10 Visuma likumi, saskaņā ar kuriem Visums darbojas

Visums nav mirušā telpa. Tas ir dzīvs un neatkarīgs organisms, sava veida personība, kas diktē mums savus nosacījumus un noteikumus, kurus bioenerģētikā sauc par Visuma likumiem.

Visi Visuma likumi ir ārkārtīgi vienkārši un nesarežģīti. Kosmoss mums nebūvē labirintus, bet cenšas mūs no tiem izvest. Cilvēki rada sev grūtības bez jebkādas ārējas palīdzības. Kad tu dzīvo saskaņā ar Visuma likumiem, tu vienmēr esi noskaņots uz pareizo vilni. Dzīve ir vienkārša un skaidra, bet tikai tiem, kas vēlas to saprast.

Kāpēc jums jādzīvo saskaņā ar Visuma likumiem

Visuma likumi nepiespiedīs jūs atteikties no reliģijas un visa, kam jūs ticat. Viņi vienkārši vadīs jūs pareizajā virzienā, parādot patiesības gaismu. Nekas burtiski nemainīsies – mainīsies tikai tavs skatījums uz pasauli. Viss, pēc kā esat tiecies kopš jaunības, kļūs skaidrāks un acīmredzamāks.

Mēs esam Visuma bērni. Mēs esam izgatavoti no zvaigžņu putekļiem, kas radušies pirms vairākiem miljardiem gadu. Bioenerģētikā ir tāds pārpilnības centrs, kas dod mums veiksmi visās dzīves jomās. Uzturot kontaktu ar šo centru, jūs apgādājat sevi ar bagātību. Ticība Visuma likumiem palīdzēs izveidot un nostiprināt šo saikni. Pieņemiet šīs vienkāršās patiesības, lai saprastu, kā viss darbojas šajā pasaulē.

10 Visuma likumi

Pirmais likums: doma ir materiāla.

Droši vien daudzi no jums ir redzējuši Holivudas filmas, kur varoņi var radīt ap sevi realitāti, tikai kaut ko iedomājoties savās galvās. Protams, jūs nevarēsit radīt savu laimi šādā ātrumā, taču tas patiešām darbojas. Lai atrastu hobiju, savu sapņu darbu, mīlestību un panākumus, jums tas viss ir jāiztēlojas. Atcerieties, ka esat tēlnieks, mākslinieks, kurš glezno ar savu domu krāsām uz dzīves audekla. Liktenis un karma pastāv, bet tie nav tik spēcīgi kā jūsu ticība sev un savām darbībām. Dzīve nav jau uzrakstīta grāmata, bet gan tukšu lapu kaudze, ko vari izmest, saplēst, ļaut kādam citam aizpildīt vai piespiest sevi apsēsties un visu uzrakstīt pats.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. februārim: esiet gatavi rīkoties! Tikai tie, kas darīs lietas labā, sasniegs rezultātus!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. februārim: daudzus sagaida simboliski notikumi!

Otrais likums: visas labās lietas sākas ar labestību dvēselē.

Jūsu iekšējā labestība rada gaismu ap jums. Dusmīgi cilvēki pastāvīgi uzduras uz rupjībām, drūmi cilvēki – pret lietu skaidrā dienā, dzīvespriecīgi cilvēki – pret prieku un pozitīvismu. Ja vēlies labu, tad nevajag būt dusmīgam, skopam vai skaudīgam. Nav brīnums, ka cilvēki jau kopš seniem laikiem ir teikuši, ka, ja vēlies, lai pret tevi izturas labi, tad dari to pats. Visumā viss ir konsekventi, viss ir loģiski un neatgriezeniski. Atceries šo.

Trešais likums: lielākās pārmaiņas dzīvē notiek tajās jomās, kurām mēs pievēršam vislielāko uzmanību.

Lielākā daļa no mums zina, ka ūdens nekad netecēs zem guļoša akmens. Ja tu gulēsi uz dīvāna, skaties griestos, tad nauda tavā dzīvē neienāks. Ja jūs nemeklējat mīlestību, jūs to neatradīsit 99% gadījumu. Lai situāciju virzītu uz priekšu, kaut kas ir jādara. Neatstājiet bez uzraudzības nevienu dvēseles stūrīti, savu dzīvi. Tas jums padarīs to interesantāku, vieglāku un vienkārši labāku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment