Zvaigžņu zīmju eņģeļi un dēmoni: kas sēž uz tava pleca

Lauva

Blakus Lauvai ir iedomības dēmons un augstsirdības eņģelis. Dēmons cenšas viņu padarīt par lielīgu, augstprātīgu un lepnu cilvēku, un dāsnuma dēmons piepilda viņa sirdi ar mīlestību pret cilvēkiem, padarot viņu dāsnu, nesavtīgu, līdzjūtīgu un labsirdīgu.

Jaunava

Aiz Jaunavas ir skaudības un neapmierinātības dēmons un pastāvības un aizsardzības eņģelis. Skaudības dēmons saindē dvēseli, iedveš neapmierinātību ar dzīvi un atbrīvo Jaunavas no draugiem un mīļajiem. Noturības un aizsardzības eņģelis dara Jaunavu stipru garā, uzticamu un gudru.

Svari

Svariem ir garastāvokļa dēmons un mēra eņģelis. Šīs Zvaigžņu zīmes dēmons ienes viņa dzīvē šaubas, neizlēmību un nekonsekvenci. Mēra eņģelis padara Svarus harmoniskus it visā, stiprus iekšēji un skaistus ārēji.

Skorpions

Aiz Skorpiona stāv Atriebības dēmons un patiesības eņģelis. Atriebības dēmons ar neticamu ātrumu iznīcina visu labo un gaišo, kas ir Skorpiona dzīvē. Tas ātri inficē viņa dvēseli un domas ar negatīvām domām un skaudību. Patiesības eņģelis palīdz Skorpioniem pievērsties gaismai, pieņemt sevi un apkārtējo pasauli tādu, kāds viņi ir. Gaismas eņģelis dod šai Zvaigžņu zīmei spēku virzīties uz priekšu.

Strēlnieks

Strēlnieku ieskauj augstprātības dēmons un taisnības eņģelis. Dēmons liek Strēlniekam būt augstprātīgam un augstprātīgam un nepieņemt kritiku. Bet dziļi dvēselē viņš ir cīnītājs par taisnību, godīgumu un tiecas pēc kaut kā augsta, kurā viņam palīdz Taisnības eņģelis.

Lasi arī: Kopš sāku labi pelnīt, attiecībās ar vīriešiem nav klājies labi, nevaru ciest kungus, kuri neko nav sasnieguši

Lasi arī: Stilisti nosauca vairākas lietas, kas tieši kliedz par sievietes vecumu; ir pienācis laiks no tām atvadīties

Mežāzis

Blakus Mežāzim ir vienaldzības un aukstuma dēmons un izturības eņģelis. Dēmons pamostas Mežāzī brīdī, kad viņš tika nodots, atstumts, aizvainots. Vilšanās un rūgtuma brīžos sāk aktivizēties Vienaldzības un Aukstuma Dēmons. Viņam blakus Mežāzim ir grūti atkal sadraudzēties, iemīlēties un labi sazināties ar citiem. Izturības dēmons palīdz viņam pārvarēt grūtības un vilšanos un palikt pašam neatkarīgi no tā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrā cīnās Atsvešinātības Dēmons un Draudzības Eņģelis. Ievērojot savu dēmonu, Ūdensvīrs izrāda necieņu un necieņu pret citiem. Viņa Dēmons neļauj labiem cilvēkiem tuvoties viņam, neļauj viņam iegūt draugus un ģimeni. Draudzības eņģelis atgādina Ūdensvīram, ka viņam ir laba sirds un ka viņš riskē palikt viens, ja turpinās klausīties savā Dēmonā.

Zivis

Zivīm ir netikumu dēmons un mīlestības eņģelis. Klausoties savā Dēmonā, Zivis bieži nogrimst dibenā – viņu dzīvē parādās alkohols, narkotikas, izvirtība un nežēlība. Bet viņi vienmēr var vērsties pie sava Mīlestības Eņģeļa, lai kļūtu laipnāki, žēlsirdīgāki un maigāki.

Pievērsieties gaismai un izvairieties no tumsas savā dzīvē!

Leave a Comment