Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: šajā nedēļā nebūs viegli veidot attiecības!

Lauva

Ja personīgās attiecības iekļaujas Lauvas plānos, tad nevajag laist garām iespēju tās uzlabot, un ja nē, tad nevajag steigties – priekšā būs labākas iespējas. Taču laiks aktivitātēm mīlestībā nav no labvēlīgākajām, tāpēc pastiprinātu uzmanību pretējam dzimumam nāksies atlikt uz augusta vidu. Lauvām ir jāņem vērā savas labākās un sliktākās īpašības. Tas viņiem palīdzēs objektīvi uztvert realitāti. Vientuļie Lauvas var sakārtot personīgo dzīvi, taču nevajag lietas sasteigt.

Jaunava

Devs personīgā dzīve būs interesanta un patiesi maģiska. Iespējams, ka viss pārējais pazudīs otrajā plānā. Tagad mīlestības dēļ jūs varat atcelt visus savus plānus, lai tikai būtu tuvu savam mīļotajam. Tomēr ar šādu upuri labāk ir būt uzmanīgiem. Nav nepieciešams steigties ar galvu: jūs varat tikai pārliecināties, ka dzīvē ir vairāk saziņas un romantisku tikšanos. Jaunavas ir tipiski zvaigžņu holēriķi, taču šonedēļ viņas kļūs maigas un ļoti romantiskas. Šis ir viņu laiks rīkoties.

Svari

Svariem vajadzētu atcerēties, ka mīlestībā var rasties problēmas skaudīgu cilvēku dēļ. Svariem, kas pacēla latiņu, vajadzētu to pazemināt. Nākamā nedēļa paies bez īpašiem jauninājumiem, taču tā būs partnera laipnības, pieķeršanās, rūpju un mīlestības pilna. Tagad jums vajadzētu koncentrēties uz attiecību stiprināšanu, pat ja tas jūs velk pilnīgi pretējā virzienā. Vēlme iegūt visu un uzreiz novedīs pie kļūdām mīlestības meklējumos. Tas pats attiecas uz pārmērīgu mīlestību un lētticību.

Skorpions

Skorpioni mīlestībā var zaudēt galvu, taču tajā nav nekā slikta. Veicot svarīgas lietas, ir svarīgi nešķirties no realitātes. Skorpioniem jābūt gudrākiem un uzmanīgākiem, lai netīšām neaizvainotu savu dvēseles radinieku. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka šis ir brīnišķīgs laiks, lai stiprinātu un atrastu mīlestību, kā arī cīnītos ar greizsirdību un nedrošību. Šis ir labs laiks, lai sazinātos ar mīļajiem.

Strēlnieks

Loka šāvēji būs virsū. Iespējams, šie ir šī perioda harizmātiskākie un burvīgākie cilvēki kopā ar Dvīņiem un Jaunavu. Zvaigžņu eksperti iesaka viņiem uzlabot savu auru un pievilcību, izmantojot ziedus, kas piesaista mīlestības veiksmi. Man biežāk jāvelk šādas drēbes. Visums ir sagatavojis Strēlniekam daudz interesantu lietu. Jums ir jābūt uzmanīgākam pret viņas padomiem. Ikvienam, kurš jau ir attiecībās, jāatceras, ka šobrīd nav labākais laiks spontanitātei. Jums jāļauj attiecībām nostiprināties, uzstāj. Vientuļi Strēlnieki var atklāti flirtēt.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Mežāzis

Mežāžiem vajadzētu apzināties savas biežākās attiecību kļūdas. Tagad labāk viņiem neļaut. Tiem, kuri tomēr kļūdījušies, labāk pēc iespējas ātrāk atzīt vainu un laboties, jo nākamnedēļ otrā pusīte to vairs neuztvers pareizi. Mežāžu personīgo dzīvi šajās septiņās dienās var pavadīt spraigas emocijas. Neatvairāma vēlme visu pasauli pielāgot savam ideālam neko labu nedos. Zvaigžņu eksperti piedāvā atpūsties un savest kopā, noskaņoties uz kārtību un savstarpēju sapratni.

Ūdensvīrs

Vientuļiem Ūdensvīriem šonedēļ būs daudz vieglāk iepazīt cilvēkus. Ikvienam, kurš meklē nopietnas attiecības, ir svarīgi atcerēties pazīmes, kas liecina, par liktenīgu tikšanos. Tas palīdzēs atrast kādu, ar kuru attiecības patiešām būs veiksmīgas un patīkamas. Neuztraucieties par sīkumiem tiem, kuriem būs grūtības mīlestībā. Protams, tie var nebūt sīkumi, taču līdz nedēļas nogalei Ūdensvīri sapratīs, ka ir kļūdījušies. Zvaigžņu eksperti iesaka jau iepriekš atbrīvoties no trauksmes.

Zivis

Zivis būs ārkārtīgi emocionālas. Viņiem ātri jāizmet aizsprostojušās emocijas, bet ne uz partneri. Jūs varat nodarboties ar sportu vai savu iecienītāko hobiju. Šonedēļ attiecībām vajadzētu kļūt stiprākām, tāpēc labāk izvairīties no greizsirdības un lamuvārdu ainām. Zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties vairākus enerģētiski bīstamu attiecību veidus. Zivis, kas atrodas tieši šādās attiecībās, spēs no tām atbrīvoties. Zivju personīgā dzīve ieinteresēs svešiniekus. Jums nav jāatklāj sabiedrībai visi savi noslēpumi. Par attiecībās notiekošo ir jāklusē.

Šonedēļ narcistiskajām Zvaigžņu zīmēm vajadzētu kļūt atvērtākām un laipnākām pret citiem. Tas ir ļoti svarīgi, jo pārmērīgs egoisms nav tā vērts. Ir svarīgi būt laipnākam un uzmanīgākam pret tiem, kas jūs mīl. Veiksmi un godīgu mīlestības vēju.

Leave a Comment