Zvaigžņu prognoze no 2023.gada 2.janvāra līdz 8.janvārim

Lauva

Nedēļas aktīvākā diena ir sestdiena. Šajā dienā būs Pilnmēness un Merkura savienojums ar Sauli. Tas izraisīs spēcīgu iekšēju disonansi šīs zīmes cilvēkos. Tāpēc labāk ir sākt jaunu biznesu darba dienās un brīvdienās vienkārši atpūsties un nesteigties. Zvaigžņu pētnieki iesaka nevienam nedot tukšus solījumus, īpaši tuviem cilvēkiem. Lauvas ir tipiski holēriķi, tomēr šonedēļ agresija būs sodāma, tāpēc dusmas nāksies nomainīt pret žēlastību un nepiekāpību pret diplomātiju. Ja jūsu mīļajiem nepieciešama palīdzība, vislabāk to sniegt nekavējoties.

Jaunava

Jaunavas spēs ievērojami palielināt savus panākumus biznesā un mīlestībā, atrast jaunu darbu, iegūt paaugstinājumu. Jums vienkārši jāsāk rīkoties. Ūdens, kā zināms, zem guļoša akmens netek. Šonedēļ var un pat vajag darīt kopīgas lietas ar mīļajiem. Ja nav entuziasma un vēlmes virzīties uz priekšu, motivējoši citāti palīdzēs to atgriezt pie Jaunavas. Nakts spīdekļi palīdzēs Jaunavām atbrīvoties no sliktajām atmiņām un noskaņot enerģiju uz pozitīvu. Tas būs arī ideāls laiks, lai rūpētos par savu veselību.

Svari

Labvēlīgās dienas ir otrdiena un trešdiena. Šajās dienās Svari spēs saprast, kā viņi var pārvarēt visus šķēršļus savā ceļā. Iespējams, kāds no viņu radiniekiem vai draugiem padalīsies ar viņiem svarīgu informāciju, sniegs ļoti praktiskus padomus. Neatraidiet palīdzīgo roku, ko sniedz tie, kas viņiem ir dārgi. Par šādiem periodiem viņi saka: “viens cilvēks nav karotājs”. Lai radītu vislabākos apstākļus mērķu sasniegšanai, zvaigžņu pētnieki iesaka atcerēties  radošās domāšanas spēku. Tas vedīs Svarus cauri ērkšķiem uz zvaigznēm, palīdzot pārvarēt jebkādus šķēršļus.

Skorpions

Skorpionu sagaida ļoti stabila nedēļa. Nakts gaismekļi šad, tad negatīvi ietekmēs viņu noskaņojumu tikai sestdien. Ja pēkšņi viss notiek slikti, zvaigžņu pētnieki iesaka izmantot metodes, lai piesaistītu Ūdens elementu spēku. Tātad Skorpioni spēs palielināt produktivitāti, samazināt riskus, iegūt gribasspēku un radošo drošinātāju. Mīlestības sfērā veiksmīga būs nedēļa no 2. līdz 8. janvārim. Īpaši tas attiecas uz tiem Skorpioniem, kuriem jau ir izdevies izveidot attiecības. Ļoti iespējams, ka šie cilvēki atradīs jaunus draugus.

Strēlnieks

Strēlniekiem vairāk jāsazinās, jāiepazīst vienam otru, jāflirtē, jādalās emocijās. Šīs nedēļas galvenais veiksmes noteikums ir nesteidzīgi veikt savus darbus. Iespējams, ka uz Strēlniekiem uzkritīs daudzas jaunas rūpes, kuru dēļ viņi var ātri nonākt stresa stāvoklī. Meditācija pirms gulētiešanas, pilnīgai relaksācijai, palīdzēs normāli atpūsties un efektīvi atgūties pirms katras jaunas dienas. Mīļākās lietas un vaļasprieki palīdzēs Strēlniekam uzmundrināt sevi, iegūt pārliecību par sevi.

Mežāzis

Liela veiksme sagaida visus Mežāžus, kuri nodarbojas ar radošo jomu – dizainerus, rakstniekus, mūziķus, māksliniekus. Vislabākais laiks vienmuļam un sarežģītam darbam ir laika posms no 3. līdz 6. janvārim. Svētdiena būs ideāla diena pilnīgai atpūtai. Zvaigznes un planētas vairs spēcīgi neietekmēs šīs zīmes cilvēkus, tāpēc enerģētiskais fons nostabilizēsies. Mežāži spēs pienācīgi atpūsties un pārstartēt prātu. Zvaigžņu pētnieki stingri iesaka izmantot elpošanas metodes, lai pamodinātu spēkus noguruma periodos.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada janvārim

Ūdensvīrs

Laika posmā no 2. līdz 8. janvārim daudzi Ūdensvīri varēs uzzināt savu patieso likteni. Ir svarīgi uzticēties savai intuīcijai un izmantot padomus un praksi, lai atraisītu savu iekšējo potenciālu. Šonedēļ vari paveikt gan vienkāršas lietas, gan tādas, kas prasa daudz laika un pūļu. Jums nevajadzētu sazināties ar toksiskiem cilvēkiem, jo ​​tas var izraisīt ļoti smagu pārmērīgu darbu. Nav vēlms šobrīd zaudēt pārliecību par sevi, tāpēc labāk nepievērst uzmanību toksisku cilvēku nepamatotai kritikai.

Zivis

Zivīm gaidāmas diezgan daudzas nelielas, bet nepatīkamas dzīves situācijas, kuru dēļ iespējama nopietna garastāvokļa pasliktināšanās. Šajā sakarā zvaigžņu pētnieki stingri iesaka izmantot padomus, kā saglabāt mieru pat vissarežģītākajā situācijā. Šīs zīmes cilvēkiem ir jāpaliek aktīviem un jāuzņemas jauni uzdevumi, jāpilda iepriekš dotie solījumi. Jūs nevarat ļaut lietām iet pašas no sevis. Ja šī nedēļa Zivīm ir atvaļinājumu periods, tas ļaus ārkārtīgi labi pavadīt laiku un izbaudīt atvaļinājumu.

Vissvarīgākais ir pareizi sākt jauno 2023. gadu. Lai to izdarītu, jums jāpārtrauc sekot destruktīvajām patiesībām, kuras iedvesmo citi. Padomājiet par sevi un ievērojiet personīgos principus. Zvaigžņu pētnieki novēl veiksmīgu gada un mēneša sākumu.

Leave a Comment