6 aptaukošanās veidi: ko nozīmē papildu centimetri uz ķermeņa.

2.Mazs vēders

“Nervozs” vēders veidojas pastāvīga stresa, depresijas un nemiera dēļ. Šajā gadījumā ir nepieciešams atrast sirdsmieru . Nodarbojieties ar garīgām praksēm, lasiet vairāk, pastaigājieties – dariet to, kas jums sagādā prieku un baudu. Tici man, mazām dzīves problēmām nevajadzētu ietekmēt tavu laimīgo stāvokli!

3.Celiakija Aptaukošanās

Pārmērība augšstilbu zonā norāda uz hormonālo nelīdzsvarotību vai menopauzi. Jums ir jāatsāk vielmaiņa, tāpēc vairāk kustieties un aizmirstiet par sliktiem ieradumiem.

4.Aterogēnas vielmaiņas nelīdzsvarotība

Parasti šāda veida aptaukošanās gadījumā tauki uzkrājas vēdera dobumā, kas var izraisīt arī elpošanas problēmas. Kā atbrīvoties no nevajadzīga vēdera? Nekas īpašs: vairāk kustību un mazāk nevēlamas pārtikas.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Dvīņus pievils iluzors miers, bet Skorpioni sastapsies ar jauniem ienaidniekiem!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Lauvai būs iespēja dzēst parādus, bet Ūdensvīriem jātaupa nauda!

5.Vēnu kanālu aptaukošanās

Šis aptaukošanās veids ir ģenētiski iedzimts, taču tas nenozīmē, ka problēmai vajadzētu aizmirst. Ja tauki uzkrājas kājās, tad ir nepieciešama spēcīga slodze uz šo ķermeņa daļu. Sāciet ar mazumiņu – mīliet kāpnes. Jā, lifts ir mānīgs veselības ienaidnieks!

6.Aptaukošanās no bezdarbības

Gandrīz visi, kas agrāk nevarēja iedomāties savu dzīvi bez regulārām fiziskām aktivitātēm un tagad piekopj mazkustīgu dzīvesveidu, cieš no šāda veida aptaukošanās. Pirmkārt, jums ir vismaz jāpārskata diēta. Atsakies no savām iecienītākajām maizītēm un saldumiem, mīli dārzeņus un augļus! Kā ar sportu? Pārskati savu darba grafiku un noteikti velti laiku fiziskajām aktivitātēm, bez kurām nevarētu iztikt ne dienu pagātnē. Pēc kāda laika pamanīsi, ka atkal esi formā!

Kā redzat, katram aptaukošanās veidam ir jāizslēdz nevēlamā pārtika un regulāri jānodarbojas ar vismaz dažiem fiziskiem vingrinājumiem. Tā ir aksioma, par kuru nevar strīdēties… Novēlam vienmēr būt labā formā un justies lieliski! Nemodiniet sevi ar stingrām diētām, bet vienkārši ievērojiet vienkāršus pareiza uztura un aktīva dzīvesveida likumus . Un pats galvenais, mīli savu ķermeni!

Iepazīstiniet savus draugus ar noderīgu informāciju!