10 idejas, kā atvieglot dzīvi mūsdienu mājsaimniecēm

Droši vien daudziem mājās ir tāda sadzīves tehnika kā blenderis. Daži to izmanto, lai pagatavotu kādu no saviem iecienītākajiem ēdieniem, bet citi to novieto plauktā.

Tas notiek tā vienkāršā iemesla dēļ, ka ne visi zina, cik daudzveidīgas var būt blenderu receptes. Kā jūs varat gūt maksimālu labumu no šīs tehnikas? Mēs aicinām jūs apskatīt 10 blenderu idejas, kas atvieglos jūsu dzīvi.

Ko gatavot ar blenderi

1.Makaronu mīkla

Ne visiem patīk ilgstošais mīklas mīcīšanas process. Bet to var izdarīt daudz vienkāršāk. Pagatavo mīklu pēc savas iecienītākās receptes, izmantojot blenderi, izrullē un plāni sagriež.

2.Garšīga pesto mērce

Izmantojot virtuves kombainu, rūpīgi un ātri samaisiet visas pesto sastāvdaļas. Tam būs nepieciešams: liels ķekars bazilika, 50 g parmezāna, 3 mazas ķiploka daiviņas, 30 g ciedru riekstu, 100-120 ml olīveļļas.

Starp citu, bazilika vietā varat ņemt kinzu, pētersīļus, spinātus vai dilles. Un nomainiet ciedru riekstus ar valriekstiem, pistācijām vai mandelēm. Parmezāna vietā izmantojiet jebkuru citu cieto sieru, bet tad vajadzēs pievienot šķipsniņu sāls.

3.Aukstie kokteiļi

Izmantojot blenderi, varat pagatavot daudz gardu kokteiļu. Tas viss ir atkarīgs no jūsu iztēles un gaumes. Mēs aicinām jūs uzzināt vienu no labākajām receptēm.

Ievietojiet blenderī 3 ēd.k. zemeņu saldējuma, 2 ēd.k. šokolādes un vienu nomizotu un sasmalcinātu banānu. Visas sastāvdaļas pārlej ar pusglāzi piena un samaisa, līdz maisījums kļūst biezs un putojošs. Lej glāzēs.

4.Maize cepšanai

Vairs nav jāpērk maizes izstrādājumi, pagatavojiet to pats!

Lasi vēl: 4 Zvaigžņu zīmes, kurām 2025. gads var kļūt par labāko viņu dzīvē

5.Riekstu sviests

Riekstu sviestu var viegli pagatavot mājās. Tas ir izgatavots no zemesriekstiem, mandelēm, Indijas riekstiem vai valriekstiem.

Blendera bļodā saputo riekstus, līdz tie veido viendabīgu maisījumu ar sviesta konsistenci. Saputojot riekstu maisījumu, ik pēc 20-25 sekundēm jāaptur blenderis un jāmaisa. Varat arī pievienot visu, ko vēlaties.

Rūpīgi pārdomājiet garšu kombinācijas. Var pievienot ingveru, medu, kakao pulveri, vaniļu, papriku. Iegūtajam maisījumam pievienojiet nedaudz saulespuķu eļļas un atkal ieslēdziet blenderi. Lai iegūtu kraukšķīgu tekstūru, beigās pievienojiet pastai nesasmalcinātus riekstus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment