5 no visbīstamākajām dienām 2018. gada novembrī

17. novembris – Merkura un Neptūna kvadratura

Kvadratura ir tālu no vissarežģītākā un nelabvēlīgākā aspekta, tomēr šajā dienā Merkurs sāks savu reverso kustību. Viņš sajauc visas kārtis un radīs spēcīgāko enerģijas disonansi. Šajā dienā cilvēku atmiņa būs sliktāka, to efektivitāte samazinās, var parādīties jaunas bailes vai kompleksi. Šīs ātrās un karstās planētas reversās kustības sākums ir nelaimju sludinātājs visās dzīves jomās.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada novembrim – būs iespēja mainīt savu dzīvi!

Kvadratūra būs slikta, jo tā izraisa spēcīgu nedrošību cilvēkiem. Neptūns zina sajūtas, un Merkurs zina, kā sazināties un komunicēt, tāpēc visās šajās sfērās būs sabrukumi 17. novembrī. Esi ļoti uzmanīgs, sazinoties ar svešiniekiem, kā arī iepirkšanās laikā. Šajā dienā jums nevajadzētu dot nevienam tukšus solījumus, kā arī pamest iesākto līdz pusei.

19. novembris – Mēness Aunā

Šī diena būs daudz bīstamāka par Pilnmēnesi. Izaugsmes un uzturēšanās fāze Aunā, ir slikta kombinācija, taču šajā dienā impulsivitāte vai neapmierinātība ar apkārtējo pasauli var sasniegt pilnīgi atšķirīgu līmeni. Jebkādas attiecības, pat visizturīgākās, sabruks. Izmisums, vilšanās, strīdi un konflikti ir iespējami. Lai to novērstu, jums ir jāspēj atbrīvoties no negatīvā un novietot enerģijas blokus. Tas var palīdzēt īstenot un koncentrēties uz pozitīvām domām.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Ļaunprātīga fiziskā slodze nav tā vērta, jo Auns un augošais Mēness neveicina enerģijas atjaunošanu. Ja jūtat, ka uz jūsu papēžiem nāk nogurums, mainiet situāciju. Nespiediet uzmanību uz problēmām, lai nezaudētu veiksmi.

23. novembris – Pilnmēness Dvīņos

Pilnmēness radīs virkni problēmu, kas saistīta ar atmiņu, garastāvokli un motivāciju. Nepievērsiet uzmanību 23.novembra kritikai. Laidiet gar ausim kāda cita domas par savām kļūdām. 23. novembris ir piektdiena, tādēļ nav vajadzības uzkrāt apvainojums un nicinājums sevī, jo šāds noskaņojums var viegli sagraut tevi un tavus mīļos visu nedēļas nogali.

Šajās dienās pasliktinās pārdzīvojumi, tādēļ nevajag rakties pagātnē. Koncentrējiet savu skatienu uz nākotni, koncentrējoties uz to, kas notiek tieši tagad. Uzziniet, kā pieņemt cilvēkus tādā veidā, kādi tie ir, lai šis Pilnais mēnesis nenozīmē, ka jūs maināt savas domas par kādu, kas ir nepareizi negatīvs.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment