5 lietas, par ko vīrietis uztraucas pirmajā reizē ar citu sievieti

 

3. Ko nozīmē tavi vaidi?

Bieži vien vīrieši nespēj saprast, ko nozīmē sievietes vaidi – tas vīrieti var sākt uztraukt. Pat ļoti. Tādēļ būtu labi, ja sieviete seksa laikā arī kaut ko pateiktu, lai vīrietim būtu saprotams, vai viņš visu dara pareizi.

 

4. Kurš viņš ir rindā?

Protams, ka, liekoties gultā ar sievieti, vīrietis aizdomājas par to, kuri ir bijuši pirms viņa. Vai tavi iepriekšējie partneri ir bijuši labāki par viņu, ko viņi ir darījuši tādu, kas tevi uzbudina utt. Tas nenozīmē, ka tev tas būtu jāceļ gaisā – tam labāk vispār ir nepieskarties – lai tas paliek vīrieša fantāzijā.

 

Lasi arī: Uzpeldējušas jaunas un “neglītas” baumas par Valtera Frīdenberga bijušo draudzeni

 

5. Kur tas viss novedīs?

Vai šis viss ir tikai vienas nakts sakars, vai arī tu pēc tam vēlēsies ko vairāk? Ja vīrietis ir pret tevi noskaņots nopietni, tad viņu šī lieta pat varētu uztraukt – ja nu tu vēlies tikai pārgulēt un vairs par to nekad nerunāt? Ar savu attieksmi dari vīrietim zināmu, kādi ir tavi mērķi attiecībā pret vīrieti, ar kuru taisies pārgulēt.

COMMENTS

  • <cite class="fn">kaisle b'</cite>

    Ha ha ha!!! 😀 Kas tas par sviestu?! 😀 😀 Pirmo reizi kaut ko tādu lasu! Neviens vīrietis par šādām muļķībām pat nedomā, kur nu vēl uztraucas! 😀 😀

    • <cite class="fn">Marlie</cite>

      Vispaar uztraucos gan, praktiski par viau augšā minēto, varbūt par ko vairāk, par ko mazāk, bet visu!

Leave a Comment