Pateicoties kam, Maksima Galkina un Allas Pugačovas bērni ir tik paklausīgi

© Instagram / @maxgalkinru

Allas Pugačovas bērni, tāpat kā pati Primadonna, tagad dzīvo Izraēlā. Turklāt tīmeklī parādījās ziņas, ka viņi arī saņēmuši pilsonību. Un vispār tie ir ebreji trešajā paaudzē! Kas zina, varbūt tā tiešām ir. Bet šodien mēs neraksimies zvaigžņu bērnu ciltsrakstos. Mūs daudz vairāk interesēja tas, kā dziedātāja audzina savus mantiniekus.

Allas Pugačovas bērni

2011.gadā Alla Borisovna Pugačova piekto reizi devās pa laulību eju. Viņas izvēlētais bija pazīstamais humorists Maksims Galkins. Tobrīd Dīvai jau bija 62 gadi , tāpēc viņa pati nevarēja palikt stāvoklī. Tomēr pāris sapņoja par bērniem un nolēma izmantot surogātmātes pakalpojumus.

2 gadus pēc kāzām zvaigžņu ģimenē parādījās papildinājums. Pugačova un Galkins kļuva par dvīņu vecākiem: meiteni sauca par Lizu, bet zēnu nosauca par Hariju. Vecāki saviem bērniem deva tēva uzvārdu. Tagad viņi dzīvo pie savas mātes Izraēlā.

Bērnu dzimšana uz visiem laikiem mainīja Allas Pugačovas dzīvi, lai gan viņai jau bija meita no pirmās laulības ar cirka mākslinieku Mikolu Edmundu Orbakasu. Tā ir slavenā dziedātāja Kristīna Orbakaite. Kad Primadonnai bija mazi bērni, tas kļuva par iemeslu karstām diskusijām sabiedrībā. Protams, tas nebija bez aizķeršanās.

Ne visi saprata, kāpēc ir bērni tik cienījamā vecumā. Tomēr bija tie cilvēki, kuri atbalstīja dziedātāju un novēlēja viņai laimīgu mātes stāvokli. Alla Borisovna visus spēkus pielika Lizas un Harija audzināšanai. Un jāsaka, ka sieviete to dara ļoti labi.

Piemēram, viņa nolēma neatkārtot savu vecāku kļūdas un radikāli mainīja savu pieeju mantinieku audzināšanai. Fakts ir tāds, ka dziedātājas māte kādreiz sapņoja kļūt par mākslinieku. Bet viņai tas neizdevās. Un, kā tas bieži notiek, sieviete savu sapni realizēja meitiņā, kurai izdevās kļūt par īstu leģendu.

Bet pati Pugačova nolēma nepiespiest bērnus nekādām aktivitātēm. Turklāt viņa nevēlas, lai Liza un Harijs sekotu viņas pēdās. Izvēles brīvība ir svarīga jebkurā vecumā. Tāpēc Allai Borisovnai ir svarīgi, lai viņas bērni izvēlētos, ko viņi vēlas darīt.

© Instagram / @maxgalkinru

Kā Alla Pugačova un Maksims Galkins audzina bērnus

Pugačova nolēma, ka līdz piecu gadu vecumam viņa atļaus bērniem visu. Un tikai tad viņa sāks ieviest noteiktus aizliegumus viņu dzīvē. Viņa nekad nav izmantojusi spēku pret Lizu un Hariju. Lai gan Primadonna dažreiz grēkoja ar savu pirmo meitu Kristīnu.

Tajā pašā laikā viņa uzskata arī par nepareizu ar kaut ko iedrošināt bērnus. Tāpēc Liza un Harijs nemācās, lai saņemtu konfektes vai citus gardumus. Viņi zina, kad trenēties un kad vienkārši spēlēties.

Maksims Galkins audzina bērnus līdzvērtīgi savai sievai. Taču viņš to nevar izdarīt tā, kā to dara Alla Borisovna. Viņš ir pārāk maigs, un Pugačova, gluži pretēji, zina, kā būt stingra. Tomēr pāris šo problēmu atrisināja kopā, izveidojot skaidru noteikumu sistēmu, pēc kuras viņi kopīgi audzina mantiniekus.

Pirmajā no tiem teikts, ka bērnus vajag noslogot, bet svarīgi ir atstāt laiku atpūtai. Liza un Harijs ir attīstīti pēc saviem gadiem. Viņi dzied un dejo un spēlē mūzikas instrumentus. Kopā ar mammu bērni skaļi lasa un mācās arī franču valodu.

© Instagram / @maxgalkinru

Zvaigžņu vecāki iesaka citiem ļaut saviem bērniem parādīt savu raksturu un personību. Svarīgi ir kvalitatīvi pavadīt laiku ar savām atvasēm, spēlēties ar viņiem. Kopā ar Lizu un Hariju Maksims Galkins pārdzīvo bērnību. Viņš ir gatavs iet uz jebkuru palaidnību savu mīļoto bērnu dēļ.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no 21. līdz 27. novembrim – sagaidāma veiksme karjerā!

Veiksmīgas ģimenes noslēpums

Alla Borisovna iepazīstina bērnus ar darbu jau no mazotnes. Viņa vēlas, lai viņi aug kā neatkarīgi cilvēki un novērtē jebkuru darbu. Turklāt Primadonna uzskata, ka katram bērnam ir jābūt savai personīgajai telpai. Vecāki to nevar ignorēt.

Bet vissvarīgākais dziedātājas noteikums bērnu audzināšanā ir banāls. Jums vienkārši jāmīl savi bērni. Primadonna saprot, ka viņas dzīves ceļš nav mūžīgs. Tāpēc sieviete jau gatavo bērnus dzīvei bez sevis. Un neatkarīgi no tā, cik grūti tas ir, šī ir svarīga un nepieciešama lieta.

Vienā no intervijām Alla Borisovna sacīja, ka viņa sapņo apmeklēt Lisa un Harija izlaiduma balli. Atliek novēlēt, lai viņas sapnis piepildās!

COMMENTS

Leave a Comment