Kā nosvinēt savu dzimšanas dienu, lai piepildītu lolotos sapņus un piesaistītu veiksmi

Psihologi, ezotērikas un bioenerģētikas jomas eksperti ir apvienojuši spēkus, lai pastāstītu, kā pareizi pavadīt dzimšanas dienu. Vienkārši padomi palīdzēs jums kļūt laimīgākam.

Padomājiet par pagātni un nākotni

Psihologi iesaka dzimšanas dienā atzīmēt sev, kuri sapņi un mērķi, kas izvirzīti pēdējo 365 dienu laikā, ir piepildījušies, kuri nē un kāpēc. Pēc tam ir svarīgi noteikt jaunus mērķus lapā vai failā datorā. Šī ir ļoti svarīga diena, kurā ne tikai tiek izteiktas vēlmes, bet arī sāk piepildīties. Mūsu vēlmju piepildījums sākas ar to definēšanu un atspoguļošanu.

Notīriet savu biolauku

Dzimšanas dienā ļoti noderīgi nomazgāties, iet vannā. Ja šo rakstu lasāt nevis savā dzimšanas dienā, bet noteiktu laiku pirms tās, tad der zināt, ka pēdējās pāris dienās pirms gada svarīgākās dienas ir ļoti noderīgi nedaudz samazināt uzņemtā ēdiena daudzumu – īpaši kaitīgs.

Mājas un sava biolauka enerģijas attīrīšanu var veikt, atbrīvojoties no nevajadzīgām lietām. Visu veco un nevajadzīgo īsi pirms dzimšanas dienas vai tieši pašā dzimšanas dienā labāk izmest. Vecas un nevajadzīgas lietas jaunajā dzīves nodaļā nebūs vajadzīgas.

Ir arī noderīgi cīnīties ar sliktiem ieradumiem. Jūs varat mēģināt tos atteikt savā dzimšanas dienā, uzliekot aizliegumu. Kā liecina novērojumi, dzimšanas dienā atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem ir daudz efektīvāk nekā jebkurā citā gada dienā.Atbrīvojieties no negatīvām domām

Atbrīvojieties no aizvainojuma: pret sevi, citiem. Mēģiniet piedot tiem, kas jūs pagātnē aizvainoja, un dariet to pēc iespējas patiesi. Jūs pat varat piezvanīt vai rakstīt šim cilvēkam, lai pateiktu, ka neturat pret viņu ļaunu prātu. Beidziet sevi sist par pagātnes kļūdām. Jūs joprojām neko neatgūsit. Diemžēl laiks plūst tikai vienā virzienā, tāpēc dzimšanas dienā jāpārvar vēlme ienirt pagātnē un pārmest sev par kļūdām. Labāk no viņiem mācīties un turpmāk to vairs nedarīt.

Paldies cilvēkiem, Dievam, Visumam

Pateicība ir tā, kas patiešām spēlē ļoti svarīgu lomu dzimšanas dienā. Paldies liktenim par to, ka esi dzīvs. Sakiet “paldies” Dievam par laimīgajām dienām pagājušajā gadā. Pateicības nekad nav gana, tāpēc negaidiet no cilvēkiem siltus vārdus. Dodiet viņiem paši. Saki “paldies” visiem, kas atbalstīja, palīdzēja, dāvāja prieku un mīlestību, draudzību un patīkamas emocijas.
Dari to, kas tevi dara laimīgu

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: būs lielāka iespēja gūt panākumus komunikācijā un biznesā!

Lasi arī: Labākie finanšu talismani dažādu profesiju cilvēkiem: lai nauda vienmēr būtu makā

Protams, tas ir ļoti svarīgi, tomēr neejiet pārāk tālu. Daudzi cilvēki vēlas darīt visu savā dzimšanas dienā. Steiga un kņada neko labu nedos. Šajā dienā jums ir nepieciešams atpūsties. Centieties nepavadīt laiku pie plīts, lai iepriecinātu sevi un viesus ar kaut ko gardu. Ja nav iespējas noorganizēt krāšņas brīvdienas, tad labāk vienkārši atpūsties. Savā dzimšanas dienā jūs nevarat darīt to, ko citi cilvēki no jums sagaida. Mums šī diena ir jādzīvo tikai sev. Jā, ir jābūt egoistam. Šī ir gada nozīmīgākā diena, tāpēc speciālisti stingri neiesaka nepārpūlēties un nedarīt kaut ko tādu, ko noteikti nevēlaties darīt.

Lūdziet Visumam un Dievam kaut ko svarīgu

Šajā dienā, saskaņā ar novērojumiem, augstākie spēki mūs dzird daudz skaidrāk nekā jebkurā citā. Komunikācijas kanāls ar Visuma pārpilnības centru ir maksimāli efektīvs. Jūs varat lūgt Visumam un liktenim to, kas patiešām nesīs jums laimi. Jums tikai jāatceras, ka jūsu vēlmes nedrīkst izraisīt skaudība, greizsirdība, negatīvisms. Tie nedrīkst radīt neērtības vai diskomfortu nevienam.

Viss, kas aprakstīts iepriekš, palīdzēs ne tikai izdevīgi pavadīt nākamo dzimšanas dienu, bet arī patiešām uzlabos likteni, piesaistīs veiksmi, laipnību un visa veida svētības. Eksperti novēl jums veiksmi un pozitīvu jebkurā dienā – ne tikai jūsu dzimšanas dienā. Lai padarītu katru dienu labāku, mēģiniet ievērot mūsu Mēness kalendāru.

Leave a Comment