15 ājurvēdas noteikumi ideālam ķermenim!

Ko sievietes nemēģina atbrīvoties no liekajiem centimetriem. Nogurdinošas diētas, medikamenti, visādas receptes un triki… Vai ir kāda jēga? Bieži cīņa ar lieko svaru beidzas neveiksmīgi, jo aizmirstam par galveno – it visā ir jābūt harmonijai.

Esmu apkopojis 15 ājurvēdas noteikumus, kas virzīs jūsu ķermeni uz harmonisku svara zudumu bez nomācošām diētām.

Diēta bez kaitējuma

Ājurvēda ir tradicionālās Indijas medicīnas sistēma, ko mīl daudzi. Un laba iemesla dēļ! Galu galā zināšanas par tās pamatprincipiem ir zināšanas par ilgu un harmonisku dzīvi. Ājurvēdas uztura sistēma nenozīmē pāreju uz veģetāro virtuvi, bet gan vēlmi pēc garīgās apgaismības.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Lauvai būs iespēja dzēst parādus, bet Ūdensvīriem jātaupa nauda!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: daudziem šis periods sola lielas pārmaiņas!

Ja vēlies normalizēt savu svaru, uzlabot veselību un izskatu, tad šie padomi tev būs ārkārtīgi noderīgi!

Pamosties agri

Mēģiniet pamosties pirms rītausmas. Agrā celšanās palīdzēs jūsu ķermenim uzlādēties ar enerģiju un samazināt ama (toksīnu) līmeni.

Silts ūdens

Glāze silta ūdens ar citronu no rīta palīdzēs attīrīt gremošanas traktu no vielmaiņas atkritumiem. Silta ūdens dzeršana ēdienreižu laikā palīdzēs zaudēt svaru, stimulējot vielmaiņu. Ikdienas silta ūdens dzeršana uzlabos nieru darbību, palīdzēs regulēt cukura līmeni asinīs un samazinās tieksmi pēc cukura.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment