt lietas, jo viss pienāks savā laikā. Dzīves partnera izvēlē vai jauna darba izvēlē var droši uzticēties savam sestajam saprātam.

Svari

Svari var smagi strādāt. Vai arī viņi var izvēlēties atpūtu un relaksāciju, bet pirmais variants būs nedaudz labāks. Nedēļas beigās varat iepirkties. Ideāls iepirkšanās laiks turpinās. Jūs varat ieguldīt biznesa attīstībā, darbā, sava izskata atjaunošanā. Vientuļajiem Svariem būs iespēja atrauties no vientulības. Šajā jomā svarīgi ir drosmīgi virzīties uz priekšu, negaidot īsto brīdi.

Skorpions

Skorpioni būs vieni no nedēļas laimīgākajiem darbiniekiem. Ja nav iespējas atpūsties, tad viss ir kārtībā. Galvenais, lai darbs un aktivitātes sagādā prieku. Problēmas var rasties burtiski no nekurienes, taču Skorpioniem būs iespēja tās atrisināt pēc iespējas ātrāk. Runājot par saziņu ar cilvēkiem, apkārtējie var sākt biežāk izteikt komplimentus un izrādīt uzmanības pazīmes.

Strēlnieks

Strēlniekam ļoti paveiksies. Šis ir ārkārtīgi produktīvs un gaišs laiks. Jūs varat smagi strādāt vai paņemt atvaļinājumu un mainīt vidi. Jums ir jāieklausās savā ķermenī. Zvaigžņu eksperti iesaka Strēlniekam nebūt stingriem pret saviem bērniem, jaunākajiem brāļiem vai māsām vai nozīmīgiem citiem. Šis būs lielisks laiks, lai atrastu mīlestību un attīstītu esošās attiecības. Kopīga izklaide ir tieši tā, ko lika ārsts.

Mežāzis

Nedēļa no 22. līdz 28. janvārim ir ļoti laba tiem Mežāžiem, kuriem nepieciešams atbrīvoties no kaut kā nevajadzīga. Mēs runājam ne tikai par nevajadzīgām lietām, bet arī par nevajadzīgām emocijām un bailēm. Šīs zīmes cilvēki varēs kļūt stiprāki un labāki. Jauni sākumi būs ļoti noderīgi. Jūs varat piesaistīt veiksmi savā dzīvē dažādos veidos. Īsākais no tiem ir aktivitāte un ambīcijas.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti iesaka Ūdensvīram noskaņojumu pacelt ar jebkādiem līdzekļiem. Jums arī jāpieliek visas pūles, lai atrisinātu visas problēmas. Labākā rakstura īpašība laika posmam no 22. līdz 28. janvārim ir atbildība. Ūdensvīri spēs panākt līdzsvaru savā dzīvē un sevī. Šīs Zīmes vientuļajiem cilvēkiem ļoti noderēs jaunas iepazīšanās. Zvaigžņu eksperti iesaka nenoslēgties.

Zivis

Zivis spēs piesaistīt laimi savā dzīvē, sasniedzot jaunas virsotnes biznesā, mīlestībā un vaļaspriekos. Ja viņi vēlas pilnveidoties, viņiem ir jāuzņemas jaunas lietas, nevis vieglas, bet gan sarežģītas. Vairāk kustību un dinamikas palīdzēs Zivīm tikt galā ar melanholiju un pārvarēt ziemas depresiju. Tagad planētas ir gatavas palīdzēt, tāpēc pārmaiņas, ko Zivis ilgi gaidīja, beidzot kļūs par realitāti.

Biežāk izmantojiet praksi, kas ļauj sadzirdēt savu iekšējo balsi. Zvaigžņu eksperti iesaka pārstāt baidīties no mijiedarbības ar savu zemapziņu, jo tā vislabāk zina, uz ko jums jātiecas. Ir pienācis laiks sazināties ar savu iekšējo Es. Veiksmi, veiksmi un visu to labāko šajā gaišajā un labvēlīgajā laikā.

Leave a Comment