Zvaigžņu prognoze nedēļai sievietēm no 2023. gada 3. aprīļa līdz 9. aprīlim

Sieviete Lauva

Lauvas paspārnē dzimušās sievietes šonedēļ spēs pārvarēt savas bailes un kompleksus, taču tikai ar tuvinieku, vīriešu un draudzeņu palīdzību. Rūpes par cilvēkiem un sirsnība ir jebkura šīs zīmes pārstāves panākumu atslēga. Zvaigžņu speciālisti iesaka izmantot laimīgu apstākļu kombināciju. Tagad jūs nevarat palaist garām savas iespējas. Izmaiņas uz labo pusi ir gaidāmas jebkurā dienā, izņemot 6. aprīli. Ikdienas triki, par kuriem mēs runājām iepriekš vienā no mūsu rakstiem, arī palīdzēs nest laimi Lauvām .

Sieviete Jaunava

Lai gūtu jaunas iespējas un pavadītu lielisku nedēļu, svarīgi pirmdien un otrdien atrasties īstajā vietā īstajā laikā. Šajās dienās ar palielinātu enerģiju būs vieglāk piesaistīt veiksmi. Spēka avoti palīdzēs vairot entuziasma un motivācijas pieplūdumu daiļā dzimuma Jaunavām: īpaši cilvēki, vietas un notikumi. Venēras aktivitātes periodā Vērsī ir vērts turpināt nostiprināt savas pozīcijas darbā. Tajā pašā laikā zvaigžņu speciālisti iesaka koncentrēties uz pārbaudītām metodēm un atteikties no jebkāda riska, negodīgiem biznesa darījumiem.

Sieviete Svari

Skaistajiem Svariem vēlams izslēgt finanšu eksperimentus. Var droši nodarboties ar iepirkšanos, bet tikai tad, ja pēc tā ir nepieciešamība. Turklāt, ja iespējams, vēlams atturēties no naudas aizdošanas un aizdošanas. Saturna un Plutona pozitīvā ietekme, kuriem nesen ir sākušies jauni laikmeti, galvenokārt tiks vērsta uz ģimenes laimi. Svariem būtu jākoncentrējas uz savu izskatu un cīņu ar slimībām. Skaistuma un Vese***as rituāli šajā periodā būs ārkārtīgi noderīgas.

Sieviete Skorpions

Nakts gaismekļi palīdzēs Skorpioniem atbrīvoties no  ieradumiem, kas atņem laimi. Šis būs laiks, kad sevis pilnveidošana kļūs par galveno prioritāti. Skorpioni gaida aktivitātes un pozitīvas dinamikas laiku. Visas jūtas saasināsies, bet līdz ar pozitīvām emocijām pieaugs aizvainojums un konflikti. Tas viss ir par sarkano planētu. Darbs, klusa atpūta un iecienītākās aktivitātes palīdzēs izlabot situāciju, novērst uzmanību no obsesīvām domām un nemiera. Rutīnas lietas nomierinās dvēseli, nesot maksimālu labumu.

Sieviete Strēlnieks

Nakts spīdekļi palīdzēs skaistajam Strēlniekam apzināties sevi, savu vietu šajā pasaulē un izvirzīt pareizos nākotnes mērķus. Šonedēļ viņus gaida jauni uzdevumi, tāpēc labāk strādāt pastiprinātas resursu taupīšanas režīmā. Zvaigžņu speciālisti iesaka piebremzēt aktivitāti, jo nav izslēgtas situācijas, kad krasi jāmaina kustības virziens un jāiegulda visi spēki un līdzekļi kādā svarīgā biznesā. Pieņēmušas nepareizu lēmumu emociju iespaidā, daiļā dzimuma Strēlnieces riskē iedragāt savu autoritāti.

Sieviete Mežāzis

Šīs Zīmes pārstāvēm nedēļa būs ne vieglākā, bet produktīva. Vāja Marsa dēļ viņi var izjust sabrukumu un apātiju. Par laimi, zvaigžņu speciālisti ziņo, ka spēka rezerve ir pietiekama, lai pārvarētu visas grūtības un sasniegtu vēlamo rezultātu konkrētā jautājumā. Ir svarīgi atcerēties, ka dažreiz problēmas ir vienkārši nepieciešamas personīgai izaugsmei. Pēc to pārvarēšanas šīs Zīmes sievietes varēs saprast, ko viņas īsti vēlas. Mīlestībā viņiem izdosies kļūt par magnētu pievilcīgākajiem vīriešiem, tāpēc labāk ir atrast laiku flirtam.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada aprīlim no Andželas Pērlas

Sieviete Ūdensvīrs

Sievietes Ūdensvīrā gaida veiksmīga nedēļa komunikācijas, karjeras un zināšanu ziņā. Uzlabosies viņu atmiņa, kā arī vērība. Šo sieviešu spēja radīt lielisku pirmo iespaidu var pasliktināties 6. aprīļa pilnmēness laikā. Arī veiksmi šajā dienā piesaistīt būs grūtāk, taču Ūdensvīri tiks ar visu galā. Zvaigžņu speciālisti iesaka atturēties no impulsīvām darbībām un mēģinājumiem pārliecināt radus, draugus vai kolēģus. Jums nevienam nav jāiekāpj galvā. Tas var piesaistīt neveiksmi. Lai neciestu no maldināšanas, labāk neuztvert cilvēkus.

Sieviete Zivis

Venēra, Zivju patronese, joprojām ir ļoti spēcīga, tāpēc šis laiks būs ļoti patīkams. Zivju uzdevums šajās septiņās dienās ir turpināt darboties. Jums jāpārtrauc riskēt, kā arī jānodarbojas tikai ar vissvarīgākajām lietām, lai netērētu savu vitalitāti. Marss negatīvi neietekmēs šīs zīmes dāmas, taču zvaigžņu speciālisti joprojām iesaka izmantot afirmācijas, lai papildinātu enerģiju, lai novērstu vājuma izskatu. Šis ir lielisks laiks vīriešu satikšanai, flirtam un romantikai, kā arī mērenai iepirkšanās veikšanai.

Eksperti atzīmē, ka Marsa vājuma dēļ daudzām dāmām periodiski var rasties trauksmes uzliesmojumi. Šādās situācijās ir vērts izmantot paņēmienus, lai nomierinātu prātu un komunicētu ar laipniem un mierīgiem cilvēkiem. Veiksmi un mierīgu vēju jums.

Leave a Comment