7 romantiskas mājās palikšanas idejas Valentīna dienai, ko varat izmēģināt

2. Skatieties romantisku filmu.

Kas teica, ka jums jāiet uz kino, lai to varētu uzskatīt par randiņu. Jūs varat skatīties filmu mājās, pagatavot kādu popkornu un vienkārši izbaudīt divvientulību. Vislabāk par to ir tas, ka ap jums apkārt nebūs kaitinošu pārīšu, un patiesībā jums nav speciali jāuzpucējas. Jūs varat būt ģērbti pidžamās. Vai tas nav lieliski?

3. Sapošaties par godu šai dienai

Alternatīvi, ja vēlaties just svētku noskaņu – saģērbieties. Uzvelciet savu labāko kleitu, ieveidojiet frizūru, uzlieciet makeup, lieciet savam vīrietim uzvilktu uzvalku un dodieties uz randiņu. Tas ir dīvaini, bet sapošanās var radīt svētku sajutu.

Lasīt arī: Oriģinālas dāvanas Valentīna dienā

4. Pagatavojiet vakariņas kopā.

Ēdiena gatavošana var būt ļoti jautra, jo īpaši, ja jums nav nekur jāsteidzas. Pavadiet vakaru, gatavojot vakariņas kopā ar savu partneri. Kamēr jūs to darāt, malkojiet glāzi vīna, un neuztraucieties par to, lai viss būtu perfekti. Izbaudiet gatavošanas procesu un kvalitatīva laika pavadīšanu kopā ar savu partneri, un galu galā jūs joprojām saņemsiet gardu maltīti.

5. Radiet visu savu ēdienu sirds formā

Jūs varat gatavot to, ja vēlaties, vai arī jūs varat ņemt sirds formas griezēju un radīt visu, ko ēdat sirds formā. Es pastāstīšu mazu noslēpumu – tas vislabāk der desertiem un picai. Tas ir dumjš triks, bet, manuprāt, tas padara visu tik daudz jautrāku.

Lasīt arī: Svētā Valentīna diena: kur radusies?

6. Pagatavojiet dažādus kokteiļus

Mēs reti gatavojam pienācīgus dzērienus mājās. Lielākā daļa cilvēku vienkārši pasniedz alu vai glāzi vīna. Tomēr, gatavot kokteili ir patiešām jautri, it īpaši, ja jūs ņemat visas sastāvdaļas un radiet to tik pat pievilcīgu kā bārā. Tas piedod izsmalcinātību visam vakaram.

7. Mājas Spa

Jūs varat to interpretēt pēc savas vēlēšanās. Vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir iegūt dažas sejas maskas vai jūs pat varat tās pagatavot, iespējams, ka jums ir visas nepieciešamās sastāvdaļas virtuvē. Jūs varat kopā baudīt jauku burbuļvannu, izmantot dažas foršas vannas bumbas, pievienot dažas rožu ziedlapiņas, lai iegūtu garastāvokli. Sniedziet viens otram masāžas. Vienkārši izbaudiet to.

 

Avots: herbeauty.co

Gunta Graudiņa

Leave a Comment