Kā izveidot mīlas burvestību

Daudzi cilvēki, kas cieš no nelaimīgas mīlestības, dara visu iespējamo, lai uz visiem laikiem piesaistītu savu mīļoto pie sevis.

Mīlestības burvestība ir viena no metodēm, kas ļauj atgriezt cilvēku un likt viņam iemīlēties. Ja jūs nolemjat kādu apburt, tad jums vajadzētu zināt par šī maģiskā efekta monētas otru pusi.

Gandrīz jebkurš maģisks rituāls, kas vērsts uz cilvēku, nozīmē negatīvas enerģijas nosūtīšanu viņam. Ir daudz gadījumu, kad cilvēks mīlas burvestības iespaidā burtiski izžuva viņa acu priekšā.

Kopā ar mīlas maģiju viņam tika pārnestas slimības, un dažos gadījumos viss beidzās ar nāvi. Mīlestības burvestības sekas ir atkarīgas no maģiskā rituāla rakstura.

Ir spēcīgi maģiski rituāli, izmantojot kapsētas augsni, asinis, fotogrāfiju un citas lietas. Visas šīs mīlestības burvestības cilvēku pārvērš par zombiju, kurš nespēj prātīgi domāt, un tajā pašā laikā viņš kļūst apsēsts ar “mīlestību” pret to, kurš viņu apbūra.

Pirms mīlas burvestības izmantošanas jums rūpīgi jāpārdomā: vai jūs varat uzņemties šādu atbildību par sava mīļotā veselību un dzīvību?

Lasi vēl: 2024. gada jūlijā esiet uzmanīgi šajā dienā: daudziem nelaimes, šķēršļi un problēmas sakritīs uz galvas

Ja jūs tomēr nolemjat veikt mīlestības burvestību, tad jums būs nepieciešama izturība un pilnīga apziņa, ka jūsu mīļotais būs jums piesaistīts ilgu laiku.

Apskatīsim drošākās un tajā pašā laikā iedarbīgākās mīlas burvestības. Varbūt visizplatītākais veids, kā apburt cilvēku, ir iedot viņam mīlestības dzērienu.

Tās pagatavošanai vajadzēs šķipsniņu rozmarīna, karoti tējas, karoti timiāna, trīs piparmētru lapas, septiņas sarkanās rožu ziedlapiņas, septiņas citronkoka lapas, karoti muskatrieksta un trīs glāzes avota ūdens.

Lai uzlabotu efektu, šim maisījumam varat pievienot cukuru un medu. Šī mīlestības tēja jāvāra augošā mēness laikā, piektdien. Tajā pašā dienā jums tas jāizdzer ar šādiem vārdiem: “Uzklausi manu lūgumu, mīlestības dieviete! Es gribu, lai… (šeit jāievieto mīļotā vārds) mani mīlētu! Lai tā būtu, lai tā būtu, lai tā būtu!”

Vēl viens pārbaudīts veids, kā piesaistīt mīļoto, ir mīlestības burvestība uz spoguļa. Lai to izdarītu, jums vajadzēs doties klusā vietā, paņemt spoguli, svētīgu sveci, adatu un tās personas fotogrāfiju, uz kuru tiek likta mīlestības burvestība.

Novietojiet aizdegtu sveci spoguļa priekšā un dažas minūtes skatieties liesmā, lai koncentrētos uz savu vēlmi. Iedomājieties sava mīļotā tēlu, uzkarsējiet adatu un caurduriet fotogrāfiju ar viņa attēlu, vēlams sirds rajonā.

Veicot šīs darbības, neaizmirstiet pateikt šādus vārdus: Dedz un kūsti kā svece, Dieva kalps (mīļotā vārds) pēc Dieva kalpa (tavs vārds). Mans darbs ir spēcīgs, bet mans vārds ir neatceļams. Atslēga, slēdzene, mēle.” Pēc rituāla jums nekavējoties jāiet gulēt.

Ir daži vispārīgi mīlestības burvestību izpildes noteikumi. Pirmkārt, mīlas burvestības vienmēr jādara augošā mēnesī vai pilnmēness laikā.

Pirms mīlas rituāla veikšanas pārliecinieties, ka neviens nevar jums traucēt vai novērst uzmanību. Jums ir jānoņem visas rotaslietas un metāla piederumi. Maģiskās darbības laikā jums jābūt pārliecinātam un mierīgam.

Ja jums neizdevās pirmo reizi apburt savu mīļoto, nekrītiet izmisumā. Iespējams, tu vienkārši neesi tam līdz galam gatavs, vai arī augstāki spēki dod tev iespēju dabiskā veidā piesaistīt mīļoto.

Jebkurā gadījumā neizmantojiet mīlestības maģiju ļaunprātīgi, jo mīlestības burvestību ir vieglāk izdarīt nekā atcelt.

Leave a Comment