6 sieviešu triki attiecībās ar vīrieti, kas liks viņam tevī neprātīgi iemīlēties

Labs klausītājs un sarunu biedrs

Attiecības ir ne tikai pastaigas, iepirkšanās, dzīvošana kopā un intimitāte, bet arī laiks, kad var pārrunāt un parunāties par dažādām lietām. Kļūsti viņam par labu klausītāju un sarunu biedru, jo vairumā gadījumu vīriešiem ir svarīgi izrunāties, un nav nekas briesmīgs, ja neesi labi orientējies šajā tēmā, galvenais ir izrādīt interesi, empātiju un sapratni.

Neliels sieviešu triks: kad viņš kaut ko saka, uzmanīgi skatieties viņam acīs, varat pat nedaudz pavērt muti (bet ne izplest), kā to dara mazi bērni, kad kaut ko ļoti vēlas un baidās palaist garām mazāko detaļu. Uzmanīgi klausieties un nepārtrauciet.

Es esmu trausla un maiga

Pat ja esat visa uzņēmuma vadītāja, uzvarējusi vietējā tenisa turnīrā vai viegli tiekat galā ar jebkuru vīriešu uzdevumu, vienmēr parādiet savam vīrietim, cik vāja, maiga, neaizsargāta un trausla esat.

Nebaidieties vīrieša priekšā izlikties vāja un bezpalīdzīga, tas, gluži pretēji, viņu iepriecinās, un vienlaikus pacilās, un viņš sajutīs sevī jūsu aizstāvi, atbalstu un spēku.

Neliels sieviešu triks: laiku pa laikam palūdziet viņam palīdzēt jums kādā lietā – iedot mēteli, atvērt burku, palīdzēt aiznest pārtikas produktus, nomainīt spuldzīti, salabot kontaktligzdu utt. Pat ja jūs to varat izdarīt pati bez problēmām vai varat izdarīt labāk, ļaujiet savam vīrietim sajust, ka bez viņa esat “kā bez stiprām un gādīgām rokām”.

Viņa vārds

Psihologi jau sen ir apliecinājuši, ka vismīļākais un labākais kompliments vīrietim ir viņa vārds. Pēc iespējas biežāk uzrunājiet savu vīrieti vārdā, turklāt šis paņēmiens rada uzticību un veicina atklātību saskarsmē.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Neliels sieviešu triks: jūs varat pajautāt, kā mīļi viņu bērnībā sauca māte, vai kāda vārda deminutīvā versija viņam patīk, un vēl labāk izdomājiet savu viņa vārda “versiju”.

Leave a Comment