Zīlēšana pēc attēla 2023. gada aprīlim – Izvēlies!

Lai ielūkotos nākotnē un uzzinātu, ko liktenis ir sagatavojis 2023. gada aprīlim, palīdzēs precīza zīlēšana no attēla. Ar tās palīdzību būs vieglāk sadzirdēt iekšējo balsi un paļauties uz to turpmākā attīstības ceļa izvēlē.

Mūsdienu dzīves ritmā mēs bieži palaižam garām detaļas, kas palīdz atrast ceļu uz laimi. Vietnes Dailyhoro.ru eksperti iesaka labot šo kļūdu un atrast laiku, lai sadzirdētu savu iekšējo balsi. Zīlēšana neprasa daudz: pietiek palikt vientulībā, apsvērt piedāvātos attēlus un izvēlēties to, kas izraisa reakciju vai īpašas emocijas.

Lasi arī: Merkurs Vērša zīmē no 2023. gada 3. aprīļa līdz 10. jūnijam: kā mainīsies planētas enerģija šajā periodā

1. Aprīlis ir jaunu iespēju laiks, kam jāseko līdzi. Ja ticēsi pozitīvām pārmaiņām un pamanīsi likteņa zīmes, veiksme un laime netiks apieta. Tie palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus, un intuīcija īstajā brīdī paglābs no liekiem vārdiem vai darbībām. Galvenais ir nezaudēt drosmi un noskaņoties uz labāko.

2. Otrais pavasara mēnesis ir lielisks laiks, lai izstrādātu rīcības plānu un izteiktu savus sapņus. Lielisks palīgs tam būs vizualizācijas tāfele. To paveikt nebūs grūti, ja izlemsi par nākotnes uzdevumiem un netaisīsi grandiozus plānus. Tagad svarīgāk ir maziem solīšiem virzīties uz mērķi, lai nepalaistu garām neko nozīmīgu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment