7 noderīgi triki, kas palīdzēs atjaunot miegu un sākt katru rītu ar smaidu

 

Nebaidieties no bezmiega

Vairumā gadījumu cilvēki nevar gulēt, jo viņi no tā baidās. Kad mēs domājam par kaut ko sliktu, tas bieži notiek. Tāpat ir ar bezmiegu. Ja vēlaties labāk gulēt, ņemiet to mierīgi. Jā, dažreiz mēs nevaram aizmigt, bet ne vienmēr ir iespējams uzturēt ideālus apstākļus.

Negulieties gultā, ja nevarat aizmigt

Šis ir ārkārtīgi svarīgs un noderīgs triks, par kuru zina ļoti maz cilvēku. Ja pēkšņi nevarat aizmigt, nemokiniet sevi.

Celies, dari kaut ko. Vairumā gadījumu eksperti iesaka darīt kaut ko pēc iespējas garlaicīgāk. Tas radīs vēlmi ātrāk gulēt. Gulēšana gultā un aitu skaitīšana tev nepalīdzēs. Lai aizmigtu, ir jāgrib gulēt.

Samaziniet gaismas spilgtumu

Pirms gulētiešanas mēģiniet padarīt gaismu mazāk spilgtu vai pilnībā izslēgt to, atstājot ieslēgtu tikai naktslampiņu.

Lasi arī: Kā mainīt savu dzīvi, ja esi iestrēdzis strupceļā un nezini, ko darīt tālāk

Lasi arī: Mājas enerģija: kurus dzīvokļus nevajadzētu īrēt vai pirkt

Ja lietojat tālruni, samaziniet tā spilgtumu līdz minimumam vai nolieciet visus sīkrīkus pusstundu pirms gulētiešanas. Jo mazāk gaismas, jo ātrāk mūsu ķermenis saprot, ka ir pienācis laiks gulēt.

Nodarbojies ar sportu

Veiciet vingrinājumus, bet īstajā laikā. Nedrīkst vingrot 2-3 stundas pirms gulētiešanas un vēlāk, jo tas uzbudinās nervu sistēmu un neļaus normāli aizmigt. Bet, ja ēdīsi pa dienu, tad ķermenī būs patīkams nogurums, kas vēlā pēcpusdienā transformējas vēlmē gulēt.

Nobeigumā vēlos atgādināt, ka kafiju nevajadzētu dzert vismaz 10 stundas pirms gulētiešanas. Saldus sapņus un ne mazāk patīkamas pamošanās.

COMMENTS

Leave a Comment