Saules un Merkura savienojums 2023. gada 1. jūlijā: kādas problēmas mūs sagaida šajā dienā

Savienojums ir visbīstamākais no visiem aspektiem, un, ja tajā ir iesaistīta Saule un Merkurs, tad tas ir divtik bīstams. Tas ir diezgan bieži sastopams aspekts, kas notiek apmēram reizi mēnesī. Šoreiz viņš mums sagādās daudz problēmu, kā vienmēr.

Starp citu, šomēnes negatīvu dienu būs mazāk nekā labvēlīgo. Tā ir laba ziņa, īpaši ņemot vērā, ka pārsvarā negatīviem notikumiem nebūs ilgtermiņa seku. Tomēr tie var ļoti sabojāt mūsu dzīvi. lai tas nenotiktu 1. jūlijā, izlasi šo rakstu.

Haoss darba, finanšu un biznesa jomā

Šī ir laba diena pircējiem. 1. jūlijā pat paši piespiedu pirkumi var beigties ar lielām nepatikšanām. Tāpēc mēģiniet vai nu doties iepirkties drauga vai mīļotā kompānijā, kas var jūs laikus pievilkt un pateikt, ka daži pirkumi ir pilnīgi bezjēdzīgi. Veselais saprāts ir tas, kas vajadzīgs katram no mums.

Haoss var būt arī darbā ar dokumentiem. Mēģiniet vēlreiz pārbaudīt datus, īpaši ciparu veidu. Merkura un Saules konjunkcijas dienā neuzmanības dēļ var viegli kļūdīties. Tas var maksāt jums reputāciju, naudu. Pilnīgs apjukums būs lielās grupās. Ja gala rezultāts ir atkarīgs no daudziem cilvēkiem, nevis tikai no jums, tad darba kvalitāte cietīs daudz vairāk.

Lasi arī: Finanšu zvaigžnu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: ir svarīgi saprast savus mērķus, lai neciestu lielus materioālos zaudējumus!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Problēmas komunikācijā

Merkurs jau šobrīd atrodas ļoti negatīvā pozīcijā, bet savienojums ar Sauli izraisīs vēl lielāku negatīvu emociju uzplūdu. Saziņas veidošana ar jauniem cilvēkiem būs ārkārtīgi problemātiska. Pat saziņā ar kolēģiem un tuviniekiem būs iespējams paklupt uz barbām un nepatīkamām piezīmēm. Lielākajai daļai cilvēku problēma būs tāda, ka jūs vēlēsities sniegt stingru atbildi uz šādiem uzbrukumiem. Protams, jums nevajadzētu to darīt, pretējā gadījumā būs iespējams izraisīt cilpu strīdus, kas, starp citu. Vispostošākā.

Cilvēki vienkārši pārstās saprast viens otru. Būs ārkārtīgi grūti noskaņoties uz vienu vilni. Ja citā cilvēkā kaut kas jums nav piemērots, mēģiniet par to tajā dienā pat nerunāt. Ja vēlaties saglabāt draudzību vai laulību, jums ir jāizmet visas pretenzijas no galvas. Izliecieties, ka mīļotais vai draugs ir ideāls. Tas nav tik vienkārši, bet noteikti ir vērts mēģināt.

Arī 1. jūlijā nevajadzētu doties spontānos izbraucienos. Ja iespējams, mēģiniet izmantot amuletus ceļotājiem, ja ceļojums ir piespiedu kārtā. Kopumā spontanitāte un krasas izmaiņas plānos šodien nenesīs ne kripatiņu pozitīvā. Eksperti. ru ieteicams sekot plāniem un neatkāpties no tiem ne par kripatiņu.

Leave a Comment