9 triki, kas palīdzēs kosmētiku saglabāt un lietot ilgāk

2

1. Kosmētiku uzglabā ledusskapī

Kosmētikas produkti, kuru sastāvā vai pamatā ir eļļas, piemēram, lūpu krāsa, tonālais krēms, šķidrais laineris ir jātur vēsā vietā, un tam vispiemērotākā vieta ir ledusskapis. Turklāt, ja kādu laiku tos nelieto, esot siltumā, tie var kļūt veci. Tāpat ja tava mājokļa temperatūra visu gadu nav stabila, bet mainās, tas arī bojā tavu kosmētiku.

2. Miksē krāsas

Tonis, kuru tu izmēģini veikalā, nekad nebūs tāds pats, kad, to iegādājusies, izmēģināsi mājās. Tāpēc, lai nenāktos mest ārā jauno lūpukrāsu sajauc to kopā ar kādu citu, radot daudz labāku toni, vai izmanto to pašlaik populārā ombre efekta radīšanai!

3. Sakaltušu skropstu tušu izmērcē siltā ūdenī

Noteikti arī tu esi piedzīvojusi šo skumjo mirkli, kad tava mīļākā skropstu tuša ir sakaltusi un no tas nāk ārā tikai gabali un drumstalas. Tam ir risinājums. Stundu noturi to siltā ūdeni, tuša būs izkususi un tādejādi vēl kādu laiku varēsi to izmantot!

4. Smaržas+ losjons= ideāli

4

Kad tavas mīļākās, dārgās smaržas iet uz beigām, un pudelītē palikuši tikai pāris pilieni, paņem vai iegādājies( tas jebkurā gadījumā sanāks lētāk) ķermeņa losjonu, kurš ir bez aromāta. Pēdējās smaržu pilītes piepilini losjonam un kārtīgi to sakrati. Tā tu iegūsi losjonu, kurš būs ar tieši tavu smaržu aromātu un varēsi to izmantot un baudīt ilgāk!

5. Bezmaksas paraugi

Gandrīz ikvienā parfimērijas veikala ir iespējams izmēģināt vai dabūt paraudziņu, kuru vari paņemt uz mājām. Tāpēc, ja esi jaunu smaržu vai kosmētikas produkta meklējumos, izmanto šo iespēju. Tādejādi tu varēsi pārliecināties vai tas ir tiešām tas ko tev vajag un tas kas tev der, ļoti bieži šādi vari ietaupīt naudu nenopērkot lietu, kura tev neder!

6. Iegādājies pati savu gēla nagu veidošanas komplektu

Gēla nagu vai geliša lakas uzlikšana maksā salīdzinoši dārgi, tāpēc lētāk būs darīt to pašai! Tas nekas, ka ar pirmo reizi nesanāks, bet pēc laika būsi jau piešāvusies. Turklāt sapērkot visu vajadzīgo, un, darot mājās to pašai, tu ietaupīsi ļoti daudz naudas, nekā ejot pie speciālista!

7. Atgriez pudeles

Kad runa ir par šampūniem, dušas želejām un citiem skaistumkopšanas līdzekļiem, kas ir plastmasas iepakojumā vienmēr atceries atgriezt iepakojuma apakšu, lai beigās dabūtu visu, ko vien ir iespējams. Ļoti bieži sievietes un arī vīrieši pieļauj šo kļūdu un izmet atkritumos vēl lielu daudzumu, piemēram, šampūnu.

8. Salabo sadragātu pūderi vai acu ēnas

5

Nav nekas drausmīgāks, kā atklāt, ka tavs mīļākais pūderis vai acu ēnas ir sašķīdušas tavā somā vai kādā citā vietā, taču tas vēl nav pasaules gals, to visu ir iespējams labot.
Uzmanīgi pielej nelielu daudzumu spirta vai kādu šķidrumu, kura sastāvā ir etanols un maigi ar pirkstu sajauc pulverveida masu ar šķidrumu. Darīts!

9. Izmanto mazāk

Viss ir pavisam vienkārši, centies izmantot visu daudz mazāk, jo ir viegli izmantot pārāk daudz. Uzklājot uz sejas tonālo krēmu, uzzied to uz pusi mazāk, ir ļoti viegli no tūbiņas izspiest pārāk daudz, un pēc tam tas tiek izniekots, tas pats ar šampūnu un losjoniem, kondicionieriem labāk izspied mazāk un vēlāk, ja patiešām ir nepieciešams, paņem vēl. Tāpat arī ar smaržām, ļoti iespējams, ka tu esi pieradusi pie savu smaržu aromāta un lieto tās daudz vairāk, nekā nepieciešams, tāpēc ierasto četru pūtienu vietā izpūt divus.

Leave a Comment