3 zodiaka zīmes, kuru vīriešu pārstāvji ir biežāk neuzticīgāki nekā citi

Zodiaka zīmes nav tikai astroloģiska izdomājums, bet gan precīzi matemātiski aprēķini un analīze, pateicoties kurai var uzzināt daudz interesantu lietu.

Cilvēki šīs zināšanas izmanto jau gadsimtiem ilgi, un, ja jūs tās pareizi interpretēsiet, būsiet pārsteigti, cik ļoti rezultāts atbilst tam, kas notiek jūsu dzīvē.

Ja par to, kuras zodiaka zīmes ir ar lielāku noslieci uz neuzticību, tad tās ir tās, kuras vairāk nekā citas alkst pēc neatkarības un brīvības. Viņi pastāvīgi jūt, ka stabilas attiecības viņus aizskar – burtiski liek dzīvot rāmjos un trūkumā. Astrologi uzskata, ka vīriešu vidū ir pat 3 šādi “staigātāji” – pārbaudiet, varbūt jūs mīlat kādu no viņiem.

Strēlnieks

Pirmā goda vieta pienākas Strēlniekam kā visneatkarīgākajam no visiem zodiaka apļa pārstāvjiem. Ugunīgās zodiaka zīmes, jo īpaši šo, īpaši nevelk laulība un ģimene – viņus nav iespējams noturēt četrās sienās. Turklāt viņa gaume un ideāli var mainīties līdz ar attieksmi pret partneri. Izdošanās Strēlniekam var būt tikai uz jaunības gadu emociju un kaislību pamata – nobriedušāki partneri tā nerīkosies un, visticamāk, godīgi atzīs, ka mīlestība ir pagājusi, un centīsies palikt draugi.

Lasi vēl: Kāpēc franču saimnieces nekad neizlej ūdeni pēc olu vārīšanas: lūk, ko viņas ar to dara

Auns

Kopumā viņi tiek uzskatīti par nebūt ne sliktiem ģimenes vīriešiem, taču ziņkārība ņem virsroku. Auni krāpj miesiski, nevis emocionāli – viņiem šķiet, ka tas ir vienīgais veids, kā gūt noderīgu pieredzi. Tavs partneris var pat teikt: “Es to darīju izglītojošos nolūkos mūsu pāra labā,” kas, protams, pats par sevi ir diezgan dīvaini. Ir tikai viens pluss – ja Auns ir nolēmis tevi saukt par savu mīļāko cilvēku, viņš nekādos apstākļos nepametīs ģimeni.

Dvīņi

Zodiaka gaisa zīmes, proti, Dvīņi ir pretrunu savienojums vienā cilvēkā. Neuzticība notiek sakarā ar nedrošību par savas izvēles pareizību un, protams, iespaidu trūkuma dēļ. Ja šīs zodiaka zīmes cilvēks ir pieradis dzīvot dubultu dzīvi, tad pieaugušā vecumā diez vai atteiksies no šāda aizraujoša ieraduma. Bet, ka Dvīņu partneris nodos viņus, to gan viņi nekad nepiedos.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

 

Leave a Comment