4 noteikumi, kā rīkoties ar spoguļiem un kā tie ietekmē cilvēka enerģiju

Nekariet un nenovietojiet spoguļus gultas priekšā

Guļamistaba ir svēta vieta katrā mājā. Šajā telpā jāvalda mieram un klusumam. Nav ieteicams tur piekārt spoguļus, taču, ja tomēr nolemjat to darīt, labāk tos sakārtot tā, lai gulta tajos neatspīdētu.

Pretējā gadījumā cilvēki, kas guļ šādā vietā, biežāk slimos, viņiem bieži būs murgi un slikti sapņi. Miega kvalitāte strauji pazemināsies, sāks šķist, ka istabā ir kāds. Cilvēks biežāk pamodīsies nakts vidū un mazāk gulēs.

Centieties neturēt mājās salauztus spoguļus

Viņiem nevajadzētu atrasties skapī vai skapī, un turklāt visu priekšā. Pat neliela plaisa var ievērojami palielināt negatīvās enerģijas piegādi. Šajā gadījumā cilvēkus, kas dzīvo šajā mājā, vajā neveiksmes, var sākties melnā svītra.

Saplīsušos spoguļus var izmest vai izmest, bet nevajag tos kādam atdot vai vest uz laukiem. Centieties no tiem atbrīvoties, jo tie kļūst ļoti bīstami ikvienam šajā stāvoklī.

Nekariniet spoguļus loga vai durvju priekšā

Spogulis izstaro negatīvismu, tāpēc daži cilvēki varētu domāt. ka labāk ir piekārt spoguli ārdurvīm vai logam, lai viss sliktais nonāk ārpasaulē. Ideja ir laba, taču neaizmirstiet, ka arī spoguļi atspoguļo enerģiju, un logi un ārdurvis ir enerģijas plūsmas avoti, kas mājā ienes gan labu, gan sliktu.

Lasi arī: Cik reizes dienā vajag apskauties, lai stiprinātu bioenerģiju

Lasi arī: Sieviešu noslēpumi: kā izvēlēties rokassomu, lai piesaistītu veiksmi mīlestībā un citās jomās

Ja šādās vietās piekārt spoguļus, tad atsevišķas telpas vai veseli dzīvokļi un mājas var kļūt “miruši” no enerģētiskā viedokļa. Šādā mājā nav slikti un nav labi. Cilvēki neko nesaņem, tāpēc viņu vēlme virzīties uz priekšu ir novājināta, viņi kļūst ļoti letarģiski un slinki. Ja ļoti vēlies piekārt spoguli šādā vietā, pietiek to pabīdīt nelielu gabalu, lai tas neskatītos tieši uz durvīm vai ielu.

Sagraut idilli un harmoniju mājā nav nemaz tik grūti, taču radīt labvēlīgu enerģiju mājā nav viegls uzdevums. Centieties biežāk tīrīt un pārkārtot mēbeles, kā arī pieiet talismanu, amuletu, spoguļu un augu atrašanās vietai ar īpašu uzmanību un atbildību.

Leave a Comment