4 senās budisma patiesības, kas paliek aktuālas arī pēc tūkstošiem gadu

3. Saglabājiet skaidru prātu, lai redzētu problēmu patieso būtību

Šis padoms ir saistīts ar iepriekšējo, bet nepārklājas ar to. Pēc tam, kad cilvēks iemācās nereaģēt vardarbīgi uz visu, kas notiek, bet gan atpūsties, viņam vajadzētu iemācīties pārvarēt šķēršļus. Būtība ir pieiet problēmām ar atvērtu prātu, nedomājot par nākotni vai pagātni.

Tīrs prāts palīdzēs saskatīt dzīves nepatikšanas patieso cēloni. Un, kad mēs zinām cēloni, problēmu risināšana kļūst daudz vienkāršāka. Mēs paši savā prātā radām bailes un kompleksus. Uzvarējis bailes, jūs varat iepazīt harmoniju un laimi, atstājot savu prātu brīvu.

4. Nebaidieties upurēt to, kas jums nenāk par labu

Mēs jau runājām par bailēm, bet ienaidnieki ir ne tikai iekšēji, bet arī ārēji. Ir jāatbrīvojas no enerģijas vampīriem, toksiskiem cilvēkiem, kuri ienirst izmisumā vai pesimismā.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: vājums šajā nedēļā var sarūpēt zaudējumus!

Lasi arī: Neviens nesaprot kā tas varēja notikt, ka slavenā, veselīga dzīvesveida, blogere 39 gadu vecumā devās mūžībā

Vēlams arī atbrīvoties no jebkādiem kaitīgiem ieradumiem, kas mums sagādā tikai problēmas. Šis ir vienkāršs, bet ļoti spēcīgs un noderīgs padoms, kas palīdzēs lielākajai daļai cilvēku mūsu pasaulē dažu dienu laikā uzlabot savu dzīvi.

Cilvēki var mūs nomākt, tāpat kā mūsu ieradumus. Ja tu ar to necīnīsies, tu vari palikt nelaimīgs līdz mūža galam. Kā saka austrumu gudrie: “Labāk ir mierīga vientulība nekā haoss, kas piesātināts ar cilvēkiem.”

Ja meklējat sevi, savu ceļu vai padomu laimes atrašanai, tad varat iepazīties ar  Indijas gudrībām. Viņi jums pateiks, kā atrast laimi un izprast Visuma dizainu.

Leave a Comment