Pilnmēness ietekme uz vīriešiem un sievietēm – atšķirīga ietekme

Pilnmēness ļoti spēcīgi ietekmē cilvēku psihi un fizisko stāvokli. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka nakts zvaigznes ietekme uz sievietēm un vīriešiem kulminācijā var nedaudz atšķirties.

Pilnmēness laikā ir daudz ekspertu brīdinājumu, kurus ir svarīgi atcerēties ikvienam un ikvienam . Tas ļaus jums neatkarīgi no dzimuma un vecuma saglabāt veselību, veiksmi, labu garastāvokli un produktivitāti.

Pilnmēness ietekme uz vīriešiem

Pirmkārt, ir vērts atzīmēt, ka pilnmēness vīriešus ietekmē nedaudz spēcīgāk nekā sievietes . Mēness enerģijas maksimumā var izraisīt pastiprinātu impulsivitāti un pastiprinātu tieksmi pēc bezjēdzīga riska. Vīrieši šādās dienās brauc ar mašīnu ļoti agresīvi, daudz strīdas, kaujas un biežāk lamājas. Šajā sakarā zvaig”znu eksperti iesaka stiprā dzimuma pārstāvjiem pilnmēness dienās pēc iespējas retāk nodarboties ar ekstrēmo sporta veidu, pārsniegt ātrumu un izpļāpāt apkārtējos negatīvās emocijas.

Vīrieši mēdz kritizēt visus apkārtējos 15. mēness dienā. Kad Mēness ir maksimāli aktīvs, stiprā dzimuma pārstāvji bieži vien piedzīvo nepārvaramu vēlmi kādam kaut ko iemācīt, kādam kaut ko pārmest. Protams, tieksme pēc tā var būt diezgan sprādzienbīstama.

Pieaug slinkums . Pilnmēness dienās vīrieši biežāk nekā sievietes padodas. Viņi vienkārši nevēlas ar viņiem nodarboties dažu ne visai skaidru iemeslu dēļ. Kāds atrod attaisnojumu sliktai pašsajūtai, un kāds ar to pat neuztraucas.

Nakts zvaigznes maksimālās aktivitātes dienā vīrieši guļ sliktāk . Sievietes arī sliktāk aizmieg, bet tieši vīrieši bieži sastopas ar bezmiegu un redz sliktus sapņus.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – dzīve turpinās mainīties!

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Pārsteidzoši, ka stiprajam dzimumam Pilnmēness periodā ir arī plusi. Piemēram, reakcija ir uzlabojusies . Vīriešu refleksi ir saasināti. Tas notiek arī ar skaistām dāmām, bet daudz mazākā mērā.

Pilnmēness ietekme uz sievietēm

Daiļā dzimuma pārstāves Mēness paaugstinātas aktivitātes periodā diezgan bieži krīt depresijā un skumjās. Lūk, kā Mēness enerģētiskā virsotnē ietekmē sieviešu psihi. Lai tas nenotiktu, ir svarīgi abstrahēties no sliktām un nepatīkamām atmiņām. Dienās, kad pilns mēness. Sievietēm vairāk laika jāvelta patīkamām lietām, lai aizbiedētu sliktās domas.

Alksme pēc haosa . Sievietes, tāpat kā vīrieši, Pilnmēness dienās ir pakļautas haosam, bet ne tādam, kas ir vērsts uz saziņu ar cilvēkiem un mijiedarbību ar ārpasauli, bet gan iekšēju haosu. Bieži vien viņi absolūti nevēlas atjaunot un uzturēt kārtību, un ir arī zemapziņas vēlme traucēt kārtību.

Garastāvokļa pasliktināšanās . Sieviešu produktivitāte var krasi samazināties jebkurā jomā. Nomāktu garastāvokli dažkārt nomaina sprādzienbīstams, kā jau vīriešiem, un tas notiek pavisam neprognozējami un negaidīti.

Pilnmēness dienās daiļā dzimuma pārstāvēm var rasties spontāna vēlme mainīt savu izskatu . Nekādā gadījumā nevajadzētu apmeklēt frizieri, ja tā ir spontāna vizīte. Ja brauciens pie friziera vai tēla maiņa bija plānots iepriekš, tad plānus mainīt nevar. Galvenais nav iet tālāk.

Sievietes biežāk dzemdē Pilnmēness laikā. Iespējams, tas ir saistīts ar nakts zvaigznes pastiprināto ietekmi uz mazuli dzemdē. Viņš kļūst aktīvāks. Šāda tendence patiešām pastāv, tāpēc ir vērts par to atcerēties kaut vai tikai apstiprinošas statistikas klātbūtnes dēļ.

Leave a Comment