Visnejaukākie un nepatīkamākie zvaigžņu zīmju pārstāvju ieradumi

Citu cilvēku ieradumi var būt satraucoši, reizēm uzjautrinoši un dažreiz atklāti naidīgi. Zvaigžņu eksperti pastāstīja par visnejaukākajiem un nepatīkamākajiem Zvaigžņu zīmju ieradumiem.

Zvaigžņu zīme var daudz pastāstīt par cilvēku: izgaismot viņa raksturu, saderību mīlestībā, slēptos talantus. Šodien parunāsim par visnejaukākajiem ieradumiem, ko zvaigžņu eksperti atklājuši visizplatītākajiem katras Zvaigžņu zīmes pārstāvju vidū.

Auns

Pārtraukt sarunu biedru: ja Aunam ir kas sakāms, viņš vienkārši nevar tam pretoties. Auns pārtrauc, kad tas ir pilnīgi nepiemēroti: baznīcā, darbā un tad, kad kāds tuvs cilvēks mēģina viņam pateikt kaut ko svarīgu. Vairumā gadījumu Auns runā, nepievēršot uzmanību apkārt notiekošajam.

Vērsis

Tēriņi: Vērsis nemitīgi tērē naudu un ar to lepojas. Šodien viņš visiem stāsta, ka knapi var nosegt auto kredītu, un rīt skaidro, ka viņam vienkārši bija jāiegādājas šis sudraba jonu ortopēdiskais matracis, citādi viņš nekad nevarētu aizmigt.

Lasi arī: 4 noteikumi, kā rīkoties ar spoguļiem un kā tie ietekmē cilvēka enerģiju

Lasi arī: Sieviešu noslēpumi: kā izvēlēties rokassomu, lai piesaistītu veiksmi mīlestībā un citās jomās

Dvīņi

Taktuma trūkums: Dvīņi nepārspējami sniedz padomus par to, ko cilvēkiem vajadzētu un ko nevajadzētu darīt. Turklāt Dvīņi bieži var sāpināt ar neuzmanīgu vārdu vai asu joku, norādīt uz trūkumiem, kad viņiem par to nejautā. Turklāt, ja jūs viņiem pieskarsities personīgi, reakcija būs skaļa, vardarbīga un asi negatīva.

Vēzis

Bezgalīgas sūdzēšanās: Vēzis dalās pārāk daudz personas informācijas, lielāko daļu laika  sūdzoties par dzīvi. Viņš uzskata, ka viņam vienmēr ir taisnība, un liktenis pret viņu visu laiku ir negodīgs. Vainīgi ir visi apkārtējie: valdība, priekšnieki, kolēģi, bet ne Vēzis.

Turpinājusm nākošajā lapā…

Leave a Comment