Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: šajā nedēļā nebūs viegli veidot attiecības!

Mīlestība uzvar bailes, problēmas un sniedz laimi. To nevar izlūgties vai izlūgties. Viņa atnāk pati, un reizēm pavisam negaidīti. Mīlestības zvaigžņu prognoze dos iespēju paredzēt un tuvināt viņas izskatu, kā arī saglabāt esošās jūtas, tās stiprinot.

Priekšā ir mīlestības laiks, lai gan daudzi no mums tam nespēj noticēt: laikapstākļi nav no tiem patīkamākajiem, bet planētu noskaņojums joprojām ir diezgan labvēlīgs romantikai un komunikācijai. Merkurs ir nostiprinājies, bet Venēra svētdien sāk retro-kustību. Tas nozīmē, ka jums ir jāsagatavojas ne tā vieglākā mīlestības perioda sākumam. Jūs nevarat zaudēt optimismu, īpaši nedēļas nogalēs. Intuīcijas uzlabošanai būs ļoti noderīgi izmantot talismanus . Sestajai sajūtai tagad vajadzētu darīt brīnumus, it īpaši mīlas lietās.

Auns

Aunam vajadzētu beigt fantazēt un sapņot par mīlestību, sākt rīkoties. Merkurs Lauvā dos reālas iespējas ātri iegūt personīgo laimi. Tagad noteikti nevajadzētu meklēt mīlestību tur, kur tās nav, kā arī saistīt savu dzīvi ar tiem, kurus Auns pietiekami labi nepazīst. Tāpat nav vēlams piedēvēt izdomātas īpašības cilvēkam, kas pret tām ir laipns un simpātisks. Tas, iespējams, ir viss, kas jums jāatceras. Ja ģimenē valda nesaskaņas, tad laiks visu labot.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti iesaka Vērsim sekot savai sirdsbalsij. Intuīcija jums pateiks, kur ir laimes iespējas un kur tās nav un nevar būt. Vērši bieži tiek saukti par  alkatīgām Zvaigžņu zīmēm, kas nav tālu no patiesības, taču šonedēļ viņiem vajadzētu piestrādāt pie sevis un labāk. Tas nenozīmē, ka jums visa nauda jāatdod dvēseles radiniekam vai jātērē nauda dārgos randiņos. Mīlestība neprasa lielus ieguldījumus, bet gan laiks. Ja otrā pusīte vai cilvēks, kas tev patīk, vēlas uzmanību un rūpes, tev tā ir jāsniedz.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Dvīņi

Dvīņi, būdami mainīga zīme, var lieliski pielāgoties jebkuriem apstākļiem. Šonedēļ viņiem šī prasme ir jāizmanto simtprocentīgi. Iespējams, ka notikumi mainīsies ļoti bieži, taču Dvīņi spēs tikt galā ar jebkādām grūtībām, jo ​​Merkurs ir viņu pusē. Lai mīlestība mainītos, ir jādara kaut kas: jāuzņemas iniciatīva, jāsarīko randiņš, jābūt tuvu mīļotajam. Tagad ir labākais laiks atgādināt par savu mīlestību vai tajā atzīties.

Vēzis

Ja Vēžiem nav vēlēšanās kaut ko mainīt mīlestībā, tad tas nenozīmē, ka jūs varat vienkārši nodarboties ar savām lietām. Tagad ir svarīgi kaut ko darīt kopā ar mīļoto. Vientuļie Vēži savu brīvo laiku var veltīt flirtam un attiecību meklēšanai. Mīlestību varat atstāt otrajā plānā, lai tā kļūtu par emocionālu barību darbam. Zvaigžņu eksperti iesaka palikt atvērtam un sirsnīgam pret mīļoto un tiem, kam patīk vientuļi Vēži.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment