13 veidi, kā vīrietis pārbauda sievieti attiecību sākumā

Daudzi vīrieši attiecību sākumā pārbauda savas izvēlētās sievietes, lai labāk saprastu, vai viņām var uzticēties.

Būtībā viņi vienkārši mēģina noskaidrot, vai jūs esat viņiem piemērota, un, ja nē, viņi, visticamāk, aizies, pirms attiecības attīstīsies tālāk.

Vīriešiem bieži vien ir grūti saprast un paust savas jūtas, dziļas bailes un kompleksus, kas ietekmē attiecību attīstību.

Šī iemesla dēļ viņi bieži vien cenšas izpētīt augsni pirms nopietnu attiecību uzsākšanas.

Kā tad vīrieši pārbauda sievietes attiecību sākumā?

Runā par draudzenēm, lai noskaidrotu, vai esi greizsirdīga

Kad vīrietis iepazīstas ar jums, viņš cenšas pārliecināties, vai neesat pārāk greizsirdīga vai otrādi, lai noskaidrotu jūsu jūtas. Sarunas par viņa draudzenēm ir vienkāršs veids, kā to noteikt.

Papildus sarunām viņš var arī mēģināt flirtēt ar sieviešu dzimuma pārstāvēm jūsu klātbūtnē, lai redzētu, kā jūs reaģējat.

Pajautā, kā beidzās jūsu iepriekšējās attiecības, lai noskaidrotu, vai esi uzticīga

Vīrietis, pirms viņš nolemj uzsākt ar jums nopietnas attiecības, var interesēties, vai jums ir nosliece uz krāpšanu un cik traumēta esat no iepriekšējām attiecībām. Viens no šādiem veidiem varētu būt mēģinājums pajautāt, kā beidzās jūsu iepriekšējās attiecības.

Viņš neiedziļināsies šajā jautājumā un neuzdos pārāk daudz jautājumu, lai tas neizskatītos aizdomīgi, taču viņš vēlas saņemt atbildes uz jautājumu, kas bija neveiksmīgo attiecību iemesls.

Pārbauda jūsu inteliģenci

Izņemot situāciju, kad vīrietis pats neizceļas ar inteliģenci, viņš cenšas atrast sev partneri, kura inteliģences līmenī ir līdzvērtīga viņam, kas būtu interesanta un attīstīta. Šī iemesla dēļ viņš var pārbaudīt, cik inteliģenta esi, pirms sākt ar tevi tikties.

Viņš, piemēram, var pajautāt jūsu viedokli par kādu jautājumu, lai uzsāktu intelektuālu sarunu.

Sniegs divus dažādus viedokļus, lai noskaidrotu, kāda veida cilvēks esi

Vīrietis var dot jums iespēju izvēlēties staro diviem dažādiem viedokļiem, lai labāk saprastu, pie kāda personības tipa piederat.

Piemēram, viņš var ieteikt doties vakariņās uz restorānu vai doties kaut kur pabrokastot dabā. Atkarībā no tā, ko jūs izvēlēsieties, viņš izdarīs secinājumus.

Pieminēs personisku informāciju, lai pārliecinātos, vai to atceries

Ja vīrietis apsver attiecības ar meiteni, viņam ir jāzina, vai pievilcība ir abpusēja. Viens no vienkāršiem veidiem, kā to noskaidrot, ir pieminēt lietas, ko viņš viņai jau reiz ir teicis.

Piemēram, vīrietis var stāstīt par savām personīgajām interesēm un vēlāk atkal to pieminēt, lai noskaidrotu, vai jūs patiešām pievēršat uzmanību viņa teiktajam.

Demonstrē savas negatīvās īpašības, lai pārbaudītu tavu uzticību

Kad vīrietis meklē potenciālo partneri nopietnām attiecībām, viņš vēlēsies zināt, vai jūs būsiet ar viņu neatkarīgi no visa, pat ja viņš dažkārt rīkosies neprātīgi.

Iespējams, viņš parādīs jums savu ne tik pozitīvo un kluso pusi, lai pārliecinātos, vai jums joprojām vīrietis izraisa simpātijas.

Rīkojas impulsīvi, lai pārliecinātos, cik spontāna tu esi

Lai gan vīrieši novērtē lojālas un piezemētas sievietes, viņš vēlas, lai attiecības ar mīļoto būtu interesantas un aizraujošas. Šī iemesla dēļ viņš var veikt kādu netradicionālu darbību vai ierosināt kaut ko tādu, ko jūs diez vai darītu, un noskaidrot, cik spontāna un atvērta jauniem piedzīvojumiem esi.

Lasi vēl: Vienkāršs triks ar mikroviļņu krāsni: kā vienā minūtē atbrīvoties no sliktas smakas virtuvē

Atceļ plānus, lai redzētu, kā tu reaģē

Vīrietis var vēlēties noskaidrot, vai tev ir sava dzīve, izņemot laiku, ko pavadi kopā ar viņu. Viņš var atcelt plānus pēdējā brīdī.

Lai gan tā ir slikta ideja, kas nenopelnīs tavu cieņu, viņš var mēģināt atcelt plānus un pārbaudīt, vai tu spēj sevi nodarbināt, ja nav iespējas tikties.

Ja viņš to izdarīs, viņš sapratīs, ka esi neatkarīga un ne pārāk uzstājīga.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment