Dāvanas ar sliktu enerģiju: kādas lietas nevajadzētu dāvināt mīļajiem

Vienmēr ir patīkami saņemt dāvanu, jo tā ir patiesa rūpju izpausme, taču ne visas dāvanas ir tik drošas. Ir vairākas dāvanas ar sliktu enerģiju, kuras jūs nevarat pasniegt mīļajiem.

Izvēloties dāvanas, daudzi neaizdomājas par to, ka daži no priekšmetiem var nest patiešām negatīvu enerģiju un var nodarīt ļaunumu. Pirms dāvanas izvēles mīļotajam, dailyhoro.ru vietnes eksperti iesaka iepazīties ar tā saukto melno sarakstu. Uzzinot, kādas dāvanas var būt bīstamas, būs vieglāk izvēlēties patiešām noderīgu dāvanu.

Dvielis. Viens dāvināts dvielis var radīt nesaskaņas ģimenē, un, ja izvēle krita uz vannas piederumiem, tad vislabāk dāvināt komplektu.

Maks vai krājkasīte. Dodot šīs lietas tukšas, ir zaudējumi. Tiem, kuri noteikti vēlas iepriecināt savus mīļotos ar skaistu maku vai oriģinālu krājkasīti, tajos jāieliek vismaz monēta.

Mākslīgie ziedi. Nav pieņemts dāvināt dāvanas, kas nes “mirušo enerģiju”, lai nesagādātu ģimenei nelaimes un nepatikšanas. Šīs lietas vislabāk atstāt veikalu plauktos.

Dakšiņas un naži. Jebkuri asi priekšmeti neder kā dāvana. Saskaņā ar zīmi tie var kļūt par strīda cēloni, kā arī atnest slimību tam, kam dāvana ir paredzēta.

Lasi arī: 33 nelaimes: kā uz visiem laikiem atbrīvoties no melnās līnijas dzīvē!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: veltiet laiku sev, lai turpmāk nodrošinātu sevi ar veiksmi!

Pārdāvinātās lietas. Otro reizi dot dāvanu tiek uzskatīta par sliktu manierēm. Ja lieta ir jāatbrīvojas, tā tiek vienkārši nodota vai pārdota par simbolisku samaksu – fiat naudu. Turklāt ziedotā manta var atņemt ziedotājam labklājību un veiksmi.

Spoguļi. Šīs lietas tiek uzskatītas par mistiskām, un  spoguļa dāvināšana var būt bīstama negatīvās enerģijas dēļ, ko šī mēbele izplatīs.

Pulkstenis. Tiek uzskatīts, ka dāvanu pulkstenis  ir nenovēršamas atdalīšanas zīme. Daudzās kultūrās valda uzskats, ka konkrētais pulkstenis skaita dzīves gadus, samazinot tos ar katru rokas kustību.

Lietas jaundzimušajiem. Tiek uzskatīts par sliktu zīmi, ja nedzimušā mazuļa māmiņai dāvina bērnu sīkumus.

Pērle. Neskatoties uz to, ka pērļu kaklarota, auskari vai kuloni ir ļoti skaisti, tos dāvināt nevajadzētu. Saskaņā ar leģendu, pērles nes destruktīvu enerģiju, un jūs to varat iegādāties tikai sev.

Ir daudzas lietas, ko māņticīgiem cilvēkiem labāk nedāvināt, un vēl labāk ir iepriekš noskaidrot, ko tieši mīļotais cilvēks vēlas uzdāvināt. Tātad būs vieglāk orientēties un netīši neaizvainot kādu dārgu ar kādu nepiedienīgu lietu.

Leave a Comment