Horo***ps 28.septembrim – labvēlīga diena ceļojumiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 28. septembrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Auns

Diena ir ļoti labvēlīga klusai atpūtai, mājas apstākļu sakārtošanai, domāšanai, sazināšanāties ar tuviem cilvēkiem. Attiecībās ar citiem – harmonija un uzticība. Šodien organizē nelielu ģimenes svinību – un atmiņas par to ilgi neatstās tevi.

Lasi arī: 5 visvairāk atriebīgās Zodiaka zīmes

Vērsis

Diena ir divējāda rakstura. Iespējams, ka ir negaidīts konflikts vai problēma, kas saistīta ar pagātnes parādiem, neizpildītajām saistībām vai neatbildētajām nepatikšanām. Skaties uz draugu palīdzību, pretējā gadījumā labvēlīga iznākuma varbūtība būs tuvu nullei. Iespējams, tuvākajā nākotnē notikumi attīstīsies tieši tā, kā jūs to vēlējāties. Diemžēl maz ticams, ka jūs varēsiet ietekmēt viņu gaitu.

Dvīņi

Aizņemta diena. Iespējams, notikumi attīstīsies tieši tā, kā jūs plānojat. Negaidītas ziņas vai strīds ar mīļoto var likt mainīt visus plānus. Jūs varēsiet mainīt dienas negatīvās tendences, ja subjektīvie vērtējumi nepaskaidro patieso situāciju. Ir nepieciešama aprūpe un līdzsvars komunikācijā.

Vēzis

Piešķiriet dienu lietām, kas saistītas ar ģimeni, māju. Neradiet ģimenes konfliktus. Pievērsiet īpašu uzmanību bērniem un viņu Vese***ai. Diena ir labvēlīga svarīgiem pirkumiem un iegādēm.

Lasi arī: Kāpēc skaitlis 7 ir laimīgs daudziem no mums

Lauva

Nevajadzētu uzsākt mīlas piedzīvojumus, iesaistīties riskantās darbībās vai mēģināt mainīt ilgstošas ​​attiecības. Ar prieku pieņemiet to, kas jums dāvā dzīvību, un nepieprasiet vairāk. Laba diena sportam, saziņai, laulībai. Iespējams, ka šodien sievietes-Lauvas sagaida jaunas interesantas paziņas. Lauvu vīriešiem šajā dienā jābūt blakus tuviem cilvēkiem: zvaigznes veicina kolektīvu izklaidi un kopīgas aktivitātes.

Jaunava

Diena ir divējāda rakstura. Pirmajā dienas pusē jums būs gaisma un prieks jūsu dvēselē. Šis laiks ir labvēlīgs ceļojumu plānošanai un atpūtai. Otrajā pusē ir iespējamas nepatīkamas ziņas, kas jūs izsitīs no līdzsvara, mainot garastāvokli vai veselību uz sliktāku. Visticamāk, šo dienu jūs atcerēsieties kā dienu, kurā būtiski pielāgojas ilgtermiņa dzīves plāniem, kas saistīti vai nu ar jaunas vietas iegūšanu, vai ar jaunu darbu.

Svari

Nelabvēlīga diena, kas saistīta ar vajāšanu, pretrunu ar agresiju. Spēcīgās emocijas vai svešas ietekmes var pilnībā pārņemt jūs. Lai izvairītos no kļūdām, ieteicams ievērot piesardzību, rīcības brīvību un atturību. Izvairieties no tumsas, jaunām paziņām un trokšņainām kompānijām. Iespējams, vakarā mājsaimniecības darbi aizņems visu laiku.

Lasi arī: Viktorija Raidos: Kā pārvarēt dzimtas kļūdas

Skorpions

Ja iepriekšējās dienās esat pasargājis sevi no izolēšanās un kategoriskuma, jūs varēsiet no jauna apskatīt pagātnes notikumus un izdarīt pareizos secinājumus. Pilnīgi labi jūs varat atpūsties šodien. Ir ieteicams neatstāt neizpildītās dvēseles spēcīgos impulsus. Pievērsiet pilnīgu uzmanību sajūtai, kas jūs satver. Jaunu interesantu paziņu varbūtība tuvākajā nākotnē var novest pie stabilām un uzticamām attiecībām.

Strēlnieks

Šodiena nav izdevīga ceļošana, jo ir iespējamas katastrofas. Iespējams, negaidītas ziņas vai problēma, kas saistīta ar neizpildītajiem pienākumiem.

Mežāzis

Labvēlīga diena nāks zem žēlastības, mīlestības un piedošanas zīmes. Laba diena sportam, fiziskām aktivitātēm, komunikācijai, laulībai, koncepcijai. Dienas otrajā pusē ir negaidītas ziņas.

Lasi arī: Kā saprast, ka vīrietis ir iemīlējies: trīs pazīmes, katrai Zodiaka zīmei

Ūdensvīrs

Šī diena var noteikt jūsu biznesa gaitu līdz gada beigām. Tas parādīs, cik ātri jūsu plāni mainīsies un kā notikumi var attīstīties. Jūsu spēja analizēt un unikālā priekšnesuma dāvana palīdzēs jums precīzi noteikt uzvedības mērķus un taktiku. Laba diena, lai atrastu zaudētās lietas.

Zivis

Jūs varat veltīt dienu atpūtai. Ieteicams apmeklēt baseinu, pastaigas mežā, tūristu ceļojumus. Ja jūs atradīsiet spēku atteikties no rūpēm un problēmām, tad jūs jutīsiet enerģiju. Šī diena vēsta par romantisku piedzīvojumu. Tomēr, pilnībā ņemot vērā sajūtu, kas ir satvērusi tevi, neaizmirsti par saviem pienākumiem.

Avots

Leave a Comment