Horo***ps 12.februārim: sāciet plānot nākotni!

Pirmdiena, kā jau pirmdiena, daudziem liekas šausminoša, ir grūti izrausties no siltās gultiņas. Bet tik traki kā varētu likties nemaz nebūs. Daudziem diena sola veiksmi!

Auns

Šajā posmā jūs varat būt labā garā un plānot nākotni. Varbūt daudz laika aizņems mājsaimniecības problēmas. Bet šīs būs patīkamas nepatikšanas, kas radīs daudz pozitīvu emociju. Izmēģiniet tagad visu, lai redzētu tikai labu, melodiju pozitīvā veidā.

Vērsis

Diena sola jaunu patīkamu pieredzi. Iespējams, ka tā iemesls būs mīļais cilvēks. Un, ja jūsu sirds nav aizņemta, tad tagad liela un spilgta sajūta var apmesties jūsu sirdī.. Rūpīgi paskatīties, varbūt jūsu otrā puse jau ir tur.

Dvīņi

Šajā dienā norisināsies interesanti notikumi. Bet jums vēl labāk ir palikt pasīvā novērotāja statusā, nevis aktīvi rīkoties. Pretējā gadījumā jūs varat pieļaut vairākas nepareizas darbības, kuras, neradot īpašas komplikācijas, radīs problēmas.

Vēzis

Mēģiniet objektīvi izmantot savas iespējas. Var šķist, ka tagad jūs spēsiet tikt galā ar jebkuru uzdevumu, un tādēļ tā sāks pakļauties pārāk daudzām lietām. Bet spēki nav neierobežoti, un to, ko jūs sapratīsiet, var nebūt iespējams pa spēkam vairākiem cilvēkiem.

Lasīt arī: Kā atbrīvoties no parādiem un naudas trūkuma

Lauva

Nepatikšanas, ar ko jūs varat saskarties šajā dienā, ir attiecības ar jūsu mīļoto. Jūsu partneris var uzvesties neuzmanīgi vai muļķīgi, kas jūs var sākt kaitināt. Mēģiniet tomēr atrast kompromisu un atjaunot mieru.

Jaunava

Tagad daudzos jautājumos jūs atradīsieties zirgā. Kad jūs īstenojat savus plānus un idejas, jums ir izlūkdati, spēks, izturība un pat veiksme. Un iedvesmai ir tuvs draugs. Šajā stadijā atturēties no alkoholisko dzērienu lietošanas ne pārāk pazīstamās kompānijās.

Svari

Šajā posmā mēģiniet aizmirst vārdu “Es gribu”, bet priekšplānā izvirziet vārdu “vajadzētu”, ja jūs neesat slinks, tad rezultāts būs cienīgs. Labā diena sarunām un līgumu noslēgšanai. Lai gan, ja vēlaties atpūsties un pavadīt laiku, tad jūs arī nezaudēsiet naudu.

Skorpions

Tagad, pretēji loģikai, jums vispirms jādara, un tad jādomā. Pirmais impulss izrādīsies pareizs, un jo vairāk jūs sākat domāt un analizēt, jo tālāk jūs ejat no pareizā ceļa. Mazāk uzklausiet citu cilvēku viedokli – jūsu galvā būs vairāk gaismas.

Lasīt arī: Horo***ps nedēļai: 12.-18.februārim – mīlestības un siltu jūtu laiks

Strēlnieks

Diena ir labvēlīga mīlestībai. Ja jūs dzīvojat viens, tad jums ir lieliska iespēja atrast savu dvēseles draugu. Lai to izdarītu, neizmantojiet brīvo laiku, sēžot pie TV mājās, bet jums ir nepieciešams pastaigāties, apmeklēt teātri, izstādēs vai koncertus.

Mežāzis

Šajā dienā jūsu grafiks ir jāaizpilda līdz robežām ar svarīgiem jautājumiem un patīkamu tikšanos. Ļaujiet sevi palutināt ar izklaides apmeklējumu. Piedalieties aktīvi un jūs gūsiet daudz prieka un pozitīvu emociju.

Ūdensvīrs

Jūsos būs neliela liesma, kas ne tikai sildīs apkārtējos cilvēkus ar savu siltumu, bet arī dzirksteļos ar entuziasmu un optimismu. Arī mīlestībā jūs sagaida patīkami pārsteigumi, un dažus šīs zīmes pārstāvjus – daudz sološa iepazīšanās.

Zivis

Tagad jūs varat būt duālā stāvoklī, no vienas puses, uz darbu būs izstrādāts daudz, un, no otras puses, grūtības var rasties attiecībās ar kādu citu. Centieties izvairīties no strīdiem un būt izturīgiem. Veikt piezīmes. Tās var būt galvenais, lai atklātu nākotnes notikumus.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment