7 jautājumi, kas katram pārim sev jāuzdod pirms bērna ieņemšanas

1. Vai mēs esam domājuši, ko iesāksim ar šo bērnu, izņemot to, ka runāsim par viņa piemīlīgumu?

Zīdaiņi ir lieliski, bet viņu dēļ ir nepieciešams plānot. Turklāt daudz. Runājiet par to, kā rūpēsieties par bērnu, no kādiem vaļaspriekiem atteiksieties (jums praktiski nebūs brīvā laika, bet, ja tomēr tāds atradīsies, tad gribēsies tikai gulēt), kur jūsu mazais gulēs un kurš veiks mājas darbus pat pirms jūs mēģināt palikt stāvoklī. Pētījumā ir pierādījies, ka pāri, kuri ir ļoti sagatavojušies, satiek daudz labāk, kad bēbītis ierodas pasaulē.

2. Vai mēs zinām, kādi vecāki mēs vēlamies būt?

Vai tev patika tavi stingrie vecāki, kuri skubināja tevi līdz guvi panākumus? Vai tu vēlēsies būt atslābusī, ne parastā mamma, bet gan stilīgā mamma? Runājiet par to, kādu lomu jūs spēlēsiet – un nonāciet pie zināmas vienošanās.

3. Kā beidzas mūsu strīdi?

Vai mūsu nesaskaņas beidzas ar aizcirstām durvīm un traku kliegšanu, vai arī mēs šīs lietas izrisinām samērā viegli, iztiekot bez liela jandāliņa? Jums joprojām laiku pa laikam būs strīdi, bet jūs vēlēsieties būt rāmi strīdnieki, pirms jūs sagaidāt bērnu.

4. Vai mēs daudz smejamies?

Labi, jo reizēm, kad tu esi tikko nomainījusi pamperus un ir trīs no rīta, un nemitīgā raudāšana jūs abus tur nomodā, smiekli būs vienīgā lieta, kas palīdzēs tikt tam cauri.

5. Kā mums sokas ar finansēm?

Katram šis apjoms, lai justos gatavs bērnam, ir citādāks, bet apskatieties uz saviem banku kontiem kopā. Bērna audzināšana prasa daudz vairāk naudas, nekā tu domā, un jums abiem vajadzētu piekrist tam, ka jums ir pietiekami daudz ietaupījumu, lai to varētu nodrošināt.

6. Vai mēs abi vēlamies šo bērnu?

Šis nav viens no tiem gadījumiem, kad viens no jums var justies tam puslīdz gatavs un vēlāk būt tam gatavs pilnībā. Jūs abi vēlaties bērna audzināšanai būt pilnībā gatavi, tāpēc nogaidiet, kad abi esat par to.

7. Vai mēs esam mierā ar būtiskām izmaiņām mūsu seksa dzīvē?

Diemžēl mazāk seksa pēc bērna dzimšanas (vismaz uz nelielu brīdi) ir bioloģiska nepieciešamība. Pamatīgi nododieties tam tagad – un pārliecinieties, ka jūs abi apzināties un esat mierā ar to, kas gaidāms. Pieglaušanās savam partnerim un jaundzimušā smarža būs tā vērta!

 

Avots: womenshealthmag.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Amaro</cite>

    Pirms bērniņa ieņemšanas pietiek ar vienu jautājumu vai es patiesi mīlu savu sievu/vīru? Nepiekrītu, ka pēc laulības ir jābūt strīdiem tāpat kā pirms! Protams var būt dažādi viedokļi, bet ja cilvēki mīl otru vairāk par sevi, tad spēs strīdu apslāpēt pirms tas ir sācies. Un taisnība, ka bērns nav tikai lelle, bet prasīs daudz rūpes, pacietību.. principā, ja esat gatavi atmest savu ego un mīlēto otru sievu/vīru un mazuli vairāk par sevi, tad problēmas nebūs..

Leave a Comment