Pakaramās kastes dārzā

Mūsu jaunajā mājā mums ir mazs neliels pagalms, bet ar brīnišķīgu kucēnu un ziņkārīgu divus gadus veco bērnu, daudzi no maniem centieniem augu novietošanai zemē ir sabojāti. Nu, vairāk kā izraka, košļāja un velk līdzi. Es biju apņēmies, lai būtu kāds augu dārzs, tāpēc es ieguvu gudru ideju un nācu klajā ar savu vertikālā dārza versiju. Es izmantoju pītās kastes, kuras jau bija, un nopirku garšaugus un ziedus, kas uzņemtu tādu pašu saules daudzumu. Es tam veltīju svētdienas pēcpusdienu un visu nedēļu baudīju no virtuves loga!

1. Grozi: Trīs izturīgi, austi grozi līdzīgu vai vienādu izmēru taisnstūrveida formā. Atcerieties, ka jums vajadzēs tos pietiekami dziļus, lai iestādītu kaut ko, bet ne tik lielu, ka viņi ir pārāk pilni un smagi pakārt. Pītu poliestera virvi (līdzīgi), 1-2 mazi maisiņi ar stādīšanas augsni, augi un ziedi. Garšaugi uzplaukst, bet es saliku savus ziedus, lai iegūtu vairāk krāsas. Šķēres un 2 skrūves, kas atbilst vietai, kur jūs pakārsiet savus grozus.

Lasi arī: Vai astrālā projekcija ir no ļaunajiem spēkiem?

2. Sakārtojiet savus augus savos groziņos, lai pārliecinātos, ka tie būs piemēroti. Ņemt vērā, cik augstu jūsu augstākais augs var izaugt un ievērot, lai vienmērīgi sadalītu savus grozus.

3. Nogrieziet savu virvi tā, lai tā būtu pietiekami gara, lai abpusēji dubultu un pēc tam pievienotu vēl 3 pēdas (skatiet virvi grozam labajā pusē).

4. Izlieciet vienu virves galu augšējā korpusa priekšējā stūrī un velciet cauri, lai izietu apmēram 3 augšējiem groziem. Iesieniet divus mezglus un pēc tam izveriet to otrā groza priekšējā stūrī. Pārliecinieties, ka jūsu grozi ir vienmērīgi izvietoti, jo jūs sienat mezglus. Jūs varat vēlēties izmantot krītu, lai norādītu, kur vajag izvērt. Atkārtojiet, kad izgriezīsiet katra groza aizmugurējos stūros. Pārbaudiet otru pusi, lai pārliecinātos, ka abas puses ir vienādas.

5. Pagrieziet grozu, lai pārliecinātos, ka tas ir tāds pats. Veikt pielāgojumus.

6. Ievietojiet augus iekšā, lai pārliecinātos, ka tie ir pareizi. 7. Izņemiet augus un piepildiet savus grozus ar augsni (uz zemes). Sastāsiet augus.

Lasi arī: Kā notievēt, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

8. Pakariet un aplaistiet.

Šis ir lielisks projekts īrniekiem, dzīvokļiem vai ikvienam, kas vēlas baudīt mazliet vairāk zaļumu. Tas ir zema riska projekts, jo jums nav jāiegādājas kāds zemes gabals, un tas saglabās jūsu augus drošībā. Paturiet prātā, kur vēlaties pakārt vertikālo dārzu, izvēlieties savus augus, lai viņiem būtu vislabākās iespējas. Pārbaudiet augu birkas laistīšanai un cik tiem nepieciešams saules.

Izmantojiet to pašu ideju savā studijā, lai sakārtotu celtniecības piederumus, uzglabātu augļus un dārzeņus, kur tos var redzēt savā virtuvē, vai arī lietojiet to vannas istabā, lai uzglabātu tualetes papīru un mazgāšanas piederumus. Tas ir pievilcīgs veids, kā atgūt kādu vietu!

Avots: diy-crafts-tutorials

Leave a Comment