2024. gadā izrādē valdīs Koka pūķis, viņš dāvās veiksmi tikai izredzētajiem

Kurš visvairāk izjutīs Plutona iekļūšanu Ūdensvīrā?

Pēdējo desmit dienu Auniem, kas dzimuši no 10. līdz 20. aprīlim, vajadzētu sagatavoties ikdienas pārmaiņām. Vērsis pirmajā dekādē (21.-30.aprīlī) īpaši izjutīs brīdi, kad retrogrāds Plutons atgriezīsies Mežāža zīmē un pēc tam atkal Ūdensvīra zīmē.

Plutons būs nerātns attiecībā pret visiem Vēža un Lauvas dekāniem. Ir vērts nomierināties un sagatavoties jebkuriem likteņa pagriezieniem. To, visticamāk, izjutīs visi 3 dekāni Skorpiona. Tā kā planēta atgriezīsies Mežāža zīmē, tad arī viņš jutīs tās sekas. Protams, pāreja skars arī Ūdensvīru.

Tomēr jums nevajadzētu uzkrāt tonnas validola! Tas nenozīmē, ka 2024. gads šīm zīmēm noteikti būs grūts. Tas var nozīmēt, ka šajā periodā viņu dzīvē notiks vairāk lietu. Tie var būt spilgti, neatsaucami un liktenīgi – citiem vārdiem sakot, svarīgi.

Lasi arī: Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vērsim jāuzmana savs maks, Skorpions var saņemt sodu!

2024. gadā veiksies stipras gribas un uzņēmīgiem cilvēkiem, kuri paļaujas tikai uz sevi. Tas attiecas uz jebkuru citu gadu, kurā valda spēcīgs simbols – piemēram, Tīģeris. Nākamā gada enerģiju negatīvā puse ir saistīta ar to, ka šis spēks spēj šķelt un strīdēties cilvēkus, pārbaudot viņu attiecību spēku.

Nākamgad var laimēties neatkarīgiem un neatkarīgiem cilvēkiem, kas dzimuši Vērša, Žurkas un Tīģera gadā. Taču slinkiem un atkarīgiem cilvēkiem ir jāgūst vērtīgas, kaut arī sāpīgas dzīves mācības.

Naudas un augsto tehnoloģiju nākotne

Plutons ir saistīts ar kolektīvajām enerģijām resursu sadales jomā. Mūs sagaida globāla un vietēja pārstrukturēšana, reformas, jauni likumi un noteikumi .
Izmaiņas ietekmēs ekonomiku. Pārvērtību kontekstā var runāt par blīvu digitālās naudas ieviešanu, kas galu galā var izspiest papīra naudu. Par to pēdējos gados runā ne tikai Zvaigžņu eksperti, bet arī prognozētāji visos Zemes nostūros. Acīmredzot ir pienācis laiks!

Cilvēce pāriet uz jaunu digitālo laikmetu. Šajā sakarā var parādīties jauni krāpšanas veidi – piemēram, ar to pašu elektronisko naudu. Tas ir dabiski, un no tā nevar izvairīties. Bet ir svarīgi saprast: viss prasa laiku, un izmaiņas nenotiks vienā gadā, bet varbūt pēc 10–20 gadiem.

Valstis paļausies uz augsto tehnoloģiju attīstību, un šis segments piesaistīs daudz naudas. Tajā pašā laikā roboti drīz pilnībā neaizstās cilvēku visās viņu darbības jomās. Mēs, iespējams, nedzīvosim pietiekami ilgi, lai redzētu mākslīgo intelektu tā labākajos gados.

Zvaigžņu eksperti pieticīgi cer, ka 2024. gads nebūs tik briesmīgs un postošs kā 2020. gada “pandēmija”. Turēsim degunu pret vēju, paļausimies uz sevi un saviem mīļajiem, un viss būs brīnišķīgi, draugi!

Leave a Comment