10 Visuma likumi, saskaņā ar kuriem Visums darbojas

Ceturtais likums: Kāda ir jūsu vide, tāds esat arī jūs.

Šo Visuma likumu var dublēt arī teiciens – ar ko uzvedīsies, tas no tā iegūsi. Jūsu tuvākais loks, ko pārstāv jūsu partneri un labākie draugi, ir jūsu atspulgs. Ja neesat ar kādu apmierināts, tas norāda uz steidzamu vajadzību pēc pārmaiņām. Tas bieži nozīmē, ka jūs jau esat mainījies. Daudzi cilvēki maldīgi uzskata, ka mēs neizvēlamies draugus un mīlestību, taču tā nav taisnība. Turklāt jūs varat mainīt savu dzīvi, atrodot īstos cilvēkus. Ja vēlaties gūt panākumus finanšu sektorā, tad vairāk komunicējiet ar veiksmīgiem cilvēkiem. Spilgti cilvēki palīdzēs jums kļūt laipnākam. Savstarpēji iemīlēties var tikai tad, ja neesat noslēgts, lai gan pat noslēgti cilvēki var atrast savu dvēseles radinieku – jums tikai jābūt nedaudz uzmanīgākam.

Piektais likums: viss, ko mēs dodam apkārtējai pasaulei, atgriežas pie mums divkārt.

Ja tu kliedz cilvēcei sejā, ka tu to ienīsti, tad naids piepildīs tavu dzīvi. Cilvēku reakcija būs līdzīga un dažreiz daudz spēcīgāka. Tas attiecas ne tikai uz vārdiem un darbībām. Pat noskaņojums ir lieliski nodots telpā. Daži cilvēki to jūt, daži ne, bet pats fakts ir neapgāžams – labie darbi padarīs jūs laimīgākus, bet sliktie – nelaimīgus.

Sestais likums: šaubas ir visu problēmu sakne.

Ja plānojat kaut ko darīt nopietni, tad atbrīvojieties no šaubām un šaubām par sevi. Kad cilvēki radīja mākslas priekšmetus, tehniskos šedevrus un ģeniālus izgudrojumus, viņi neļāva šaubām pārņemt viņu prātus. Tāpēc neļaujiet viņiem piespiest sevi uzskatīt, ka nav mīlestības, naudu nevar nopelnīt un veselību nevar atjaunot.

Septītais likums: mēs visi esam vienādi.

Nav cilvēku, kas būtu labāki par kādu citu vai augstāku rangu. Visumam šajā ziņā nav gradācijas. Jums ir jādzīvo un jāizbauda katrs mirklis, nekam neķeroties. Visumam nav favorītu, kam tas atdod visu un visu paņem no citiem. Mēs visi esam vienādi. Bez izņēmumiem.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. februārim: esiet gatavi rīkoties! Tikai tie, kas darīs lietas labā, sasniegs rezultātus!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. februārim: daudzus sagaida simboliski notikumi!

Astotais likums: katras domas īstenošana prasa noteiktu laiku.

Dažreiz tas aizņem vairāk laika, dažreiz mazāk, bet nekas nenotiek uzreiz. Tas dod mums iespēju noteikt, kas ir labs un kas slikts, lai savlaicīgi bloķētu negatīvās domas.

Devītais likums: Pārvarot grūtības, mēs kļūstam stiprāki.

Jebkuras problēmas katrā dzīves jomā sniedz mums patiesi nenovērtējamu pieredzi. Ja vēlaties kļūt veiksmīgs, jums būs jāmācās no kļūdām. Nevienam vēl nav izdevies piepildīt sapni pirmo reizi un bez neveiksmēm. Tikai pa bedrainu un salauztu ceļu var nokļūt līdz gludam un patīkamam ceļam.

Desmitais likums: viss, ko mēs redzam, ir nepastāvīgs.

Pasaule dzīvo dinamikā. Visums tiecas uz haosu, pieprasot no mums pretējo. Mums ir jāsaprot, ko mēs gribam. Jums ir jāapzinās sava misija šajā pasaulē. Tas ir katra cilvēka mērķis.

Dzīvojiet katru mirkli un neļaujiet šaubām, negatīvismam un apstākļiem likt jums pagriezties un virzīties atpakaļ. Palieliniet savu enerģiju, lai jūsu saikne ar Visuma pārpilnības centru tikai pastiprinās. Šī pasaule var jums dot tik daudz, ka jūs pat nevarat iedomāties.