Revolut atklāj jaunu rēķinu apmaksas iespēju uzņēmumiem

Fintech uzņēmums Revolut pēc paziņojuma par sekundāro akciju pārdošanu ir atklājis jaunu rēķinu apmaksas iespēju uzņēmumiem, lai saviem darbiniekiem piedāvātu lielāku likviditāti.

Revolut, viens no Eiropas vērtīgākajiem finanšu tehnoloģiju uzņēmumiem, nesen atklāja BillPay – jaunu rēķinu apmaksas pakalpojumu saviem biznesa klientiem.

Šis pakalpojums ļaus klientiem apmaksāt un organizēt piegādātāju rēķinus vairāk nekā 150 valstīs, un tas ir saderīgs arī ar citām populārām grāmatvedības programmatūrām, piemēram, Xero, QuickBooks un FreeAgent.

Šis solis ir vēl viens solis Revolut stratēģijā, lai palielinātu savu biznesa produktu klāstu, jo šobrīd uzņēmums no Revolut Business, kas darbojas 40 valstīs, nopelna vairāk nekā 461 miljonu eiro.

Revolut arī atklāja, ka tas katru mēnesi pievieno vairāk nekā 20 000 jaunu uzņēmumu, un katru mēnesi tiek pievienoti aptuveni 550 jauni Īrijas uzņēmumi.

2023.gadā Revolut grupas ieņēmumi sasniedza 2,2 miljardus ASV dolāru (1,99 miljardus eiro), kas ir pieaugums par 95%. Arī uzņēmuma peļņa pirms nodokļu nomaksas pagājušajā gadā sasniedza 545 miljonus ASV dolāru (493,08 miljonus eiro). Šobrīd uzņēmumam ir vairāk nekā 45 miljoni klientu visā pasaulē.

Kā ziņo Irish Examiner, Revolut Business vadītājs Džeimss Gibsons teica: “Uzņēmējdarbība strauji attīstās. Pēdējā gada laikā mēs esam spēruši milzīgu soli uz priekšu savā misijā kļūt par finanšu automatizācijas sistēmu numur viens uzņēmumiem, un nesen mēs ieviesām produktu Singapūrā.

“Ar ievērojama un arvien pieaugoša klientu skaita atbalstu aiz muguras mēs agresīvi divkāršojam B2B un esam gatavi radīt revolūciju banku pakalpojumu jomā vēl vairāk uzņēmumiem visā pasaulē.”

Revolut arī nesen ieviesa sekundāro akciju pārdošanu par 45 miljardiem ASV dolāru (40,70 miljardiem eiro), lai saviem darbiniekiem piedāvātu lielāku likviditāti. Šī rīcība galvenokārt bija vērsta uz to, lai palīdzētu darbiniekiem gūt peļņu no viņu ieguldījuma uzņēmuma panākumos un izaugsmē.

Sekundāro akciju pārdošanu vadīja vairāki tehnoloģiju investori, piemēram, D1 Capital Partners, Coatue un Tiger Global. Paredzams, ka tā arī palīdzēs noturēt darbiniekus un atalgot viņu darba rezultātus.

Revolut izpilddirektors Niks Storonskis paziņojumā presei sacīja: “Mēs priecājamies sniegt iespēju mūsu darbiniekiem gūt labumu no uzņēmuma kolektīvajiem panākumiem.

Tieši viņu smagais darbs, inovācijas un centība ir tas, kas ir veicinājis mūsu kļūšanu par vērtīgāko privāto tehnoloģiju uzņēmumu Eiropā. Mēs arī priecājamies par iespēju sadarboties ar vairākiem jauniem investoriem, kuri piekrīt mūsu redzējumam, turpinot mūsu ceļojumu, lai no jauna definētu līdz šim zināmo banku pakalpojumu ainavu.”

Revolut nesen ieguva arī Apvienotās Karalistes bankas licenci pēc trīs gadu gaidīšanas, ko pavadīja kavēšanās un neskaidrības, kā arī Meksikas bankas licenci.

Leave a Comment