2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Lauva

Lauvas riskē būtiski pasliktināt savu reputāciju komandā. Ja viņi ir pārāk nekaunīgi un nepiekāpīgi, tas ļoti slikti ietekmēs viņu panākumus skolā, darbā un biznesā. Jāatceras, ka viena galva ir laba, bet divas ir labākas. Ja ir iespēja kādu izsaukt palīgā, labāk to darīt, īpaši, ja cilvēks pats piedāvā atbalstu. Zvaigžņu eksperti arī iesaka Lauvām beigt apvainoties par kritiku no malas. Neskatoties uz Merkura norietu, daudzi Ļvovai adresētie vārdi būs objektīvas kritikas pilni.

Jaunava

Jaunavām vajadzētu mēģināt izslēgt savu pārmērīgo racionālismu, bet nezaudēt to pilnībā. Fakts ir tāds, ka tagad šīs zīmes cilvēkiem ir stingri aizliegts krist galējībās. Mums jācenšas it visā atrast zelta vidusceļu. Darbā nav jāpārstrādā, pat ja ir daudz jaunu uzdevumu un problēmu. Pārmērīga vilcināšanās un slinkums arī neko labu nedos. Mīlestībā zelta vidusceļš palīdzēs saglabāt kaisli un stabilitāti attiecībās. Tev nav jāuzspiež mīļotajam. Tas viņu varētu nobiedēt.

Svari

Nakts gaismekļi tuvāko divu nedēļu laikā pēc drosmes nelūgs. Merkurs var likt drosmei pārvērsties obsesīvā vēlmē rīkoties pretēji saviem paradumu principiem. Svariem un viņu finansiālajam stāvoklim tas nav labākais scenārijs. Merkurs iedarbinās Svaru prātā noteiktus mehānismus, kas var kaitēt viņu produktivitātei. Parādīsies jaunas bailes, fobijas, nedrošība. Tas viņiem neko labu neliecina. Varbūt ir pienācis laiks “iekāpt kokonā”, palikt mājās.

Skorpions

Skorpioniem jāiemācās paskatīties uz dzīvi no aizkulisēm, nevis no skatuves. Kamēr Merkurs ir negatīvs, šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem vajadzētu būt ārkārtīgi uzmanīgiem ar skaļiem paziņojumiem un solījumiem. Ikvienam, kurš patiešām vēlas būt līderis, labāk ir uz laiku doties ēnā un vienkārši sākt vērot visu, kas notiek. Radošajā darbībā būs jāparādās dažām grūtībām. Jaunas idejas tiks ģenerētas ārkārtīgi lēni un vāji, tāpēc Skorpioniem vēlams nepaļauties uz savu radošumu. Tagad labāk paļauties uz loģiku un veselo saprātu.

Strēlnieks

Strēlnieks, Merkura negatīvās enerģijas dēļ var šķist, ka viss notiekošais jau ir noticis iepriekš. Tā ir planētas ietekmes uz psihi un apziņu blakusparādība. Merkura ietekme Vēzī uz Strēlniekiem būs nedaudz atšķirīga nekā uz citiem cilvēkiem. Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, var sajust kādu spēka pieplūdumu, taču būs ārkārtīgi problemātiski realizēt savu potenciālu un virzīt savu enerģiju pareizajā virzienā. Atslēga, lai atslēgtu durvis uz panākumiem, būs mierīgums, mērenība, laipnība un spēja mierīgi pieņemt visu, kas notiek.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: būs lielāka iespēja gūt panākumus komunikācijā un biznesā!

Mežāzis

Mežāži piedzīvos koncentrēšanās un koncentrēšanās zudumu. Intelektuālais darbs būs ļoti grūts. Fiziskais darbs netiks ietekmēts. Tas nozīmē, ka šis laika periods ir jāizmanto, lai pēc iespējas vairāk atrisinātu mājsaimniecības darbus. Var veikt remontu, pārkārtošanu, ģenerāltīrīšanu. Izglītība un gatavošanās eksāmeniem nebūs tas labākais veids. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks darīt to, kas neprasa neatlaidību, ilgas pārdomas. Arī šajās divās nedēļās tālā ceļojumā labāk nedoties.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs Merkurs mīlestībā sagādās daudzas problēmas. Var palielināties viņu aizdomīgums, greizsirdība, aizkaitināmība. Šīs divas nedēļas būs ārkārtīgi nelabvēlīgas, neparedzamas. Šī perioda grūtības būs zīme, ka parādīsies kaut kas svarīgs. Viss sliktais ir jāuztver kā iespēja iemācīties kaut ko noderīgu. Merkūrija sūtītie pārbaudījumi nebūs veltīgi. Visums viņus kompensēs pret karmiskiem parādiem. Ūdensvīriem vienkārši jāatpūšas un jāiet līdzi straumei, pazemīgi pieņemot likteņa triecienus.

Zivis

Zivis Merkurs nesagādās daudz problēmu. Jā, strādāt, radīt, mīlēt, atpūsties būs grūtāk, taču daudzi šīs Zīmes pārstāvji to vienkārši nejutīs. Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm atbrīvoties no paviršības, egoisma. Tagad jums ir jāpalīdz mīļajiem, draugiem un dvēseles radiniekiem. Visticamāk, Zivis ieņems spēcīgu pozīciju. Lai gūtu panākumus biznesā, jums ir jāizmanto sava pozīcija. Kamēr citiem cilvēkiem ir problēmas, Zivis spēs izmantot brīdi, lai kļūtu stiprākas un produktīvākas. Galvenais ir nekrāpties, lai sasniegtu mērķus.

Eksperti novēl veiksmīgi pārdzīvot Merkura vājuma brīdi.

COMMENTS

Leave a Comment