9 veidi, kā izskatīties jaunākai bez kosmētikas palīdzības

4. Izvēlies citu rakstīšanas pozu

Kad izmanto telefonu, ārsti iesaka telefonu turēt acu augstumā. Ja katru reizi, kad izmantosi telefonu, skatīsies uz leju, tavas kakla līnijas kļūs izteiktākas daudz ātrāk, nekā tam būtu jānotiek. Lai arī cik dīvaini tas varētu izskatīties, Vese***as un skaistuma vārdā to var izdarīt.

 

5. Maigāk ar zirgasti!

Pēc iespējas vairāk centies matus nesiet zirgastē- lai arī cik vaļīga tā būtu, tā tik un tā ar laiku sāk bojāt matus. Ja arī labāk izvēlies veidot zirgasti, lieto matu gumiju, kurām nav dzelzis. Atceries, ka ciešās zirgastes ir pašas neveselīgākās.

 

6. Iegādājies ādas mitrinātāju

Dažādi siltuma avoti, kas atrodas tavā mājvietā – lampas, sveces vai kamīns – tavai ādai nodara ļaunumu. Lai arī tas viss tevi silda, no tavas ādas tas izsūc ārā mitrumu un ar laiku tā kļūst arvien sausāka un neveselīgāka. Uz nakti centies mitrināt ādu, kā arī vari uz radiatoriem turēt slapju dvieli vai bļodu ar ūdeni.

 

7. Ej uz sporta zāli

Ja nodarbosies ar sportu vismaz trīs reizes nedēļā, tas tavu ķermeni padarīs arvien tvirtāku, veselīgāku un mirdzošāku. Protams, nav obligāti jādodas uz sporta zāli – vari atrast sev atbilstošu treniņu programmu mājas apstākļos.

 

8. Izvairies no asām grimasēm

Jo vairāk kaut ko darīsi ar savu seju – veidosies asas un spēcīgas grimases, jo ātrāk tā sāks veidot grumbas. Varētu domāt, ka tas ādai neko nenodara, bet ar laiku nodara gan. Vēl jo vairāk domā par to, ko dari ar savu seju, kad dusmojies – “dusmu grumbas” var izskatīties īpaši nepievilcīgi.

 

Lasi arī: Ilgas jaunības garanti, kas jāzina katrai sievietei

 

9. Katru dienu apēd noteiktu burkānu devu

Burkāns dara daudz vairāk, nekā tikai aizsargā tavas acis. Burkāni satur tādus vitamīnus, kas aizsargā mūsu ādu no saules radiācijas un toksīniem, kas kombinācijā ar stresu negatīvi ietekmē tavu sejas ādu.

Leave a Comment