Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, uguns stihijas pārstāvjiem: lielas pārmaiņas sagaida uguns stihijas pārstāvjus!

Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, uguns stihijas pārstāvjiem: lielas pārmaiņas sagaida uguns stihijas pārstāvjus! Daudzus sagaida laime un jaunas iespējas, kā arī virzība pa karjeras kāpnēm un finansiālā stāvokļa uzlabojumi!

Auns

Auni, 2023. gada decembris, šķiet, ir jūsu mēnesis. Līdz ar ziemas atnākšanu pagātnes bēdas tiks aizmirstas. Tie, kas gada sākumā strādāja produktīvi, var tikt paaugstināti amatā. Karjerā un personīgajā dzīvē būs baltā līnija. Tikai jūs varat traucēt laimei. 2023. gada decembrī prognoze brīdina par garastāvokļa svārstībām un pesimismu bez redzama iemesla. Šajā stāvoklī jūs varat pateikt pārāk daudz. Elpojiet vairāk svaiga gaisa. Tas kliedēs tumšās domas.

Labvēlīgās dienas 2023. gada decembrī: 2., 5., 14., 17., 20. decembris.
Nelabvēlīgās dienas: 22., 26., 28., 30. decembris.

Kas sagaida Aunu 2023. gada decembrī

Kopumā 2023. gada decembris paies bez starpgadījumiem. Ja rodas grūtības, Aunam nebūs grūti tās pārvarēt. Zīmes pārstāvji varēs iegūt visu, ko vēlas, un sasniegt sev izvirzītos mērķus. Taču jāatceras, ka decembrī neatlaidība un darbs gandrīz neko neatrisina. Daudz svarīgāk ir ticēt panākumiem un skatīties uz notiekošo optimistiski.

Ziemas sākumā radīsies vēlme iekarot jaunas virsotnes. Iespējami jauni vaļasprieki, komandējumi, tikšanās ar partneriem. Aunam būs grūti atrisināt nelielas problēmas. Rutīnas lietas var iziet no rokām. Ja plānojāt remontdarbus, labāk tos veikt citā laikā.

2023. gada decembris ir lieliski piemērots, lai ceļotu uz citu valsti un labi pavadītu atvaļinājumu. Mēneša otrajā pusē prognoze sola tikšanās ar seniem draugiem un attāliem radiem. Iespējams, ir vērts apmeklēt savu dzimto zemi vai piezvanīt mīļajiem, ar kuriem ilgstoši neesat komunicējuši.

Decembrī Aunam būs daudz komunikācijas. Sarunas ne vienmēr būs patīkamas. Daži cilvēki var sagādāt vilšanos. Neatkarīgi no tā, ko viņi dzird, mēģiniet nezaudēt mieru. Jūs riskējat izdarīt kaut ko mirkļa karstumā, kas vēlāk vērsīsies pret jums. Visvairāk jūs iepriecinās kontakti ar vecākiem radiniekiem. Jūs, iespējams, saņemsit palīdzību, uz kuru cerējāt, vai arī saņemsiet dāvanu.

Mīlestība

Decembrī neprecētām Auna sievietēm veiksies mīlestībā. Jauns savienojums var paaugstināt statusu un uzlabot labklājību. Iespējama fiktīva laulība. Auna vīriešiem mēnesis nav mīlas lietām bagāts. Tagad jūs pārāk augstu vērtējat savu komfortu un neesat gatavs strādāt pie attiecībām. Pretējais dzimums to jūt un tāpēc var izvairīties no tikšanās. Ja jūs patiešām vēlaties izbeigt vientulību, sāciet ar draudzību.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20. līdz 26.novembrim: izmantojiet laiku, lai gūtu pozitīvus panākumus!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 2023. gada 17. – 27.novembrim: sāk sagatavot augsni un sēt nākošā gada agro ražu!

2023. gada 27. decembrī ģimenes Aunam būs iespēja pielikt punktu ģimenes konfliktiem. Šajā dienā rodas negaidītas idejas. Neignorējiet savu iekšējo balsi. Izredzes uzlabot atmosfēru ģimenē ir lielas. Atcerieties, ka it visā ir jābūt līdzsvaram. Ģimenes lokā, pirmkārt, jābūt mierīgam un ērtam.

Nauda un karjera

Decembrī finansiālā situācija būtiski nemainīsies. Iespējams, ka mēneša beigās pienāks liela naudas summa. Prognoze iesaka to atlicināt ģimenes vajadzībām un dzīves apstākļu uzlabošanai. Ja Jauno gadu svinēsiet vērienīgi, jūs varat palikt bez nepieciešamajām lietām.

Decembra otrajā pusē daudzus Aunus piedzīvos izmaiņas karjerā. Tas, cik patīkami tie būs, ir atkarīgs no gada pirmās puses. Atcerieties, kādas sēklas jūs iesējāt? Tas nāks klajā, un tādi būs augļi. Maz ticams, ka jums izdosies kaut ko sasniegt no nulles. Veiksmīgiem projektiem būs nepieciešamas svaigas zināšanas, nepieredzēta neatlaidība un iniciatīva.

Labsajūta

Pēc prognozes decembrī Auns negaida nekādas īpašas labsajūtas problēmas. Gluži pretēji, tiek nostiprinātas ķermeņa aizsargspējas, palielinās enerģija, uzlabojas visu orgānu darbība. Tas negarantē pret visām slimībām. Aunam vajadzētu atcerēties savas vājās vietas, iesaistīties profilaksē un ievērot standarta higiēnas noteikumus. Ja jums ir garastāvokļa svārstības, ir svarīgi nelietot alkoholu, bet gan doties ārā vai uz balkonu, lai ieelpotu svaigu gaisu. Noderēs arī pastaigas.

2023. gada decembrī jāuzmanās no kritieniem, traumām, kas saistītas ar sportu un neuzmanīgu ēdienu gatavošanu. Ledus apstākļos neriskējiet, valkājiet ērtus apavus ar neslīdošu zoli. Ēdienu gatavošanas laikā centies netraucēt sevi ar sarunu vai interesantu seriālu. Automašīnu īpašniekiem vajadzētu izvairīties no ātras braukšanas. Lai saglabātu sparu un labu formu decembrī, Aunam noderēs joga un garīgās prakses. Var nodarboties ar fitnesu, aerobiku, cīkstēšanos, bet ar mēru.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment