VĒRTĪGI! 22 lietas, kuras ir jābeidz ar sevi darīt

 

getImage (3)

Dzīve ir pārāk īsa, lai darītu visādas nevajadzīgas lietas, tāpēc ievēro mūsu ieteikumus, ko tev vajadzētu pārtraukt darīt.

 

1. Pārstājiet kavēt laiku ne ar tiem cilvēkiem. Dzīve ir pārāk īsa, lai to pavadītu ar cilvēkiem, kas no jums izspiež visu dzīvību. Ja kāds grib, lai jūs esat viņa dzīvē, viņš parūpēsies par jūsu komfortu. Jums nebūs jācīnās par vietu līdzās viņam. Nekad neturieties pie tiem, kas pastāvīgi noniecina jūsu vērtību. Un atceraties, īsti draugi- nav tie, kas jūs atbalsta tad, kad jūs „esat zirgā”, bet tie, kas paliek blakām, kad jums ir slikti.

2.Pārstājiet bēgt no savām problēmām. Stājieties tām pretī. Nē, tas nebūs viegli. Pasaulē nav būtnes, kas spēj ideāli izturēt sitienus. No jums neviens nepieprasa momentā atrisināt visas problēmas. Mēs vienkārši esam citādi. Mums ir normāli-būt sarūgtinātam, just sāpes, skumt, klupt un krist.  Šajā apstāklī arī slēpjas dzīves jēga – sadurties ar problēmām, mācīties, adaptēties un galu galā, tās atrisināt. Tas arī mūs padara par cilvēkiem.

3. Pārstājiet melot pašiem sev. Jūs to varat darīt ar ko gribat, bet tikai ne ar sevi. Mūsu dzīve var uzlaboties tikai tad, kad mēs sev ļaujam riskēt, un pirmais, pats smagākais risks priekš mums – jābūt patiesam pašam pret sevi.

4. Beidziet savas vēlmes atlikt uz vēlāku laiku. Visbriesmīgāk ir pazaudēt pašam sevi, veltot pārāk daudz mīlestības kādam citam un aizmirstot par paša svarīgumu. Nē, neatstājiet citus, bet palīdziet taču arī sev. Ja gadās izdevīgs moments, lai sadzirdētu pašam sevi un izdarītu to, kas jums tiešām ir svarīgi, tad šāds moments ir pienācis.

5. Necentieties līdzināties kādam citam. Viens no sarežģītākajiem uzdevumiem dzīvē – tas būt pašam pasaulē, kura mēģina jūs padarīt līdzīgu visiem pārējiem. Kāds būs skaistāks, kāds būs gudrāks, bet kāds vienmēr būs jaunāks, bet viņi nekad nebūs tādi kā jūs. Nemēģiniet sevi pārveidot par prieku citiem cilvēkiem. Esiet tāds kāds jūs esat, un tie, kas jums tiešām ir vajadzīgi, iemīlēs jūs tādu, kāds jūs esat.

6. Pārstājiet dzīvot pagātnē. Jūs nevarat aizsākt savas dzīves jaunu nodaļu, kamēr lasāt iepriekšējo.

7. Pārstājiet baidīties no kļūdām. Kaut ko darīt un kļūdīties – kā minimums, ir desmit reizes efektīvāk, nekā neko nedarīt. Katra uzvara ir panākta ar neveiksmju palīdzību, un katra neveiksme ved uz uzvaru. Galu galā, jūs daudz vairāk nožēlosiet par to, ka jūs neko neesat darījis, bet ne par to, ko esat izdarījis.

8. Beidziet sevi rāt par iepriekš izdarītajām kļūdām. Mēs varam mīlēt ne to cilvēku un apraudāt savas kļūdas, bet arī tad, ja viss norit ne tā kā vajag, vienu var pateikt noteikti: kļūdas mums palīdz atrast pareizos cilvēkus un pareizās lietas. Mēs visi maldāmies, cīnāmies un pat apraudam iepriekš izdarītās kļūdas. Bet jūs neesat jūsu kļūdas, jūs neesat jūsu cīņa, jums – šeit un tagad, ir iespēja veidot savu dienu un savu nākotni. Lai vai kas notiktu jūsu dzīvē, tas gatavo jūs nākamajam solim dzīvē.

9. Beidziet mēģināt nopirkt laimi. Daudz kas no tā, ko mēs vēlamies, maksā dārgi. Patiesība ir tāda, ka lietas, kas mūs tiešām padara laimīgus, – mīlestība, smiekli, un darbs ar savām jūtām – ir bezmaksas.

 

Lasi arī: No kā tu baidies? Šis tests palīdzēs tev atpazīt tavas bailes.

 

10. Nemeklējiet kādu, lai kļūtu laimīgs. Ja jūs neesat apmierināts ar sevi, ar savu personību, tad arī ilgtermiņa attiecības ar kādu nepadarīs jūs laimīgāku. Vajag radīt stabilitāti savā dzīvē, pirms ar to dalīties ar kādu citu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu pārējās lietas 

COMMENTS

  • <cite class="fn">budweisers</cite>

    Šo jau nu gan būtu jāiemācās kā kodeksu. Šogad labākais raksts ko esmu lasījis netā. =)

Leave a Comment