Zvaigžņu zīmju pārstāvju panākumi: labākās afirmācijas veiksmei

Lauva: “Esmu gatavs (a) dalīties ar apkārtējiem cilvēkiem Visuma bagātībā un mīlestībā.” Lauvas ir zināmā mērā egocentriski cilvēki, kuri patiesi tic, ka viss vienmēr ir par viņiem un viņiem. Vissvarīgākais ir pieradināt savu apziņu pie kaut kā cita: viss, kas notiek ar citiem, ir tieši saistīts ar tevi. Tas, ko jūs sūtāt pasaulei, ir tas, ko jūs saņemat pretī.

Jaunava: “Es esmu harmonijā un mierā.” Jaunavas ļoti bieži dzenas pēc spocīga ideāla. Ir svarīgi pieņemt, ka šajā pasaulē nav nepieciešams attaisnot nekādas cerības, tostarp savas cerības .

Svari: “Mans prāts ir pretrunā ar manu sirdi.” Vienā Svaru pusē – šaubas, otrā – pašapziņa. Zemapziņas kods palīdzēs atrast zelta līdzsvaru, novest sevi līdz dvēseles un ķermeņa līdzsvaram.

Skorpions: “Izmantojot savu patieso dabu labajam.” Skorpionu raksturo viņa impulsivitāte, kas ļoti bieži rada dzīves problēmas . Iekšējais spēks ir jāvirza uz labiem darbiem un jāļauj tam aiziet tajā, kas nāk par labu citiem.

Strēlnieks: “Es esmu sava likteņa saimnieks. Es esmu savu domu saimnieks. Es esmu savu vārdu pavēlnieks.” Strēlnieks ir ļoti spēcīga zīme, kas bieži aizmirst par savu spēku. Visumam ir jāuzticas , nevis jācīnās ar to, bet jādzīvo atklāti un jāturpina izziņas process.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: vājums šajā nedēļā var sarūpēt zaudējumus!

Lasi arī: Neviens nesaprot kā tas varēja notikt, ka slavenā, veselīga dzīvesveida, blogere 39 gadu vecumā devās mūžībā

Mežāzis: “Mans Visums ir drošs un bagāts, un tāpēc es vienmēr varu sākt no jauna.” Satraukums un bailes iznākumu nemainīs, tāpēc Mežāžiem ir ļoti svarīgi saprast, ka neveiksme vienā lietā ir iespēja citā. Veiksmes kods palīdzēs jums justies pārliecinātam. Pārējais nāks.

Ūdensvīrs: “Mans prāts ir atvērts, mana sirds ir atvērta.” Ūdensvīrs – Brīvības zīme, kas nereti nonāk strupceļos, kritikā, neizpratnē. Ja esat Ūdensvīrs , tad jūsu sirdij ir jābūt cietam riekstam. Bet jums nevajadzētu to aizvērt no citiem cilvēkiem un aizsargāt to no neveiksmēm. Nocietiniet sevi.

Zivis: “Es skatos, kā katra laimīgā diena tiek ieausta laimīgajā Visuma liktenī.” Zivis ir ļoti mistiskas, un dažkārt savās domās viņas iegrimst baiļu un apātijas dzelmē. Ir svarīgi iemācīties uzticēties liktenim un tam, ko tas gatavo.

Lasot afirmācijas, iedomājieties, uz ko tiecaties, vairāk padomājiet par to, ļaujiet savam tēlam pieņemt reālus pamatus. Lūk, kā darbojas  viens no galvenajiem Visuma likumiem: vārdi un domas ir materiāli. Tās ir kā krāsas, ar kurām mēs zīmējam uz savas dzīves lapas. Tāpēc runājiet un domājiet gudri.

Leave a Comment