Zvaigžņu zīmju pārstāvju panākumi: labākās afirmācijas veiksmei

Afirmācijas ir zemapziņas kodi, kuru uzdevums ir ieprogrammēt apziņu panākumiem. Zvaigžņu eksperti ir nosaukuši 12 labākās afirmācijas katrai Zvaigžņu zīmei, kas var mainīt dzīvi uz labo pusi, piepildot to ar laimi un pārpilnību.

Ir īpaši vārdi un izteicieni, kas nomierina prātu, atslābina ķermeni, harmonizē apziņu un piesaista palīgā Visuma spēkus. Katra zvaigžņu zīme ir unikāla un neatkārtojama, tāpēc pēc dzimšanas datuma ir 12 dažādas afirmācijas. Eksperti iesaka pierakstīt šo zemapziņas kodu redzamā vietā un atkārtot katru dienu kā mantru, lai tas darbotos un tuvinātu labākai dzīvei.

Auns: “Es pieņemu to, kas ir, atlaižu to, kas bija, ticu tam, kas būs.” Dzīve ir nekontrolējama, dažreiz viss iet pretrunā ar mūsu cerībām, bet visam ir savs iemesls. Aunam ir svarīgi to atcerēties , lai nesabojātu savus talantus un  spēkus .

Vērsis: “Viss Dieva griba” . Vērsis ir garīga zīme, taču pat viņš pakļaujas kārdinājumiem un kaislībām . Lai dzīvē būtu laime un labklājība, ir svarīgi pateikties augstākajiem spēkiem par iespējām un mācībām, ko viņi mums sūta. Viss nav nejaušs.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: vājums šajā nedēļā var sarūpēt zaudējumus!

Lasi arī: Neviens nesaprot kā tas varēja notikt, ka slavenā, veselīga dzīvesveida, blogere 39 gadu vecumā devās mūžībā

Dvīņi: “Es turu savu vārdu.” Dvīņiem ir augsti attīstīta komunikācijas un  cilvēku vadīšanas dāvana . Taču tukšas runas, nepiepildīti solījumi un lielīšas runas vājina enerģiju, noved pie garīgās degradācijas.

Vēzis: “Es kontrolēju savas emocijas.” Vēži ir ļoti dziļi, emocionāli un jutekliski cilvēki un dažkārt destruktīvu emociju iespaidā nogriežas no patiesā ceļa. Ar šīs atslēgas frāzes palīdzību jūs iemācīsities pārvaldīt sevi un atrast emociju un saprāta līdzsvaru, un tur jūs nebūsiet tālu no panākumiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment