5 sieviešu izteiktas frāzes, kas spēj sadusmot pat vispacietīgāko vīrieti

Kā zināms, sievietes mēdz runāt daudz vairāk par vīriešiem, tomēr par to, ko teikt, vajadzētu domāt uzmanīgāk. Dažas nekorektas frāzes spēj izsist no līdzsvara pat vispacietīgāko un mierīgāko vīrieti.

Lasi arī: Saki šīs 6 frāzes sievietei un tu viņai liksi justies mīlētai un cienītai

Lūk, 5 frāzes, kuras nekad nevajadzētu teikt savam mīļotajam vīrietim:

1. “Bet mans bijušais…”

Ļaunākais, ko tu vari darīt – salīdzināt attiecības, pat tad, ja tu patiešām to dari savās domās, nekad neatļaujies to pateikt skaļi. Pat, ja tu esi padomājusi, ka ar kādu lietu agrākajās attiecībās nesastapies, paturi šīs domas pie sevis. Bet ja tu šo frāzi esi izvēlējusies, domādama, ka tādā veidā manipulēsi ar savu vīrieti, esi gatava tam, ka viņš nekad vairs negribēs ne dzirdēt, ne redzēt tevi.

2. “Uzvedies kā īsts vīrietis!”

Un kāds viņš būtu? Kāpēc tad tu uzsāki ar viņu attiecības, ja apšaubi viņa vīrišķību? Šī frāze ļoti spēcīgi sit pa vīrieša pašapziņu, tāpēc to pasakot, atbildes vietā tu saņemsi pārmetumus par sevi un saviem “sievišķības” trūkumiem, kuru, protams, tev patiesībā nemaz netrūkst!

3. “Es zinu labāk!”

Ja tu vienmēr visu zini labāk, tad kāpēc vērsies pēc padoma vai palīdzības? Katrs pieaudzis cilvēks ir nobriedusi personība, un katram ir savs labākais variants un risinājums konkrētajā situācijā. Tāpēc ļauj savam vīrietim rīkoties tā kā viņš uzskata par pareizu, bet ja redzi, ka viņš kļūdās, taktiski norādi viņam uz to, nevis skaļi paziņo, ka “tu zini labāk”.

Lasi arī: Kā likt tavam vecajam auto izskatīties kā jaunam

4. “Tu man esi sabojājis visu dzīvi”

Šī frāze, lai arī cik briesmīga, patiesībā tiek lietota nepieņemami bieži. Ja tu patiešām nevari to paturēt pie sevis un nemitīgi atkārtosi savam vīrietim, esi gatava tam, ka jūsu attiecībām agrāk vai vēlāk pienāks beigas.

5. “Saki godīgi, es neapvainošos”

Provocējoša frāze, jo kā vīrieši, tā pašas sievietes labi zina, ka vairumā gadījumu, ja vīrietis atklās kādu smalkjūtīgu tēmu “godīgi”, pēc tās vairums sievietes apvainosies. Vīrieši uz šo frāzi reaģē saasināti, jo saprot, ka tās ir “lamatas”, jo patiesībā pēc godīgas atbildes sekos tava apvainošanās. Šis teikums vīriešus kaitina.

Avots:

Leave a Comment