4 pazīmes, ka ķermenis brīdina par negatīvās enerģijas pārpalikumu organismā

3. Aktuālās zīmes

  • Miega trūkums. Ja nepatīkamas domas traucē mierīgu miegu, tas var nozīmēt, ka negatīvais ir stingri iedzīvojies prātā, un smadzenes par to signalizē.
  • Izsīkuma sajūta. Lūzums enerģētiskajā laukā var izraisīt sliktu dūšu, reiboni un bezcerības sajūtu. Ir svarīgi pēc iespējas ātrāk tikt galā ar negatīvisma pārpilnību, lai nekļūtu par enerģijas vampīru .
  • Hroniskas sāpes. Iekšējais negatīvisms var izpausties pat hronisku slimību formā. Pastāvīga stresa iedarbība negatīvi ietekmē ķermeni, izraisot akūtu fizisku diskomfortu.

4. Briesmīgas zīmes

  • Murgi. Zinātnieki uzskata, ka murgs ir cilvēka darbības rezultāts. Negatīvas emocijas, stress, neatrisinātas iekšējās problēmas un konflikti par sevi signalizē ar ikvakara “šausmu filmām”.

Lasi arī: Miega numeroloģija: ko nozīmē skaitļi, ko redzam sapņos

Lasi arī: Esības tukšums: 6 iemesli, kāpēc cilvēki pazūd dzīvē

  • Apgrūtināta elpošana. Pārmērīga negatīvisma uzkrāšanās var izraisīt elpas trūkumu, apgrūtinātu elpošanu vai pat tā īslaicīgu apstāšanos. Bioenerģētiķi apgalvo, ka visa negatīvā pieredze uzkrājas cilvēka plaušās, tāpēc, ja iekšā ir pārāk daudz negatīvisma, kļūst grūtāk elpot.
  • Depresija. Apātija, depresija, smagas domas ir raksturīgas ķermeņa reakcijas uz negatīvismu. Turklāt šajā stāvoklī negatīvie viļņi daudz ātrāk iekļūst enerģijā.

Dzīves nepatikšanas, nelaime, veselības problēmas – šādas un līdzīgas grūtības rodas negatīvās enerģijas vainas dēļ. Tas ir jācīnās visos iespējamos veidos. Ja iemācīsities pats neitralizēt negatīvismu, dzīve manāmi uzlabosies pēc iespējas īsākā laikā.

Leave a Comment