Zvaigžņu prognoze no 21. līdz 27. novembrim – sagaidāma veiksme karjerā!

Jaunava

Iespējams, ka Jaunava laika posmā no 21. līdz 27. novembrim domās, kā atrast ceļu uz laimi un harmoniju. Tagad ir labākais laiks, lai sāktu soli pa solim, kas noteikti novedīs pie panākumiem un šīs pašas laimes sajūtas. Var nākties mainīt attieksmi pret dažām lietām un notikumiem, kādam cilvēkam piedot. Finanšu un biznesa radarā var parādīties jauni pretendenti uz mentora un līdera lomu, kā arī jaunas iespējas. Jaunavas var tikt uzaicinātas uz jaunu darbu, tāpēc vislabāk ir rūpīgi apsvērt visus ienākošos piedāvājumus.

Svari

Planētas un zvaigznes palīdzēs Svariem  karmisko uzdevumu risināšanā. Šonedēļ šīs gaisa zīmes pārstāvji kļūs daudz laimīgāki, un tas neprasīs ne daudz naudas, ne pretējā dzimuma uzmanību. Laime dzimst mūsos. Svari spēs to apzināties un saprast, ka jau sen viss ir bijis ideālā kārtībā, un nelielas likstas ir tikai blakus troksnis, kas nekādi neietekmē pasaules uzskatu. Ja agrāk zvaigznes bija bez darba, tad tagad tās savā paspārnē ņems Svarus. Nedēļas nogale būs īpaši pozitīva Jupitera virziena maiņas dēļ.

Skorpions

Laikā no 21. līdz 27. novembrim Skorpioniem ir svarīgi atcerēties, ka viņiem veiksmi un laimi šobrīd atņem galvenokārt savstarpējas pretenzijas un naids pret citiem. Ir pienācis laiks aprakt cirvi un beigt domāt par atriebību, jo atriebība prasa milzīgus enerģijas izdevumus, turklāt ir pretrunā ar karmas likumiem. Nav brīnums, ka viņi saka, ka atriebība ir šauri domājošu cilvēku daba. Neviens neliek Skorpioniem sazināties ar tiem, kas viņiem nepatīk, taču labāk savu enerģiju un laiku nodot mājsaimniecības darbos vai darbā. Tas pašreizējos apstākļos būs visgudrākais lēmums.

Strēlnieks

Strēlniekam tagad ir ļoti svarīgi iemācīties sadzirdēt sevi. Šī prasme viņiem palīdzēs izkāpt ārpus komforta zonas un ievērojami palielinās viņu izredzes gūt panākumus jebkurā dzīves jomā. Apkārtējie cilvēki lielākoties var izrādīt tikai nepatiesas jūtas, taču tas nenozīmē, ka nevienam nevajadzētu uzticēties. Strēlnieka skatienam būs pieejams daudz vairāk nekā citiem, tāpēc svarīgi ievērot, izdarīt secinājumus un vēl nekarināt etiķetes. Nedēļas beigas labāk pavadīt mājās, patīkamā atmosfērā. Šis būs ideāls laiks atpūtai un ainavas maiņai.

Lasi arī: Mana vīra pēkšņā Nā*e mani izsita no sliedēm. Kad es ieraudzīju viņa testamentu, es paliku bez vārdiem

Mežāzis

Mežāžiem jāiet uz “informācijas diētu” no 21. līdz 27. datumam. Informācija no interneta negatīvi ietekmē mūsu dzīvi, taču šīs septiņas dienas Mežāža dzīvē, ziņas var radīt sajukumu vēl vairāk. Zvaigžņu pētnieki arī iesaka atteikties darīt lietas, kas sākotnēji nebija iekļautas plānos. Zvaigznes un planētas vēlas, lai šīs zīmes cilvēki ievērotu savu grafiku un neatkāptos no ierastās rutīnas. Haoss, riski un neparedzamība šobrīd noteikti nav aktuāli. Mežāži var būt viņi paši un nebaidīties no sekām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram var šķist, ka visi un viss ir pret viņiem, taču, tuvāk ieskatoties katrā šīs nedēļas notikumā, varēs saprast, ka tas tā nav. Patiesībā viss, kas notiek tagad, ārkārtīgi pozitīvi ietekmēs Ūdensvīra panākumus nākotnē. Nedēļas sākumā šiem cilvēkiem būs nepieciešama ārkārtas biolauka aizsardzība, jo Merkurs un Venēra, saplūstot kopā, var izraisīt negatīvisma uzliesmojumu saziņā ar svešiniekiem. Ja Ūdensvīri vēlas saglabāt savu veiksmi, viņiem ir jāpieliek pūles.

Zivis

Zivīm laika posmā no 21. līdz 27.novembrim, visticamāk, nāksies vairāk komunicēt ar cilvēkiem un veidot jaunas paziņas. Lai iepazīšanās un komunikācija būtu efektīvāka, ir svarīgi iemācīties lasīt cilvēka raksturu. Jāņem vērā arī sava iekšējā balss, jo diezgan daudz par sarunu biedriem var pateikt arī intuīcija. Merkura darbinātā enerģija prasīs Zivīm būt vērīgām un uzmanīgām visās dzīves jomās.

Daudzi no mums šajā periodā varēs saprast, ko viņi vēlas no dzīves. Iespējams, ka šim nolūkam jums būs jāpārvar grūtības un problēmas, tāpēc eksperti iesaka neizaicināt likteni un veltīgi nelamāt Visumu. Katram pasākumam būs savs mērķis un savi iemesli.

COMMENTS

Leave a Comment